להקה השווה באיכותה לגרין דיי?

GD4EVeR

New member
להקה השווה באיכותה לגרין דיי?

שלום כולם. זמן לא מועט חיפשתי להקה שתזכיר באיזשהו אופן את גרין דיי בסגנונה המוסיקלי, באיכות המוסיקה ובקולו של הסולן. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה Rancid, להקת פאנק אמריקאית, די ותיקה (כמעט כמו גרין דיי שהיתה אחת הלהקות שהשפיעו עליה). הם לא רעים, באמת. יש להם שירים די טובים והקול של הסולן שלהם קצת את מזכיר את זה של BJ. נסו לשמוע את Salvation שלהם. אחרי שמאזינים לו לפחות איזה 5 פעמים... מגלים שהוא שיר חביב למדי... (תהיו פתוחים...) גם Radio זה שיר נחמד. יש דיסק, אגב שהם הוציאו יחד עם NoFX, שבו כל להקה מבצעת קאברים של שירים של הלהקה השנייה...

OPERATiON_iVY

New member
פחח אין מה להשוות בכלל...

רנסיד אולי הוציאו לא פחות קליפים מגרין דיי והופיעו לא מעט פעמים בMTV, אבל עדיין הם ענקיים, ובטח שיותר טובים בהרבה מגרין דיי. והם לא כאלה ותיקים - גרין דיי התחילו בערך ב-89-88 ככה, ורנסיד כעבור כמה שנים, כי ב-1989 רק התפרקה OPERATION IVY, ששניים מחברי רנסיד היו חברים בה, ואז ממה שאני זוכר רק ב-91´ הם הקימו את רנסיד. ודרך אגב, השיר RADIO נכתב יחד עם בילי ג´ו מגרין דיי.

pikitup

New member
ראנסיד פשוט אדירים

שירים איכותיים ביותר. מבחינת המלל ומבחינת הלחן. יש שירים שכשאני שומע אותם זה ממש גורם לי לרצות לבכות - cheer up EMO BOY

OPERATiON_iVY

New member
כן, אבל זה דיסק אוסף של הדברים שהם

הקליטו במשך הזמן שהם היו ביחד. השירים שיש בENERGY מופיעים גם בדיסקים אחרי שלהם...

pikitup

New member
אנרג´י יצא אחרי שהם התפרקו

בהתחלה יצאה הקלטת - אנרג´י. ואחר כך הפכו אותה לדיסק.

מישהו שמע על..

The presidents of the USA???? מישהו... הדיסק הראשון שלהם נדמה לי יאצ ב95

ּpine appleּ

New member
דיסק טוב

אבל קצר! (ביחס ל-27 שירים 50 דקות..... כל שיר מקסימום 2 דקות....
)

למעלה