להציל את קדמת עדן

אכמו

New member
להציל את קדמת עדן

חורגת ממנהגי ומפרסמת פרויקט מימון המון, שחשוב לי באופן מיוחד. הפרויקט הזה הוא נועד להצלת חנות "קדמת עדן" שנמצאת בצרות. למי שלא מכיר, החנות היא מוסד של ממש בתל אביב, ובית חם במיוחד לחובבי הז'אנר, שם אפשר מלבד הספרים למצוא גם אחים לאהבת התחום. בלי הגזמה, החיים שלי היום לא היו נראים כפי שהם נראים אלמלא החנות הזאת, והאנשים שפגשתי שם. מזמינה אתכם ללכת ולהציץ בפרויקט, ובין השאר בתמורות הממש מגניבות שמוצעות שם.

http://www.mimoona.co.il/Projects/1177

וואו!!! מילא שזו חנות מעולה

אני קורא מד"ב ממש גרוע, כלומר, אוהב את הז'אנר אבל קורא מעט מאד. בכל אופן כבר שנים שאני לא קונה ספר ממקור אחר - קובי תמיד ייתן ספר טוב (גם אם בדרך יתפוצץ לי המוח פעמיים), וגם המחירים טובים.

אבל זה כלום - כנסו ללינק ותראו מה מבטיחים לכם שם! זו ממש שערורייה. 200 ש"ח - כל הספרים בגרסה אלקטרונית. 400 ש"ח - כל הספרים בדפוס! 100 ש"ח - מנוי ל 15 ספרים!

טוב, יכול להיות שיש כאן הרבה שכבר קראו את הכל וכו', אבל חייבים להודות שעם כזו תמורה, קשה אפילו לקרוא לזה תרומה - זה פשוט לקנות מד"ב משובח בזיל הזול!

מאחל לקובי המון הצלחה - ומקווה שהפרויקט יצליח.

avivs

New member
המון בהצלחה

annefan

New member
שאלה

כיוון שאינני מכיר את הנפשות הפועלות, מחד, וחובב (בארון) נלהב מאידך.
האם זו עזרה חד-פעמית בשל ההפסד במשפט? או שנדרש סיוע בעמידה כלכלית על הרגליים?

אכמו

New member
שאלה הוגנת

אפילו מתבקשת. מדובר בעזרה חד פעמית בשל ההפסד במשפט, ללא קשר להתנהלות השוטפת של החנות. הפרויקט באמת יוזמה של חברים ולא של קובי עצמו (זה לא רק טריק יחסי ציבור...) והיה צריך לעבוד קשה כדי לשכנע אותו להסכים לזה. אני לא חושבת שהוא היה מסכים אם היה מדובר בתמיכה להתנהלות הכללית של החנות, ובמקרה כזה זה גם היה סוג של פלסטר שלא היה באמת עוזר לאורך זמן.

trilliane

Well-known member
מנהל
מהו "סט של כל ספרי קדמת עדן"?

לא הצלחתי למצוא את רשימת הספרים באתר מימונה וגם לא באתר "קדמת עדן" ואני לא ממש בקיאה בנושא.

ודקדקנות לשונית: קצת צרם לי "בואו והשאילו ספרים" (במאה ש"ח).

למעלה