להקה צעירה צריכה עזרה בעיצוב לוגו

TomKregenbild

New member
להקה צעירה צריכה עזרה בעיצוב לוגו

היי קוראים לי טום אני חבר בלהקת רוק בשם אופיום אנחנו להקה ששרה שירים בעברית ואנחנו מחפשים עזרה בעיצוב של לוגו ללהקה המוזיקה שאנחנו כותבים היא מוזיקה עצובה, דיכאונית ומלאנקולית. היה לי רעיון לתמונה של ילדה בודדה שיושבת על קצה של צוק ומביטה למטה אין לנו את הכשרון לצייר אבל אנחנו נשמח לקבל את העזרה שלכם אם אתם מעוניינים לקרוא את המילים ולהכיר את הלהקה תכנסו ל http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=377801 תודה מראש לכל מי שיהיה מוכן לעזור אם יש לכם שאלות או כל דבר אחר אני אשמח להגיב

GRIND

New member
רציתי להתאמן בפוטושופ

תגיד לי אם אתה אוהב תכיוון זה מין חתימה

TomKregenbild

New member
אנחנו מחפשים משהוא יותר פשוט

הלוגו צריך להיות הרבה יותר פשוט מזה (אבל טוב) עם כתב ברור ובצורה כזו שיהיה קל להדפיס את זה על חולצות ומצד שני גם להשתמש בזה באתרים כמו יו טיוב וישראבלוג תנסה לזרום עם הרעיון של מלנקוליה, יאוש, עצב, דיכאון כמה שיותר תודה

Ariel od

New member
שמע

הרעיון של הילדה מקורי.... אבל לא כל כך... זה על אותו עיקרון של korn

TomKregenbild

New member
האמת היא שלא חשבתי על זה

זה קשור יותר לשיר שלנו לשיר קוראים "הילדה שרצתה להיות בודדה" שלום תזהרי יש תהום אל תפלי לתוכה גם לך נשמה את נראית בודדה יושבת בוכה לא יודעת על מה מחפשת תשובה שלום אני לא חלום תדברי את אליי תסתכלי על פניי ועל מה את בוהה את נראית כה ריקה מבטך כה עייף ועורך מתקלף ואולי נשמתך נמכרה בתקופות מלחמה לעוד ילד מסכן שמחפש לו עוד קן לילדה בודדה שיושבת בוהה על הקשת עצמה מתמלאת בתקווה את רועדת מקור וכבר חושך שחור לא אמרת לי מילה ואני מחפש לי תשובה כמו אבן שחוקה שמזמן נזרקה את קופצת למטה בלי שום מטרה אולי את אדם שאיבד עוד אדם ואולי את פצועה מניפוץ התקווה אבל עכשיו אין שום משב ולי אין תשובה אך אני אותה כבר ימצא ואולי נשמתך נמכרה בתקופות מלחמה לעוד ילד מסכן שמחפש לו עוד קן לילדה בודדה שיושבת בוהה על הקשת עצמה מתמלאת בתקווה אבל האמת היא שזה מזכיר את זה קצת אם יש לכם רעיונות אחרים זרמו עם זה תודה

rist

New member
זה ללא ספק

הפוסט הכי גיי שהפורום הזה ראה

Sorry420

New member
אני מבין....

חיילת בת 20 תסתום לי ולאריאס את הפה? חיילת שבכל הפאקינג חיים שלה לא תעשה יותר טאגים ממה שאריאס עושה בשעה חיילת שלא ראיתי סקיצה אחת ממנה אי פעם חיילת שפאקינג נמאס לי מהשיט הסמכוּתי שלה. תודה לכל מי שעושה גראפיטי, אני סיימתי עם הפורום הזה, מי שמעניין אותו לראות דברים שלי: www.myspace.com/420dam ודנה, תודה על האדום... אבל אני חושב שאת יודעת לאן את יכולה לדחוף אותו. יום טוב - ולהתראות.

aMAIZing

New member
oh dam!

נהיה פה מעניין. האמת היא שהרגשתי שזה הולך לקרות. 420, בוא להיידפארק! מגניב שם!!

2BS

New member
אי אפשר להשוות

תשמע זה כמו סדרות טלויזיה הפורום פה הוא טלנובלה בע"מ והייד פארק זה בכלל סיפור אחר... הייד פארק זה בטיפול... ת'מבין ?!

DoubleD

New member
השתחררתי כבר

ושמלא אנשים כותבים הודעות "הומו" "מפגר" "תמות" בפורום מגיע להודעות האלה להימחק אתה אומר לי לדחוף תאדום לתחת ? חבל.. אתה זה שרצית אותו ועוד יותר חבל שאתה עושה את זה פה מול כולם חבר'ה, לכו לאן שבא לכם פתחתי תפורום הזה בשביל לגבש קהילה זה עבד, אולי אתם לא רואים את זה אבל דאטס דה וואי איט גווז. כל הכבוד למי שהגיע לשיאים חדשים בגראף.. העליתם את הרף בארץ ואת הרמה בכלל ומי שהיה כבר פעם קיבל קצת חשיפה אנונימית מה שנקרא.. חמוד, תעשה חרם על הפורום מצידי, זו בטח לא פעם ראשונה אבל אני רוצה לדעת מי הבנזונה שיקום ויקח שליטה על הפורום הזה למה אני כבר רציתי לצאת מזמן... כל מי שהציע השתפן. אל תתקוף אותי, כי לא מעניין אותי בשיט מה נראה לך אני מצאתי לנכון למחוק את ההודעות המגעילות האלה.

esari

New member
ואז

את אומרת fuckoff שזה לא ממש שונה מאשר לכתוב הודעות כמו הומו, מפגר ותמות.

DoubleD

New member
זה שונה מאוד,

עשיתם לינץ' על הבנאדם ואתם אפילו לא מכירים אותו זה מסריח ! פאק עוף לא היה מעליב אותך אם 420 לא היה אביר על סוס לבן ומנפח את העניין למעל ומעבר.. לינץ'.. כן.. אתם טובים בזה :)

esari

New member
זה היופי בפורום

היכולת לרמוס אנשים מפגרים. נהפוך את המקום קצת לגטו סטייל.

DoubleD

New member
אם זה היה קשור לגראפיטי, מילא

זה אפילו לא היה אמור להתנפח לשרשור !! מי שהיה מעוניין היה שולח מסר וזהו אתה מבין אותי או שאני מדברת לאוויר ?

למעלה