להפוך מיוצרים מיוסרים לאנשי עסקים משופשפים

להפוך מיוצרים מיוסרים לאנשי עסקים משופשפים

בהמשך לשיחתנו במפגש הפורום על נושא השיווק אני מבקש להביא לכם את הכתבה: " איך להפוך מיוצרים מיוסרים לאנשי עסקים משופשפים? שפורסמה בעיתון הארץ ע"י עופר אדרת ( אין כל קשר אלי למרות הקירבה בשם המשפחה ) הכתבה עוסקת אומנם בציירים אבל מצוקתם והתמודדותם עם זה - דומה לחלוטין לשלנו. *לחברים החדשים שבנינו אני ממליץ להכנס לקרוא את סדנת השיווק של אבישג שהועלתה בעבר ונמצאת ב: הודעות נבחרות והאמת שגם למי שקרא כבר מומלץ לקרוא שוב ולרענן את עצמו לקראת השיווק לשנה הבאה המתקרבת שימו לב לתגובה של יהבוליק לאחר שהפנתי אותה לסדנאות שהועלו בפורום והיא כבר צפתה בהן פעמים רבות לפני ולפתע גילתה שלמרות זאת הן מחדשות ומסייעות לה.

יהבוליק

New member
חייבת להסכים עם כל מילה!

אחת הבעיות הכי קשות ( שלי ) זה לדעת לשווק , לא חוכמה רק ליצור ליצור ליצור ולהיות סופר מוכשר- אם לא יודעים "למכור" את זה זה לא יועיל .. לדעתי זה תחום שקשור בכל נושא שהוא ולא רק לאומנות. אם יש לך משהו- צריך לדעת איך לעשות ממנו- משהו משהו.. אבא שלי כל הזמן אותר לי - תפרסמי שם, תמכרי שם, תעשי שם, ואני לא יודעת מה לסר על מה שאני עושה ואיך לגרום לאנשים לרצות את זה.. חשוב חשוב!

כתבה מעניינת ../images/Emo132.gif

אבל גם לי יש תחושה שכל הסדנאות לשיווק המיועדות לאמנים - מנצלות את המצוקה וגוזרות קופון מהצורך הנואש להצליח ולהפוך לשם מוכר

הנה עוד כתבה מעניינת בנושא הנ"ל

אמנם מכוונת לנשים, באתר "גולדה", אבל כמובן יכולה להתאים גם לגברים

יש משהו בדבריך נמוש אבל...

אפשר להגיד את זה כמעט על כל תחום, כולל שלנו!!!! בנוגע לסדנאות האלה אני באופן אישי מאמין שאם אתה הולך ללמוד\לקחת קורס ועושה זאת לאחר תחקיר שמוודע את איכות, טיב, הניסיון וההצלחות של אותו מקום - ניתן להפיק מהלימודים הללו תועלת גם אם נקודת המוצא של האחראיים היא שאומנים זקוקים לזה ולכן יש להם "קהל" שצמא לכך. כולם זקוקים לקהל ולקוחות כדי להמשיך ולהתקיים השאלה היא רק השווי האמיתי והאיכות של מה שמציאים. תודה על הכתבה שהוספת בהחלט מעניינת ואכן מתאימה לשני המינים עכשיו כשאני יודע שמותר אז...

למעלה