להצביע לונסה היום בערב!!!!!!!!!!

MEYTAL 14

New member
להצביע לונסה היום בערב!!!!!!!!!!

אז ככה, אם אתם לא מודעים לכמות ההערצה לשיפרה, אז הנה אני אומרת לכם- יש לה כמות ענקייייית של מעריצים!!!! הרבה יותר משל צבר וונסה. אז מי שרוצה ששפרה תעוף, תמשיכו לחלום, המאבק הצמוד יהיה בין ונסה לצבר. אז לכל מי שלא אוהב את צבר, או שסתם רוצה ששפרה תבכה על עזיבתו של צבר ואולי תפרוש, אתם חייבים להצביע לונסה היום בערב~! אל תבזבזו את הקולות שלכם על צבר. מקווה שהעברתי את המסר..

טעות - שפרה וצבר בתחתית. לכן יש להצביע לצבר

שונאי ש"צ ותומכי הבובלילים כבר יצביעו לונסה ממילא. צבר רק נגרר אחרי שפרה, ובתמימותו לא מבין שהיא כלבה. בתוכו הוא בן-אדם טוב ולא גזען. אל תשכחו שהוא לא רואה את כל התמונה כמונו. ונסה לעומת זאת פוסטמה לא קטנה, ולא אזיל דמעה אם היא, או שפרה, יעופו.

MEYTAL 14

New member
ולמה נראה לך שמעריצי בובליל יצביעו לונסה?

ראשית, לא כל מי שאוהב את יוסי אוהב גם את ונסה. שנית, תאמין לי שכשסוף סוף בובליל לא יועמד להדחה, המעריצים שלו ישמחו שהוא לא מועמד ולא יצביעו בכלל, הם לא יצביעו בשביל מישהי אחרת כדי שמישהו שהם שונאים יעוף, זה לא כל כך מעניין אותם, מעניין אותם שהפייבוריט שלהם ישאר.

יNOT

New member
מה באמת קורה בפורום ?! ../images/Emo4.gif

ומי זה "כולם" ?

LAE

New member
אז זהו שלא

אם אכן שפרה, צבר וונסה על הגריל, אני עושה מה שאפשר כדי שוונסה תלך. תחשבו על זה - הדינאמיקה (לטוב ולרע) בין שפרה-צבר ליוסי-עינב זה מה שעושה את הסדרה.

יNOT

New member
../images/Emo12.gif את חוזרת על זה בכמה שרשורים

נראה שלמדת מהמשתמש "אינטיליגנט" איך עושים COPY &PASTE

יNOT

New member
צודקת, אז למה לחזור על זה שוב בכל מקרה?

ועוד עם ה COPY &PASTE , שממש מחליש כל טיעון, שאוליי רצית לומר.

MEYTAL 14

New member
למי שלא ראה

לידעיתך לא כל אחד קורא פוסט פוסט. ולא הבנתי למה זה מחליש טיעון

MEYTAL 14

New member
הודעה זו כמובן מכוונת לאלו שמעדיפים את

ונסה על פני שפרה וצבר..!

למעלה