להפקה:זו ממש חוצפה להעביר את

shlomitgueta

New member
להפקה:זו ממש חוצפה להעביר את

המצלמות מהשיחה שבין צבר לשי החשובה ממש לשיחה על הפליצות של שיפרה באמצע המד"ס מה זה צריך להיות????

shy6

New member
כל השיחות האישיות של שי השבוע לא משודרות

או שמשודרות בלי סאונד. אתמול זה היה עם רנין,שלשום גם.. כנראה הם ראו שהצופים שמים לב שהוא עובר על החוקים וגם מעלים סרטונים של זה לאינטרנט.אז ההפקה מנסה להעלים את זה.

MissPop

New member
בדיוק.

שהם רוצים לערוך את השיחות כפי שנראה להם ולשדר את זה בשידור המרכזי .... או הכי הגיוני להוציא את שי ורנין בסדר כאילו שהם לא עוברים על החוקים ואז יצביעו להם... כי בתכלס אם רנין ושי יעזבו לא יהיה מעניין אז הם מנסים לשמור עליהם... בצורה מכוערת ומטומטמת.

atraf1

New member
בהחלט יש יד מכוונת

יש יד שמכוונת שלא נראה את השיחות והקומבינות של שי. זה יכול להיות מ2 סיבות: 1 - שי יחטוף על הראש מהאח הגדול בשידור ביום ראשון 2 - ההפקה שומרת על שי ועל כן לא רוצה להציג אותו באופן שלילי. אגב, אתם מוזמנים אל אתר המעריצים של האח הגדול לקרוא טור על הצנזורה של/על רנין

יNOT

New member
../images/Emo6.gif יש פה איזה קטע מוזר

עשית , או שאתה מפרסם אתר של מעריצים לתוכנית. ואתה רוצה שפה ייקבלו את הדיעה שלך כאובייקטיבית ?!
כל מה שתרשום פה לא יכול להתפרש בשום צורה אחרת חוץ מיח"צנות כן, גם הביקורות שלך

יNOT

New member
תתרגלי ../images/Emo13.gif לא איכפת להם ממה שאת רואה כרגע...

אלא רק איכפת להם ממה שתראי בשידור המרכזי. רייטינג בערוץ 20 לא ממש מעניין, ותמיד יהיה מספיק , לעומת זאת רייטינג בערוץ 2 בשידור המרכזי , זו הסיבה שייצרו את התוכנית

shlomitgueta

New member
לפחות תפסתי את שי מחמם את צבר

על איתי, הוא מסביר לו שכל אלה שהולכים לקבוצה השניה כשהם "עצובים"/"נפגעים" הם הכי מסוכנים ואז צבר אישר את זה ואמר את זה על איתי. היום צבר יצביע איתי בוודאות

יNOT

New member
אבל מה זה משנה ../images/Emo6.gif

הסברתי לך שלא מראים לך דברים כי רוצים שתצפי בשידור המרכזי. אז אם לא משנה לך למה מסתירים ממך דברים, ואח"כ מראים אותם בשידור המרכזי, למה בכלל טרחת עם הפוסט הקודם?!
במיחוד אחרי שאת בלוואכי תצפי בשידור המרכזי כדי לגלות מי מודח

shlomitgueta

New member
ברור שאני אצפה בשידור המרכזי אבל

הבעיה היא שגם בשידור המרכזי הם לא מראים קטעים מאוד מאוד רלוונטיים וזה מרגיז! כאילו שהם מגנים על שי ורנין וזו כבר התערבות של ההפקה מה שמעניין את ההפקה זה רייטינג וכמות SMS

יNOT

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב

ובכל זאת את תצפי
אח"כ מתפלאים כמה "קשה" זה למכור קרח לאסקימוסים
כשבארץ שלנו אתם צופים בתוכנית שאתם יודעים שהיא משחק מכור

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אני זה שלא מתפלא שאנשים עדיין צופים

אבל אני לא צופה בתוכנית המרכזית ולא בלייב. לפחות עד שמרימים ראשם אותם אלו שאומרים שקרתה איזו "סנסציה" בווילה....ואז אני צופה לגלות שעשו הר מעכבר .

יNOT

New member
זה לא מבוסס על ידע זה מבוסס על התנהגות קודמת

של ההפקה , זה מבוסס על פוסטים של אנשים אחרים פה בפורום, וזה מבוסס על הבנה שילד בגנון יכול להבין כבר... ולכן אני ממש לא מבין את הפורום.... מצד אחד רושמים כל הזמן בשידור החי שהתוכנית מיועדת לגילאים 14 ומעלה , ומצד שני רוב כותבי הפורום....חושבים כמו בני 12 ומטה... ולכן ממשיכים לצפות, למרות שהם יודעים כבר את הפואנטה של העניין.... אותי זה משעשע
ולכן אני עוד בפורום.

למעלה