להקות מטאל שאתם שומעים

rock lee

New member
להקות מטאל שאתם שומעים

אני מה שנקרא metalhead (אני ידוע שזה מפגר להכריז על עצמי בכינוים) ושומע בעיקר מטאל ואוהב מאוד.. גם פה ושם איזה שירים טובים של פאנק וסתם מסקרון אותי לדעת איזה להקות מטאל אתם בתור אנשים/פנקיסטים שומעים? איזה להקות אתם מרגישים שהם לטעמכם? אני אוהב את הלהקות האלה: Sepultura PanterA Slayer testament death megadeth iced earth venom possessed tiamat paradise lost ועוד מלא אם אתם אוהבים גם מטאל תרשמו

itaikuskus

New member
מעטות שקולעות לטעמי

sepultura של beneath the remains ו-arise slayer של show no mercy וreign in blood (שבאלבומים האלה היא אולי הלהקה הכי טובה ששמעתי) pantera של...הכל מcowboys from hell iron maiden לא כולל 2 האלבומים באמצע הניינטיז עם "גייז" ביילי black sabbath של שלושת האלבומים הראשונים, להקה אחת מעל כולן kreator הראשונים והחדש הוא גם חזק לאללה tankard גם בגלל הבחירה המעולה והביצוע הנהדר של קאברים,גם בגלל שהם יכולים לקשר את נושא כריתת יערות הגשם בדרום אמריקה לשתיית בירה, וגם בגלל שהם גדולים. napalm death כיף חיים nuclear assault כי מהשם שלהם ומהשם של brutal truth הקמנו להקה (סתם זו לא הסיבה). anthrax נהדר. קצת אייטיז- motley crue skid row grim reaper זהו אני לא יכול לחשוב כרגע על יותר..בטוח יש..אבל לא עולה לי בראש.

MxIxAx

New member
להקות מטאל שאני שומע

summoning sepultura morbid angel nile agoraphobic nosebleed at the gates blind guardian satyricon necrodeath mayhem general surgery last days of humanity gut haemorrhage dying fetus death carnivore carcass brodequin bathory anal blast amorphis

Verbal Abuse

New member
אני פה בשביל הניימדרופינג.

הרבה דת' מטאל, Thrash, ו-ספיד. במיוחד רייזור. וגורגאטס. גורגאטס זה מעולה. ולפעמים גם קרוסאובר בא בטוב. פרדייס לוסט וטיאמט זה באסה של דבר. טסטמנט זה טוב אם אתה אשכנזי. פוזסד מביאים בראש חושילינג. אייסד ארת' מזכיר לי גרביונים. וונום זה בן זונה.

fentoozler

New member
אני אשכנזי

טסטמנס זה טוב קריפטופסי זה מעולה והמנס זה נהדר ומייהם זה נורא, אבל רצח זה טוב

UnderTown

New member
אהה

אהם.. כשהייתי קטן אהבתי את מטאליקה.. אני עדיין אוהב, אבל רק את הבלאק אלבום ורילואד, ולא כל הזבל היעני כבד הזה של הדיסקים הראשונים, סתם משעמם אני אוהב קצת פנטרה.. סמטרי גייטס וקאוובויס פרום הל זה שירים ענקיים.. מאוד אוהב את נייטוויש, גם קצת סונטה ארקטיקה את rust in peace של מגהדת' אני מאוד אוהב.. קניתי את האלבום את סטיל דרגון (לא באמת להקה, אלא להקה מהסרט "רוקסטאר" ובפסקול יש אחלה שירים) את בלאק סאבאת' המעולים.. את דרים ת'יאטר בכמה שירים, חבר שלי מת עליהם ומשמיע לי מדי פעם ושמעתי גם לפני כמה זמן כמה שירים של איטרנל גריי, שהם נחמדים (היחידים שאני אוהב מכל השירים האלה שמפוצצים בגראולים) וגם קצת צ'ילדרן אוף בויידעם, שהם נחמדים..

UnderTown

New member
אה וכמובן

לא שמעתי הרבה שירים שלהם, אבל wildside של מוטלי קרו זה שיר שאני מת עליו (עוד שיר שיש בפסקול של רוקסטאר)

Elparvar

New member
בנאדם

למוטלי קרו יש שרשרת קלאסיקות אימתנית... אבל האהובים עלי בלי ספק הם kickstart my heart dr. feelgood שלא לדבר על הקאבר הממש ממש מצחיק שלהם ל anarchy in the UK ...

strungout

New member
מטאל זה מעולה!!! וקשוח

בעיקר דת', פאוור ומטאל נורווגי כזה אפל רואואאררררררררררר

Salad Days

New member
אווו יא

דברים שכבר הזכירו אכן טובים, מגהדאט', ראסט וקאונטדאון, סלאייר, רינינג בלאד, סיזאנז ואת הדיסק מחווה האדיר להארדקור אנדיספוטד אטיטוד, הרבה מוטוראהד, אבל בשביל זה כמו השורשים יותר רוקנרול ממטאל, פנטרה, וולגר וקאוובויז, יצא משהו טוב אחד מטקסס.

itaikuskus

New member
אולי במטאל

אני יכול לחשוב על מעליות הקומה ה13 ועל ג'ורג' בוש הנה-כבר 3 דברים טובים שיצאו משם.

ת'אמת

שיש רק שיר אחד של מוטורהד שאני ממש אוהב אז אני מניח שאפשר להוריד אותם מהרשימה שלי

KaPuStA

New member
..

קלסטרופוביה ליקוויד פייר אזעזל ט'יאוגוני דיסטורשן סקאלז

Alles Ist Gut

New member
some good bands, for a change:

Temnozor Burzum Graveland (also Thor's Hammer, Lord Wind, Veles, Wolfkhan) Trogodlit Emperor (pre- 99) Nokturnal Mortum (also Mistigo Varggoth Darkestra, Piorun, Aryan Terrorism) Summoning Vader (pre- 2000) Ildjarn Darkthrone Behemoth (pre been to israel) Dissection Moon Danzig about Paradise Lost, i sure hope you know the first EP and LP. and that Tiamat were in The Matrix.

למעלה