להערכתי השוק מסוכן... זהירות!!
A alto4 New member 20/11/18 #3 לא הייתי עם פוטים כלומר היתה לי פוזיציה מורכבת, גם קנוי גם מכור כל מיני, הכוונה שלי היתה לא לפוזיציה שלי, אלא לכך שיש סימנים לאפשרות של צלילה של השוק . אם הייתי יודע מה יקרה הייתי מיליונר
לא הייתי עם פוטים כלומר היתה לי פוזיציה מורכבת, גם קנוי גם מכור כל מיני, הכוונה שלי היתה לא לפוזיציה שלי, אלא לכך שיש סימנים לאפשרות של צלילה של השוק . אם הייתי יודע מה יקרה הייתי מיליונר
A alto4 New member 20/11/18 #4 המבנה כרגע , עדיין נראה (בלי קשר לירידות היום) כמו לפני צלילה פראית למטה. נראה מאוד מפחיד
A alto4 New member 20/11/18 #5 זה מה עובר לי בראש כרגע, מדד ה VIX אם זה נכון, זה לא נראה טוב.... טוב נחכה לראות מה יקרה...
ל לבלב New member 22/11/18 #6 ירידות - כמובן - אבל בהמשך קיים פסק זמן בין גל ירידות אחד לשני נראה שעכשיו מגיע פסק זמן נוסף, אולי זה טוב, השורטים\פוטים יהיו זולים יותר!
ירידות - כמובן - אבל בהמשך קיים פסק זמן בין גל ירידות אחד לשני נראה שעכשיו מגיע פסק זמן נוסף, אולי זה טוב, השורטים\פוטים יהיו זולים יותר!
A alto4 New member 23/11/18 #7 אגב , לא לקחתי פוטים ,ואני די בהמתנה אבל אם הויקס באמת יפרוץ כלפי מעלה(כרגע הוא אגב עולה קצת) , פחחח תהיה אדמת רצינית במעוף
אגב , לא לקחתי פוטים ,ואני די בהמתנה אבל אם הויקס באמת יפרוץ כלפי מעלה(כרגע הוא אגב עולה קצת) , פחחח תהיה אדמת רצינית במעוף
ל לבלב New member 28/11/18 #8 הפעם התחזית הלכה טוב באמת היתה הפסקה מגל הירידות, הגיעו עליות, ויש בשר חדש לירידות הבאות - כנראה ממחר.  
הפעם התחזית הלכה טוב באמת היתה הפסקה מגל הירידות, הגיעו עליות, ויש בשר חדש לירידות הבאות - כנראה ממחר.