להעמיד דברים על דיוקם...

• פותח הנושא ANX
  • פורסם בתאריך

ANX

New member
להעמיד דברים על דיוקם...

סוריא ידידי, אין לי דבר וחצי דבר עם הוועד הקיים, אני לא משכיר מטוסים, ולא שוכר מטוסים, אין לי קשר אישי וגם אין לי יריבות אישית... וגם לא מעניין אותי להיות חבר בוועד האגודה...

אני רק מבקש שקיפות, לצערי, ככל שעוברים הימים, אני מתרשם שאכן צריך לעשות שינוי מהותי, לא כך התחלתי את "התהליך", לאט לאט גיליתי עוד ועוד דברים תמוהים שנכון, היום, אין מנוס, אלא להחליף את הוועד...

jsurie

New member
ירון ידידי,

אני מעריך אותך מאוד, אולם לדעתי כדאי לחכות למחר ולשמוע את ההבהרות שאתה מבקש, (כמובן בכנס). טלפן לטל מזכירת האגודה ותוציא 400 ש"ח מכיסך. אם אתה צודק יועף הוועד והיו"ר מתפקידם ואז הכסף ישמש את האגודה שאת הוועד החדש גם אתה תבחר. אם חברי האגודה ישתכנעו ויעדיפו את הוועד והיו"ר הנוכחי, בטוחני שתסכים לדעת הרוב. אם לדעתך האגודה לא מסוגלת לעזור בכלום (לא משנה איזה וועד ואיזה יו"ר) תשמור את הכסף בכיסך.

ANX

New member
קיבלתי את עצתך... ואני חבר אגודה...

יוסי ידידי

עשיתי כדברך, שילמתי 400 ש"ח וחזרתי להיות חבר אגודה...

למרות זאת, אני קורה לוועד שלא לעשות פרובוקציות, לבטל כל הזמנה של מאבטחים, לבא ולפרוש את משנתם לכ-ו-ל-ם...

ירון מה אתה פסיכי?

ממתי משלמים לפני שבודקים טוב טוב מה מציעים לך?
לא הייתי מחדש כלום לפני שהכול ברור.
היכרותי עם שי והעובדה שאני מחבב אותו מאוד לא משנים את העובדה שאני פשוט לא מבין מה הולך שם.
וכשאני לא מבין אני לא משלם.
ואם אומרים לי שאם לא אשלם אז גם אין לי זכות להבין-אז על ה-ז' שלי. לא אשלם ולא אבין והכול בסדר.

ירון,לדעתי,מטעים אותך

בכנס הזה של מחר, תוכל לשמוע את אשר יגידו יתרת חברי הוועד הנוכחי.
לא תוכל להשפיע במאומה לשינוי הרכב הוועד הנוכחי.
רק בכנס המיוחד שמנסים לארגן 71 (או יותר) חברי אגודה, תוכל להשפיע.
אני מקווה, שבכנס של מחר, לא יכתיבו דרך פעולה שאולי לא תואמת את כוונת החברים.
אני מקווה, שייתנו פרק זמן סביר שבועיים לפחות, ללמוד ולהכיר את ההצעות לפני כל החלטה פזיזה שהיא....

ANX

New member
חברים, אני לא תמים - ואכן אתם צודקים

אכן, אתם צודקים, במצב הנוכחי, לא היה ראוי שאחדש את החברות עד לבירור כל הנקודות שחזרתי והעליתי כאן בפורום.

מכיוון שהפכתי (ממש במקרה) לאחד "ממובילי המרד" ומכיון שאני באמת רוצה לקבל מידע וכך לגבש את דעתי, בחרתי לוותר בנקודה הזו (למרות שחוזר ואומר כי הצדק אתכם) ולהשתתף בכנס...

אני אדרוש (הפעם כחבר אגודה) ע םרבים אחרים לאפשר כניסה לכנס של כל אדם בין אם הוא חבר ובין אם לאו...

אני קורא שוב לוועד, לא לנסות אפילו, למנוע מאחרים להכנס, לדעתי זה לא יצליח ורק יחמיר את המצב...

למעלה