להקות השנה - למה כן ולמה לא

להקות השנה - למה כן ולמה לא

אירוסמית- למה כן? כי הם עדיין יותר טובים ממחצית ממהלהקות שמשתתפות בסקר למה לא ? בגלל החצי השני. ובגלל שהם כבר כנראה מעבר לשיאם. בקסטריט בויז- למה כן? כי הם הוציאו עוד כמה בלדות מתקתקות ,ובגלל שעם הצלחה לא מתווכחים ומבין כל להקות הבנים הם המוצלחים יותר למה לא ? כי די,נמאס כבר לשמוע את אותו שיר חוזר על עצמו בלינק 182 למה כן ? למה באמת ???? למה לא? ככה. DESTINY CHILD - למה כן? בגלל INDEPNDENT WOMAN PART 1 המעולה לדעתי, וגם בגלל שאי אפשר לאמר שהיה להם שיר ממש גרוע השנה (אם כי SURVIVOR אכזב לפחות אותי) לימפ ביזקיט - למה כן ? כי בקליפ של ROLLING רואים את מגדלי התאומים. למה לא ? תראו איזה תרוץ מגוחך מצאתי ל"למה כן". אן סינק- למה כן? כי הם מה זה חמודים וחבר של בריטני שם , ו... למה לא? פשוט לא. קורס - למה כן? כי יש לי חולשה אליהם,כי אנדריאה היא מהממת והדיסק האחרון שלהם (לא האוסף) הוא ממש כיף לשמיעה. למה לא? כי את כל התותחים הם ירו בשנה שעברה והשאירו השנה רק שאריות.לא היו להם שירים שהפילו אותי ,למרות שאני אוהב אותם. טראביס- למה כן ? בגלל SING המדהים ,ובגלל שלפראן הילי יש יכולת ווקאלית מדהימה. למה לא? כי צפניה לא ממש התלהב בהופעה חיה שלהם. ויש לו מילה. REM- למה כן? כי הם כבר 20 שנה מוכיחים שהם אחת משתי הלהקות הטובות בעולם, בגלל שהיתה להם את אחת משתי הבלדות היפות של השנה , ובגלל שכל סינגל שלהם מוכיח את גדולתם. למה לא? אין שום סיבה שהם לא יהיו להקת השנה. U2- למה כן? ראה REM למה לא ? ראה REM

להקת השנה - דסטניז צ´יילד

למה? ככה. כי השירים שלהם מעצבנים (חוץ מאינדפנט וומן), כי הן לא מכירות יותר מ2 הברות (BILLS BILLS BILLS, עם וויקלף הן עשו NO NO NO NO וכמובן JUMPIN´ JUMPIN - רק שלא יתאמצו יותר מדי), בגלל שביונסה מנסה כל קליפ לחמצן עוד קצת ועוד קצת עד שלבסוף היא תהפך לבלונדינית מתחת לאפנו, בגלל שעכשיו שהן "התפרקו" אנחנו נזכה לשמוע את אותה זוועה כפול 3, ובין אם נרצה בכך או לא, התקשורת תמשיך לפמפם לנו אותן עד שנכנע. אז עדיף להכנע כבר עכשיו.

אממ..בקשר להופעה של טראביס...

זה לא שלא התלהבתי, היו כמה קטעים בהופעה שממש אהבתי, הקטעים שלא אהבתי היו קטעי הקישור...לקח לי 5 דקות לנסות להבין כל מילה מהמבטא הסקוטי הכל כך אבל כל כך כבד של הסולן, הידעתם שside כלל לא מדבר על חייזרים ? לפי מה שהוא טען בהופעה (שהתקיימה בניו יורק כשלושה שבועות אחרי אסון התאומים) זה מדבר על אחווה והדדיות וכל מיני דברים שרק לסלין דיון מותר לשיר...

**Blue-Lagoon**

New member
אמממ

אירוסמית עוד איכשהו בסדר (באמת כבר מעבר לשיאם) באקסטריט לא עשו שום דבר מיוחד השנה (וגם אם כן אני לא מודעת לעניין) בלינק טובים אבל כמובן שזה תלוי בטעם המוסיקאלי שלך. הם הוציאו די הרבה שירים השנה, יש להם קליפים חמודים במיוחד וחוץ מהעובדה שהם מנסים להיות פאנק, מה שהם בעצם לא ממש הם דווקא בסדר. דסטיניז צ´יילד להקה איומה. כל שיר שלם יותר מעצבן מהשני. כל קליפ שלהם יותר מעצבן מהשירים. לימפ ביזקיט דווקא השתפרו השנה. אמנם השירים שלהם לא משהו, וגם הקליפים לא מושקעים כל כך (חוץ מבוילר) בכל מקרה גילינו שלפרד דארסט יש מוח! יחי! אן סינק גם מעצבנים השיר פופ הוא אחד השירים הכי מעצבנים של השנה (ולא יודעת מה שאר השירים שהם הוציאו) וחוץ מזה חבר של בריטני שם. זאת סיבה מספיק טובה שהם לא יהיו להקת השנה. הקורס? מה הם עשו השנה? חוץ מאיזה שני סינגלים (עם הקליפ החדש והמזוויע שבו הם מתעקשית להיות פאנקיסטים) הם לא השקיעו ממש. טראביס הם טראביס. להקה חביבה ביותר. הקליפ של סינג חמוד וגם של סייד. אר אי אם מתחילים לדעוך... משום מה השירים החדשים שלהם נשמעים אותו דבר כולם. ויו 2 איכס.

