להעניש את מלכלכי הקירות בהרצליה

להעניש את מלכלכי הקירות בהרצליה

כמה מתמודדים בהרצליה משוכנעים שאם ידביקו (כן, עם דבק) מודעות על קירות, גדרות בתי ספר, מתקני חברת בזק וארונות חשמל, נצביע עבור המתמודד/ת המופיע בתמונה. המציאות הפוכה. אנחנו לא ניתן את קולנו לפוגעים בזכויתינו. אתם מגעילים וחודשים ארוכים יחלפו עד שפועלי העירייה יגרדו את התמונות המגעילות שלכם מן הקירות. בטח שלא נבחר בכם. גם בלוחות שהתקינה העירייה אתם מכסים את תמונות המועמדים האחרים. זו עבירה חמורה על תקנות הבחירות. תנו את קולכם למועמדים "נקיים" שלא מלכלכים: אוריאלי בסדר וגם גרמן בסדר.

לראשונה

אני ממש שמחה לראות שלראשונה (למיטב ידיעתי) מתייחסים לנושא הזה. אגב, לא מדובר רק על בתי ספר וארונות בזק, אלא ראיתי שתלו גם על גדרות של בתים פרטיים, גם על כל עץ ברחוב סוקולוב וגם שמתי לב שיד התשעה מלאה בשלטים - כולם כמובן על עצים ולא על בתים של אנשים שהסכימו לתלות (אני מתייחסת כרגע רק לשלטים של רשפי). וכל זה מהמועמדת שקוראת ל"שיפור פני העיר". אין מגוחך מזה במערכת הבחירות שלנו. גבעתי והזריחה, למרות היותם מועמד קקיוני ורשימה קקיונית, תולים את השלטים שלהם על כל עמוד חשמל - בשביל מה לטרוח? גם את זה מאוד קשה להוריד כי צריך משהו שמגיע לגובה. מטה פלטי משום מה החליט שתיכון החדש שייך לו, וכך בקרים רבים, בדרך לעבודה אנחנו רואים את השלטים שלו שם. כולי תקווה שועדת הבחירות המרכזית תחליט להטיל סנקציות על כל העבריינים הללו. אם כך מתייחסים לפני העיר לפני הבחירות, אני לא רוצה לדעת איך יתייחסו אחריהן. לשמחתי, לא יצא לנו לבדוק את העניין הזה.

למעלה