להקה צבאית...

Happy2

New member
להקה צבאית...

היי! אני שרה כבר המון זמן וכמו כן לומדת פיתוח-קול.... הייתי רוצה להמשיך עם זה, וחשבתי להתקבל ללהקה צבאית. הייתי רוצה לדעת כיצד עושים זאת ומה הסיכויים שלי להתקבל? בתודה מראש HAPPY!!

להקה צבאית

הסיכויים להתקבל ללהקה צבאית הם די נמוכים, כפי שכבר בטח שמעת, ישנם המון מתמודדים מוכשרים ומנוסים ולא מספיק מקום בשביל כולם. עם זאת, בכל שנה מתקבלים מס` חבר`ה חדשים ולכן כדאי לנסות. עלייך לפנות ללשכת גיוס ולבקש מידע לגבי המיונים ללהקות צבאיות. בהצלחה, צוות אפטר.

Meddle

New member
ומעבר לזה

צריך גם פרופיל נמוך (64 אם איני טועה) וכמה פרוטקציות טובות

חיילציק

New member
תנאים האמיתיים להתקבל ללהקה צבאית:

א. לא כפי שאוזכר - התנאים הם כמעט אפסיים להתקבל אל אם כן את או אתה הם אחד מאותם אלו ש: (מה שמסביר את הרמה הכ``כ ירודה של אנשי הלהקות שלנו..פתטי) 1. אתם מהמשפחה של אחד מהבוחנים. 2. למדתם , השתתפתם בסדנה של אחד מהבוחנים. 3. אמא/ אבא מכירים את אחד הבוחנים. 4. איש קבע שאתם מכירים מכיר את אחד הבוחנים. 5. הופעתם עם אחד מהבוחנים. 6. דיגמנתם/ הופעתם בפרסומת/הגדלת חזה(בנות)/ניפוח חזה(בנים) הבנתם את הרעיון אנשים יקרים??? נכון קיים הסיכוי שאוווולללייי תתקבלו על סמך כשרון סיכוי של 0.00000000000000000000001 אחוז.... לא להתבאס...זאת המציאות אתם בישראל חברים ומה שמזיז פה עיניינים זה VITAMIN P ...... אז יאללה תתחילו לנבור בעץ המשפחה - מי יודע ?!? אולי אתם מקורבים לדטנר, גרוניך, כספי, ,רכטר ושותפים....לעבודה :) ותזכרו - לא משנה מה קורה שם על התחום האומנות שלכם באם זה משחק, מוסיקה , ריקוד וכו` - לא לוותר!!! אני מכיר הרבה אנשים מוכשרים שויתרו ועכשיו עושים דברים מדהימים(!) בחו``ל ( אין מה להשוות לרמה בארץ שבד``כ מי שמוביל פה את התעשייה אלו אותם פליטי להקות - עצוב) אז זכרו - נסו להתקבל בשביל המשחק שזה - אל תצפו ליותר מדי... אבל אחרי הצבא - אל תעזו לוותר!! בהצלחה...

למעלה