להצביע לרונה במצעד של פורום רוק ישראלי

bזוהר

New member
להצביע לרונה במצעד של פורום רוק ישראלי

מה שעומר שם לפני כמה זמן היה המלצות להכניס אותה למצעד, רונה נכנסה למצעד נראה לי בכל הקטגוריות האפשריות לה- זמרת השנה, אלבום השנה, ושיר השנה (עיניים זרות מועמד). פה מצביעים http://213.8.106.62/ygjtool/575/sign.asp

0mroosh

New member
בהחלט! :)

ומי שמצביע לדנה עדיני בתור אכזבת השנה, נחסם מהפורום.

bזוהר

New member
אני לא הצבעתי לאף אחד בתור אכזבת השנה

זה סתם לא יפה כי אין שם מישהו שלוקח מבחינתי את התואר הזה באופן מיוחד אף אחד מהמועמדים לתואר המבאס הזה לא ממש מעניין אותי(חוץ מאלה שמעניינים אותי מבחינת החמידות שלהם שזה היהודים ודנה עדיני) האומן המאוס זה ללא ספק סינרגיה המעצבנים. גם בשיר המאוס בחרתי בסינרגיה. מופע השנה התלבטתי בין הכנסייה לפונץ' ובסוף בחרתי בפונץ'.. הרכב השנה כנסיית השכל, פריצת השנה בעז בנאי, וזמר השנה נעם רותם וסתם כתבתי את זה כי משעמם לי....:)

misheani

New member
סינרגיה ללא ספק...

השיר המאוס הוא "רוצה בנות" המבחיל. אם הייתי יודעת שאפשר לא להצביע לאכזבה, גם אני הייתי נמנעת מזה... לא מכירה שם אף אחד מה"מועמדים" (לא באופן שמאפשר לי לשפוט אם הם איכזבו אותי השנה או לא. מאביב גפן או היהודים אף פעם לא ציפיתי למשהו, אז איך יכולתי להתאכזב?). זמר השנה- היתה תחרות קשה, קשה מאוד, אך בחרתי ברם אוריון (התלבטות קשה עם שלומי שבן ונועם רותם).

bזוהר

New member
דווקא רוצה בנות זה שיר חמוד ומצחיק לדעתי

אבל הוא בכלל לא ראוי להיות במצעד כי זה מצעד רוק ישראלי..

bleeding guitar

New member
רוצה בנות רוצה בנות ../images/Emo168.gif

אנחנו בגישה של אין שירים רוקיים מבאסים ולכן אנחנו מסתלבטים על כל השאר
ככה גם באומן המאוס בד"כ. ולמרות שאסור לי להיות משוחדת אני בהחלט בעד שרונה תזכה, זאת בהחלט השנה שלה!

misheani

New member
הצבעתי לזמרת ואלבום...

אבל בשיר השנה בחרתי ב"אינסוף" המדהים של רם אוריון. החלטתי שיהיו מספיק מצביעים לעיניים זרות, וכל כך מגיע לרם...

bזוהר

New member
../images/Emo91.gifאם אין לכם למה להצביע בפריצת השנה

כדאי להצביע לבעז בנאי, הוא מאוד מוכשר, ואם אתם רוצים להתרשם לפני שאתם מצביעים(חחחחח) ואם בכל זאת...http://www.myspace.com/boazbanai (ואגב אני מאוד ממליצה לשמוע את השירים במייספייס שלו בלי קשר)

רונה גם במצעדים וביקורות מוזיקה

זה המצעד הרשמי של תפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=104510399 רק תקראו טוב טוב ת'הוראות

punky brewster

New member
תראו טמירה ירדני מדברת על רונה

כאשר נשאלה מה דעתה על תרבות האינסטנט כוכבות ש"כוכב נולד" יצרה ומעודדת, תרבות שמעדיפה מראה על פני תוכן ולמידה מהירה על פני השכלה מוזיקלית מעמיקה, השיבה: "אף אחת לא נראית אצלנו כמו דוגמנית. כולם אצלנו בעלי גוף ונפש. זה כמו שאני הייתי בלהקה צבאית בצעירותי, זה כמו שלזמרים ומלחינים כמו שלמה ארצי ורונה קינן אין השכלה מוזיקלית והם כותבים נהדר.

0mroosh

New member
חזרי בך או שאחסום אותך! ../images/Emo7.gif

מארינה מרהיבה. והיא הדבר הנכון שצריך לקרות לעונה הזאת, לי. ולעולם.
מארינה.

bזוהר

New member
../images/Emo45.gifהיא מדהימהההה

ולמרות שאני לא לסבית, היה מתישהו בכוכב נולד את הספיישל רוק הזה וכשהיא שרה "תנו לי תנו לי רוקנרול" ורקדה כזה זה היה פשוט חובה לפקוץ עליה ולקרוע לה את הבגדים!!!וואו היא הייתה באמת מדהימה בקטע הזה אבל..די..היא הכי הכי...למרות שאני גם ממש ממש בעד בועז והוא מלך והכל והוא כזה חמוד והייתי מקימה איתו משפחה, בשיא הרצינות. הוא מלך. האמת לא אכפת לי מי מהם יזכה-בועז או מרינה..שניהם כאלה אויאויאוייאיאיויויו~!!!

DeepThoughts

New member
אוי די הגעלת אותי

אולי שתפסיק ללבוש מפות שולחן ולהיראות כמו בת 59

0mroosh

New member
אופ. היא כזאת אישה. ומקסימה.

ואני מרגיש צורך מוזר לגונן עליה כמו דוד רוסי שמן ושעירפטמות, או משהו. לא יודע למה, היא פשוט מרטיטה את הלב והנפש, הבחורה. עם מפת שולחן, או ללא. חוצמזה, אני חושב שניכרת מאד ההקפדה האסטתית שלה, והיא מיוצגת חיצונית-נפלא, לטעמי, לפחות. :)

למעלה