עוגייה

New member
להקות השנה- לדעתי.

אירוסמית´- לא. בגלל שהם הרבה יותר מידי זמן בעסק. וגם כי סטיבן טיילר נראה כמו גירסה מעוותת (עד כמה שאפשר) וזקנה של מייקל ג´קסון. בקסטריט בויז- אמממ...לא. בגלל שכמה אפשר לשמוע את אותם שירים-מעצבנים-שחוזרים-על-עצמם? בלינק 182- לא. ואולי אני לא מעודכנת, אבל הם לא עשו כ"כ הרבה השנה, לא? דסטניז צ´יילד- היו להם כמה יציאות טובות, Bootylicious (בבקשהההה תסבירו לי מה זה..?) היה להיט מטורף {לטעמי ממש ממש לא}, והן דיי שינו את הסגנון שלהן ממה שהיה בתחילת דרכן, שזה כבר התחלה טובה. אבל אני ממש לא חושבת שיש להן על מה לזכות בלהקת השנה. לימפ ביזקיט- לא. בגלל שכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר, בגלל שחצי מהעולם מתלהב מהם, בגלל שהצרחות שלהם עושות לי להקיא ובגלל שהם פשוט...לא. למה כן בעצם?(למרות שהגיוני מאוד שהם יבחרו) אן סינק- ממש ממש לא. בגלל ש"פופ" ממש מזעזע, במיוחד הקטע הפאנקי של ג´סטין (ואני באמת מתפלאת שאני יודעת איך קוראים לו), וגם בגלל הסינגל החדש- GONE, שמזכיר איזה שיר של מקהלת מתבגרים (בעצם זה מה שהם..) וחוצמזה הם לא הוציאו עוד משהו {לא?}. הקורס- כן כן ושובפם {שוב פעם} כן. בגלל שהן בין הלהקות הטובות ביותר, בגלל שGIVE ME A REASON שיר יפה לאללה, בגלל האוסף שהן כרגע הוציאו שכולל את כל השירים הבאמת באמת טובים שלהן, בגלל שWOULD YOU BE HAPPIER נשמע כמו השירים הישנים והטובים שלהן, ופשוט בגלל שאני לא מוצאת סיבה לא לבחור אותן. טראביס- כן. בגלל שהם תגלית השנה, בגלל SING המדהים והקליפ החמוד שלו, בגלל הסולן והתסרוקת, ובגלל ששאר הלהקות {חוץ מהקורס} פשוט לא יותר טובות. REM- כן ולא. כן בגלל שIMMITATION OF LIFE {סליחה על השגיאות- אם יש} היה בין השירים הטובים של השנה, בגלל שהם שוב מוכיחים את עצמם, ובגלל הדיסק החדש והטוב. לא בגלל שגם הם הרבה יותר מידי זמן בעסק הזה. U2- לא. בגלל שבונו כבר תקוע יותר מידי זמן על המסך שלנו, בגלל שעשו מELEVATION {שוב סליחה מראש על השגיאות} להיט הרבה יותר גדול ממה שהוא רק בגלל שהוא מפסקול הסרט טומב ריידר, ובגלל שהם פשוט כבר לא מחדשים. זהו, נא לא לקטול..ואם תראו שיש הצבעות לקורס- זאת אני!

the king of pop

New member
להקות השנה

אירוסמית-כן כי יצא להם אלבום מעולה לא-הוציאו את השירים הכי פחות טובים בקסטריט בויז-כן כי יצא להם אוסף מעולה לא-שוב רק בלדות בלינק 182-כן כי rock show הוא שיר מדהים לא-המתופף טראוויס בארקר דסטניז ציילד- כן כי בעצם למה לא? לא-אלבום גרוע לימפ ביזקיט-כן כי יש להם את פרד דארסט לא-השירים דומים מאוד אחד לשני אן-סינק- כן כי סלבריטי הוא אלבום של ג´סטין לא-זו לא להקה קורס-כן כי הוציאו את WOULD YOU BE HAPPIER לא-GIVE ME A REASON טראוויס- כן-SING לא-הקליפים טיפשיים rem כן-reavel לא-reavel u2- כן-בונו לא-ELEVATION הוא רק שיר מסרט... basement jaxx-למה כן-מוזיקה מדהימה ודאנסית לא-רומיאו

למעלה