להקה כזאת טובה

rag doll16

New member
צודק בהחלט.

הלהקה מעלה בי הרבה זכרונות, אומנם זכרונות עצובים וכל שיר הוא בן אדם אחר.. כל שיר זה יום שישי אחר. היו זמנים שמאוד התחברתי אליהם. אני עדיין חושבת שהחומר הישן שלהם הוא פשוט מצויין. אבל האלבום החדש. מזוויע. קשה לי להגיד או לתאר כה הוא חרא וכמה הוא מסחרי... אם אתם, "המעריצים" לא רואים את זה אני לא יודעת מה עוד להגיד.

milkshakit

New member
הממ.. ../images/Emo189.gif

לדעתי: מה שכתבת בהתחלה - מסכימה עם כל מילה. בקשר לאלבום החדש - הוא בהחלט לא הכי טוב שלהם, אני מסכימה עם זה, ודי קשה להתחבר לחלק מהשירים בהתחלה. הוא די פופי כמו שאומרים, שזה די מאכזב.. אבל אני אוהבת את כל השירים כמעט, אז ממש לא אכפת לי אם הוא ממוסחר או קצת פופי. אבל אני ממש לא חושבת שהוא מזוויע, כי אם הוא היה כזה, לא הייתי מסוגלת לחרוש על האלבום כל הזמן.

גם אני לא אוהבת את האלבום החדש. :/

אבל רק הסינגלים מבחילים אותי במידה מסויימת, את השאר אני מחבבת. בגלל זה אני לא בטוחה אם אני אקנה את האלבום הזה בכלל. אני צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים (אני קודם אשלים את שאר הדיסקוגרפיה, חסרים לי רייזור וגרייטסט)

milkshakit

New member
למה? ../images/Emo189.gif

לדעתי ווינגס וקילינג ממש ממש טובים. אני מתה עליהם, למרות שטחנו את הראשון באמטיוי כמו לא יודעת מה. אבל אני עדיין נהנית מהם כל פעם מחדש

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif לדעתי ווינגס באמ

ת קצת מעצבן, אבל קילינג ממש יפה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif הממ...

האלבום החדש לא כזה גרוע כמו שכולם עושים ממנו. הוא נחמד +, אבל לא מתקרב לרמה של הקודמים. לעומת Love Metal הוא ממש נפילה, אבל בדוגרי לכל להקה יש את זה. ואולי הם רצו לנסות משהו חדש. נראה מה קורה בדיסק הבא כבר.

Tashkin

New member
חחחחחחחחחחחחחח

יואוו אכלתי סרט חשבתי שרשמת ש לוב מטאל זאת נפילה באתי לצאת עלייךךך XD

Tashkin

New member
אמממ

אמת אני לא אוהבת את האלבום החדש יש שם איזה 4 שירים טובים וזהו.. אבל כמו שרשמו פה זאת נפילה חד פעמית והם באמת רצו לנסות משו חדש.... אבל אפשר להיתנחם בחומר הישן שהוא מדהיםםםםםםםם

אילןר

New member
איזה "רצו לנסות משהו חדש"

כש-HIM עבדו על Dark Light, הם ידעו בדיוק מה הם עומדים לשחרר, וזה אלבום פופ מסחרי. זו הייתה המגמה שלהם מאז ומתמיד, כאשר אפשר לראות איך האלבומים שלהם הלכו ונעשו מלוטשים וקלילים יותר זה אחר זה. ובכל זאת, לאחר התלבטויות לא מעטות בין Razorblade Romance ו-Love Metal, נראה לי שב"רייזורבלייד" מופיעים כמה מהשירים הכי טובים של, אולם "לאב" הוא האלבום המוצלח ביותר של HIM בתור יצירה שלמה.

milkshakit

New member
../images/Emo189.gif

מסכימה איתך, אבל לדעתי כמה שמחזיקים מרייזורבלייד, הוא לא הכי טוב שלהם. אני לא יכולה ולא רוצה להגיד מה הכי טוב שלהם, כי אני אוהבת את כולם, בלי יוצא דופן. לדעתי כולם מעולים (כן, גם דארק לייט. מצידי שיהיה פופי, העיקר שאני אוהבת את מה שאני שומעת).

Sweet Revenge

New member
אמממ.. אז ככה..

הים איכזבו, אין ספק.. אז נכון שהדיסק החדש לא משו, אבל לא עד כדי אלבום מזוויע..

../images/Emo210.gifהאלבום החדש באמת חרא ../images/Emo4.gif

וזה מאוד מאכזב כי אני התחלתי להכיר את HIM רק בתקופה של WOAB וזה שיר מאוד מאוד פופי ומעצבן
. אני ממש מקווה שהאלבום הבא שלהם יהיה טוב כמו השאר

למעלה