להציל את מפרץ אילת!!!

• פותח הנושא myky
  • פורסם בתאריך

myky

New member
להציל את מפרץ אילת!!!

העבירו אי-מייל זה, זה מאד חשוב!!!! לכתובות הבאות: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; או הדפיסו ושלחו בדואר לפי התכובות באות משרד התיירות – רחוב בנק ישראל 5, ת.ד. 8108, ירושלים 90019 משרד הפנים – רחוב קפלן 2, ירושלים המשרד לאיכות הסביבה – רח' כנפי נשרים 5 ת.ד 34033, ירושלים מיקוד 95464 רשות הנמלים – דרך פ"ת 74, ת.ד. 20121, תל-אביב 61201. עיריית אילת – ת.ד. 14, אילת משרד התשתיות – רחוב יפו 216, ת.ד. 36148, ירושלים 91360 אם מישהו מכיר כתובות שלא מופיעות פה, הוסיפו אותן!!!! תעבירו את האי-מייל הזה לכמה כתובות שאפשר ובו-זמנית לכתובות שמופיעות בראש העמוד. מכתב להצלת מפרץ אילת!!!! --------------------------------------------------------- י"ג בתמוז, תשס"ד 2/7/04 לכבוד: פושעי הסביבה היושבים במנגנוני הפוליטיקה ראש הממשלה שר התשתיות שרת איכות הסביבה שר הפנים שר האוצר שר התיירות ראש רשות הנמלים ראש עריית אילת הנדון: העמדה לדין של פושעי הטבע בגין הריסת מפרץ אילת אתם, אשר נבחרתם ע"י העם ע"מ לשרת את העם, ואינכם עושים זאת. אתם, אשר קיבלתם מנדט ממנו לטפל בכל הנושאים הקשורים לחיינו במדינה זו ולא רק בנושאים הביטחוניים. אתם, אשר טיפסתם על העץ הגבוה של האנוכיות והפרסום, אינכם יודעים שובע משררה, רודפי בצע תאבי ממון. אתם תשלמו בקרוב את המחיר על הפקרתו הפרועה של מפרץ אילת בידי קבלנים וסוחרים, אשר ממיתים אותו בצורה מכוונת וללא רחמים. אתם תשלמו את המחיר על השמדתו של פלא טבע ועל חורבנה של ארץ ישראל. תתביישו לכם!!! אתם תעמדו לדין בקרוב והצדק ייעשה, אתם תעמדו לדין וגורלכם יוכרע, וייגזר עליכם עונש ראוי לאלה המזהמים את הים ומשמידים את הטבע. יום יבוא ורוע לבכם ייחשף לכול. היום הזה קרב ובא. להפסיק את הרס מפרץ אילת עכשיו!!! על החתום, ישראלים שאיכפת להם -------------------------------------------------------------

ידידי אתה בטח מתכון לתמ"א 37

אין מנוס הדגים מלכלים מה יותר עדיף ים מלוכלך או שמורת טבע? תהיה חכם ותענה.

ש מים

New member
איך קשורה לזה תמ"א 37?

תמ"א 37 - תכנית המתאר הארצית לקו הגז הטבעי. לפי הידוע לי הקו עובר במי הים התיכון וחלקו ביבשה, אבל לאידוע לי שעובר גם במפרץ אילת. למרות שאני לא יודע הרבה על אזור זה ויתכן שיש גם חלק מהתמ"א שכן מתייחס למפרץ אילת... בכל מקרה, לא הבנתי על מה אתה מלין? מה בדיוק הפגיעה? האם אתה בטוח שיש פגיעה? מה תוואי הקו (בהנחה שאתה אכן מתכוון לקו גז העובר המפרץ)?? מה ההגנות ופעולות המניעה שכן נעשות במסגרת הנחת ותכנון הקו??? כל הנתונים הללו חשובים, במידה ורצונך יצירת חזית רצינית ומגובשת נגד התמ"א. כל טוב!

אתה צודק ידידי תפסת אותי בשבוע

גרוע הרבה פרויקטים מדובר בתמ"א 13 וכמו שאמרתי הדגים מלכלכים את המפרץ מה יותר עדיף???

רשר

Well-known member
מנהל
יפה שאת/ה מוחה אבל ללא חתימה שלך

את/ה רוצה את החתימה שלנו?

ראיתם את החדשות בארוץ 2 ?

הטיפשות במאת חוגגת שם... "כבר השקיעו...תפיסת עולם ממש פרימיטיבי, לפני 50 שנה הייה יותר רגישות לסביבה בעולם המערבי! לא יכולה להבין, למה צריכים לעבור את כל השלבים של התבגרית בנושא הסביבה, כאשר יכולים ללמוד מכל התהליך שעברו באירופה...

למעלה