להפקה-המגמה היא לא להראות את קרן וגב-רק

דידי 9

New member
להפקה-המגמה היא לא להראות את קרן וגב-רק

את איתן ודניאל? שימו לב עכשיו, איך זמן המסך של קרן וגב יורד! ההפקה מנסה לטפטף את איתן והמהמרת בלי הפסקה! המצלמה כמעט באופן קבוע-אחרי איתן או דניאל!

הפרס נראה לי ממילא שמור לאתי

ככה זה בריאליטי - מרוויח "זה שאיינו יודע לשאול" לא החכם של ההגדה לא הרשע של ההגדה ותמימים אין שם בכלל

dindan84

New member
פולניההה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifאיפה את?התגעגתי

dindan84

New member
אחרי שהקצב שלי סיפר לי שיצא עם קרן שחם...

התחלתי לצפות מדי פעם ואז נסחפתי לטמטום הזה אמר שהיא זגזגנית ולא יציבה, מתוסבכת משהו.כשראה אותה שם היה בשוק אחרי גמר האח האחרון עם הזכיה של המשתמט העילג הבטחתי לעצמי לא להיסחף יותר.

בדיוק גמני, אבל אני לא ככ עומדת בזה..חח

למעט שלא הזמנתי הפעם את הערוץ בטלוויזיה ואני רק צופה בין לבין באינטרנט

efrat800010

New member
לא מראים את קרן וגב?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נמאס כבר לראות אותם מרב שמראים אותם לאנשים יש סיוטים בלילה שהם נוקשים אצלם בדלת ואומרים ""אנחנו קרן וגב ואנחנו יקירי ההפקה" הגזמת! 90% מהפרקים זה קרן וגב קרן וגב קרן וגב קרן וגב קרן וגב

או לחילופין

קרן בוכה קרן בשיחה על גב קרן שרה לעצמה בחצר קרן במקלחת קרן מתאפרת.... וברקע שמים קצת על אחרים.

efrat800010

New member
שכחת את הכינורות והצלילים

ששמים לה ברקע בכל סצנה אפשרית מורחת לק,מביטה לשמיים או מורידה מים בשירותים של

24שעות1

New member
דידי - זמן המסך של קרן וגב נעלם לא ירד

ממש צפייה נעימה לשישי בלילה לראות את איתן והחבובות ואת הפדיקוריסטית מבית היוצר אתי חזן

לפדיקוריסטית יש דיאגנוזות מרחיקות לכת

על הרגליים של יוני היא זורקת שם מיני תיאוריות על מה שקורה אצלו ברגליים פטריות, דורבנים, נקבוביות ועוד כל מיני מילים שמאחוריהן בטח עומד סתם עור קשה נעשתה דוקטור ל כפות רגליים אני מקווה שהיא לא תעשה לו שם נזק מרוב הפאטיש שלה לנקות כל דבר עד היסוד היא בסוף תגיע לעצם שלו..חחחחחח

efrat800010

New member
הם נעלמו ליוון ליומיים וזה היה נהדר,זמן המסך

ישוב במלואו בפרק של יום א' אל תדאגי....

דינה122

New member
כתבתי כאן ש....

לדעתי והבנתי ההפקה שלחה את גב וקרן המגעילה ליוון ,כדי לפצות אותם מראש על כך שהם לא יזכו!! אולי יש קשר בין ההבנה שלי לבין כך שאנחנו רואים הרבה את האהבה והזוגיות האמיתית בין איתן לדניאל!!!וזה מה שנכון וראוי שיקרה. איתן ודניאל או אורטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה