להפקה - עברו לדיור מוגן משען .....

24 שעות 1

New member
להפקה - עברו לדיור מוגן משען .....

אם נשארים שיפרה והשאר ללא יוסי או עינב שנותנים את הצבע ואת האקשן עליהם תעבירו את התוכנית לגיל הזהב חבל לכם על ההשקעה והזמן

droriko

New member
חחח אתה עושה צחוק?

יוסי הזה זקן מת , כל פעם אני רואה אותו מרחוק נמרח על הכיסא, אני תמיד מפחד שהוא קיבל התקף לב או משהו .

24 שעות 1

New member
יוסי עוד מכניס ענין לוילה

דיור מוגן זה הסורגת ובקרוב צבר סורג כך הובטח

TLV GUY2

New member
חחח ענק!

באמת יש לו שיעולים מפחידים לפעמים... ודרך אגב התוכנית בלי הבובלילים תהיה הרבה יותר מעניינית לדעתי מהרבה סיבות... תחשבו איזה גיהנום יהיה אם החמישיה שתשאר תהיה שפרה, רנין, שי, צבר וליאון... הם לא יוכלו בכלל להצביע...

24 שעות 1

New member
ללא יוסי אין תוכנית דעת הרוב ולא בפורום בכל

מקום שידברו על התוכנית ידברו רק על יוסי בשביל להרדם אני לא צריכה את שיפרה צבר איתי ורנין

Q u a Q u a

New member
../images/Emo6.gif גדולללל

זה נכון, תמיד רואים ברקע את יוסי מרוח כולו על איזה קיר כסא או ספה... באמת נראה שהוא לא במיטבו בריאותית, אבל זה כבר לא מצחיק

אני מעדיפה לראות את יוסי

מרוח על קיר או הורג איזה צרצר,מאשר לראות את סבתא יכנה סורגת או לחילופין תוחנת כל היום אם לא את האוכל אז את המוח...

Q u a Q u a

New member
במצב המשמים בו שניהם נמצאים אני מעדיפה פשוט

לא לראות. אנשים שכחתם - יש לכם את הכוח להחליף ערוצים!!!

bibaso

New member
האמת, יוסי קצת איבד אנרגיה

אבל הוא מוצא את עצמו הרבה לבד, ולא ממש במצב רוח להצחיק. אני מקווה שזה זמני, כי הוא מגוון קצת את הבית. עינב במצב רוח טוב היא נכס לתוכנית והקטע של שיוף הציפורניים בחדר האח הגדול היה אחד החמודים. שיפרה באמת מתחילה להיות מיותרת ..

droriko

New member
אפשר להכריז על זה סופית

יוסי בובליל עשה את המהלך הכי מטופש בהיסטוריה של האח הגדול . להעיף בן אדם שהוא לא רק בן ברית שלך אלא גםהחבר היחיד שלך בוילה ? ועוד בשביל "כבוד" אעלק ? אני בטוח שהבן אדם אוכל את עצמו על זה כל שניה ושניה, רואים את זה על הפנים שלו.

הי חדשה פה, ורוצה לשמוע דעתכם על יוסי...

יש דיבורים בפורומים אחרים על כך שיוסי מעסיק קבלני קולות שמשקיעים כל שבוע עשרות אלפי שקלים... הסברה הזו מחוזקת גם בפעמים בהם שוחח עם עינב ואמר לה ש"התכנית הזו עולה לו יותר מידי כסף..." מה דעתכם? נראה לכם שיש אמת באמירות הללו?

24 שעות 1

New member
מסתמן כנראה שאשר חסר לו

אין לו דיבור עם אף אחד בבית מלבד איתי שמסובך עם עצמו עם אשר היה מביע את דעתו ואת פניניו

Saladin

New member
לכן עכשיו זה הזמן

להפנות אנרגיות קצת למנדראז' במקום לפנינים הטחונות. יאללה שיראה קצת משקל בבית ויתן פייט.

למעלה