להצביע לרונה במצעד של פורום רוק ישראלי

misheani

New member
איכסה שלומי

מארינה מדהימה, והסבתאיות שלה עוד יותר עושה לי את זה. אבל ממש לא אכפת לי אם גם בועז יזכה.

SheIIy

New member
מתה עליה...

אבל מסתבר שיש המון אנשים שחושבים שהיא מתנשאת (אח שלי מכנה אותה כ'מכשפה').

0mroosh

New member
היא פשוט טובה. :)

שתעשה מה שבא לה, שתפליץ לי באוזן, שתנגן על פעמוני רוח, שתאפה לי פשטידת פותפותים. שתשא אותי אל מעבר להרי התכלת. כל עוד היא טובה, שתתנשא כמה שמתחשק לה. אני חושב שזה מוסיף נדבך חשוב לתאטרליות שלה, ומעניק שואו בטוח יותר, ומשכנע.

SheIIy

New member
רק שלא תופתע

אם מחר היא לוקחת מקום שני. עם ישראל לא אוהב מתנשאים.

0mroosh

New member
אני בהחלט מסכים איתך.

רק שלא יהיה שוב אפקט הראל מויאל, ושלומי יזכה במקום הראשון

punky brewster

New member
לדעתי היא תפסיד

מ2 סיבות: הראשונה, יש לה תדמית של סנובית\מתנשאת בציבור הכללי ומי שלא מוכן להצביע רק לפי הפן המוזיקלי לא יתן לה את קולו. שנית, היא לא עשתה צבא. מילא אחד אבל שני מדדים ועוד בתקופה כזאת. פשוט שיגמר כל הקרקס הזה ושכולם יחזרו לפרופורציות.

bזוהר

New member
פעם ראשונה שאני שומעת את זה-

שאנשים חושבים שהיא מתנשאת. ונדב קדמון שכל פעם שהחמיאו לו הסתכל על השופטים במבט הקבוע שלו של "אה?" הוא לא מתנשא?הרי אפחד לא מכיר את מרינה הרבה מעבר למה שרואים בתוכנית של כוכב נולד/מאחורי הקלעים וממה שראיתי היא כ"כ מקסימה שם וגם בתוכנית כשהשופטים מחמיאים לה היא תמיד נחמדה ומחייכת. זה באמת פעם ראשונה שאני שומעת שיש לה תמיד של סנובית ומתנשאת. לגבי הצבא, הייתי רוצה להאמין ואני מאמינה שבכל זאת, רובינו לא בוחרים לפי אם היא עשתה צבא או לא. זה כאילו מרגיש שזה נורא על הפרק (וזה באמת) בגלל שמי שחושב שצריך לדבר על זה מדבר על וזה ולכן פתאום נהיה דיבור על זה, אבל בתכלס, אני מאמינה שהלב של רוב הצופים נוטה לאן שהוא נוטה בלי קשר לפרטים האלה כמו צבא... וזה די עובדה שהרבה אנשים סלבריטאים הם אהובים מאוד למרות שלא עשו צבא. לדעתי שלומי יקח מקום שלישי

punky brewster

New member
ממש מפתיע

דיברו על עיניין ההתנשאות עונה שלמה, ועל הצבא טוב כולם יודעים. חבל שלא מבינים שלא משנה מי זוכה, כל מי שעל הבמה אוטומטית זכה. עכשיו הם יצטרכו לעבוד קשה בשביל להוכיח מה הם שווים בלי מעטפת ההגנה של טדי הפקות. רק שיגמר ושאני אקבל את חברים שלי חזרה! (במקומם הראוי והטבעי, מחכים לי בים בת"א).

SheIIy

New member
../images/Emo13.gif

זה לגמרי יצא מפרופורציות. כל השעון הזה של הספירה לאחור ממש מרגיז אותי!

punky brewster

New member
דווקא זה טוב

ככה זה מזכיר לי עוד כמה זמן מחול השנים הזה יפסק ואז ותשקוט הארץ 40 שנה. (או עד אפריל).

bזוהר

New member
../images/Emo41.gifמי שעוד לא הצביע במצעדי גלגלצ../images/Emo41.gif

למצעד הישראלי השנתי שישודר ביום רביעי 12.9 משעה 12:00 ולמצעד הישראלי שישודר ביום חמישי 30.8 משעה 14:00 להצביע לרונה http://www.glgltz.co.il/ (לא שזה כזה חשוב, אבל בכל זאת) : רשת ג',גלגל"צ,ופורום רוק ישראלי

DeepThoughts

New member
אל תשכחו שיהודית היום בגמר במחרוזת משיריה

להקליט ולנצור בבקשה

למעלה