להקות ישראליות והשמות שלהם...

להקות ישראליות והשמות שלהם...

היי.. מה קורה? לא הייתי פה כמה ימים... אז ככה, שמעתי הרבה רדיו בזמן האחרון, יותר נכון, אני שומעת הרבה רדיו תמיד. ושמתי לב לשמות של הלהקות הישראליות. שימו לב, יש את: - הדורבנים. - הג'ירפות. - הבליינים. - היהודים. - נקמת הטרקטור. - בנזין - כוורת. - מוניקה סקס - בוטן ומשהו בקרקס. ואני יכולה להמשיך ככה עד מחר.. עכשיו, זה נראה לכם שמות הגיוניים? יודעים מה, לא צריך הגיוני, צריך סביר. ורוב השמות פה הם שמות של חיות! מה קורה להם??? מה אתם חושבים?

T a L L L

New member
חחח

זה אותו דבר גם עם שמות באנגלית, תנסי לפרש אותם ותראי שגם שם השמות דפוקים. פעם אני וחבר שלי דיברנו על להקות ובמקום להגיד ת'שם באנגלית אמרנו בעברית...זה היה כ"כ מצחיק...תנסו..

epitaph

New member
יש להקות..

שגם השם שלהם באנגלית נשמע מפגר...אבל מה משנה השם של הלהקה כל עוד הם טובים?

BiRd Of PrEy

New member
פילפל אדום חם חריף../images/Emo6.gif

-מלכה -מלון עיוור -אבן מתגלגלת -תרגיל זול -חיפושיות -עצם אהבת אם

ganooov

New member
היי היי היי! ../images/Emo13.gif

השם של הרד הוט מורכב משמות של שני פאבים שהם אהבו (למיטב זיכרוני).

BiRd Of PrEy

New member
חחחחחחחחחח אז מה?

שם מצחיק

rattlehead

New member
חיפושיות?!

זה אחד מהשמות היותר טובים. משחק מילים מ-ע-ו-ל-ה

Vdrums

New member
יש עוד

תירס (אמנם לא כותבים אותו כמו תירס אבל נשמע אותו דבר) הנשיאים של ארצות הברית שבכלל נשמע פלצני והם נורא מצחיקים יום ירוק זעם נגד המכונה ריבת פנינים ראש רדיו עוגה אין ספק חוות נמלים חייזרית גם אתה בתרגום הכל נשמע טיפשי...

מופע הארנבות של ד"ר קספר!

נעליים! מוניקה סקס! נושאי המגבעת! שייגעצ! סתם להקות ישראליות אוהבות להשתעשע עם השמות...למה לא?

../images/Emo6.gifחח.... נחמד.....

זה די נכון... אבל בדוגרי, מי ששומע שם של להקה באנגלית מנסה לפרש ת'שם? וכששומעים את השם בעברית אז התרגום בא ככה בקלות.... אבל כל מה שאמרתם עדיין נכון.... נחמד לנתח שמות של להקות.....

Black Haze

New member
חחחח גם לי יש!

"העורבים השחורים" "צפלין מעופרת" "הפסים הלבנים" "משחק קר" "מטוסו של ג'פרסון" "נחש מי" "ציפורי החצר" "רובים ושושנים"

z O e i

New member
יואו חחחחח שירוש מצחיק

גמני רוצה כמה! "כלי" "נזלת" "מסתיו לאפר" "כסא כסוף" "צד עיוור" "וידואי של לוח מכוונים (של מכונית)" (
) "יחסי מין אקדחים" "אש בפנים" "סליל דג גדול" "תהילה מחודשת" "צאצא" "אפר" "סיפוק תאווה חסרת דיעה" "311"

למעלה