להקות שמזכירות את incubus

להקות שמזכירות את incubus../images/Emo223.gif

יש כאלה? מכירים מישהו שמזכיר קצת את הסגנון שלהם? את הקול של ברנדון? את הסאונד המיוחד שלהם? שתפו אותנו שגם אנחנו נוכל להנות מסקירה קצרה בראש אני יכולה לחשוב רק על קווין אוף דה סטונ אייג' שיש להם כמה שירים שדומים קצת לסגנון.. אבל זה עדיין לא אותו דבר...

o pie

New member
אולי לא דומים..

אבל אני אנצל את האשכול להמליץ על The Dandy Warhols שגיליתי ממש לא מזמן =] להקה מצויינת, רוק אלטרנטיבי, יש להם סאונד שמאוד כיף להאזין אליו, אפשר לראות שהם הושפעו מ-radiohead, ובכל זאת יש לשירים שלהם נגיעות קאנטרי וטכנו באלבומים המאוחרים יותר. האלבום Thirteen Tails From Urban Bohemia הוא יצירת מופת, ומאז ששמעתי את morning view או את blood sugar sex magik של הצ'ילי פפרס, לא אהבתי אלבום במידה כזאת. להמליץ על להקות עם סאונד דומה לשל אינקיובס אני לא יכול, למרות שבפורומים של Incubus Online View יש שם כמה המלצות על להקות שבאמת יש להם סאונד דומה, strata (שמזכירים אותם קצת, אבל אני לא התחברתי כי זה יותר מדי פופ), kaddifly (מאוד מזכירים את אינקיובס. תחפשו את המייספייס שלהם)

Rock Bottom

New member
WTF

סטרטה פופי מדי? על מה אתה מדבר? אם כבר הם עושים רוק אגרסיבי יותר מאינקיובס. וקאדיספליי ממש לא מזכירים לי את אינקיובס

orit a3at

New member
יש לי יש לי יש לי!!!

ללהקה של אח של ברנדון ואח של מייק (לפני שהם התפרקו) היה שיר יפה שקוראים לו the energy ללהקה קוראים audiovent הקול של אח של ברנדון די מזכיר את של ברנדון והוא גם קצת דומה לו... אבל חוץ מזה אין עוד להקה כמו אינקיובוס....(וגם זה דומה רק בגלל גנטיקה ובגלל שמייק היה מעורב באלבום)

Rock Bottom

New member
להקה מעולההההה שגיליתי לא מזמן

Biffy Clyro. מסתבר שהם הרכב די עתיק.. עליתי עליהם דרך איזה קליפ שלהם לשיר אדיר שנקרא Saturday Superhouse שראיתי במקרה ב-MTV (נראה לי הקליפ הראשון שלהם ששוחרר ל-MTV אבר). בכל אופן, הם כל כך אבל כל כך מזכירים לי את אינקיובס שקשה לי לתאר.. ממש לא בקול של הסולן או משהו, אבל בסנגון נגינה, האלמנטים האלקטרוניים, הריפים.. כמעט הכל. תשמעו שיר שלהם שנקרא Glitter and Trauma ותגידו לי שזה לא השיר הכי אינקיובסי בעולם. רק תדמיינו את הסולן בתור ברנדון ולא תאמינו עד כמה תחשבו שזה דומה. עוד שירים מומלצים שלהם - Semi-Mental, Scared of Lots of Everything, Got Wrong (כל כך אינקיובס שזה מפחיד). באמת חובה לנסות.

ביפי../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif

אני מעריצה שלהם כבר כמה זמן ואני לא חושבת שהם ממש מזכירים אותם.. אולי באלבום החדש יש משהו אבל באלבומים הישנים יש דברים שהם יותר רגועים כאלו.. לא כמו אינקובוס אבל להקה אדירה ללא ספק

Rock Bottom

New member
כל השירים שציינתי פה

הם או מהאלבום Infinity Land מ-2004 או מהאלבום החדש Puzzle שיוצא החודש. את הישנים לא שמעתי, אבל באלה הם פשוט אינקיובס מחופשים או משהו.

../images/Emo45.gif

באמת להקה טובה, מצאתי משהו בyoutube ,שיר שמזכיר קצת את Incubus... אבל עדיין אינקובוס לוקחים בגדול
{חדשה דרך אגב...נעים להכיר, אחלה פורום
}

Rock Bottom

New member
חחח

זה כמו בשם קוד כזה.. אני אורטל - 20.
מה הולך עם מיוז והעצומה וזה יא נ"מית?

L A D Y B U G 2

New member
דווקא מתקדם ממש טוב...

עכשיו אנחנו עומדים על 3,489 אנשים בפחות משבוע!!! ולדעתי כולם צריכים לרשום מי הם (ובני כמה פחות חשוב), כי אני בקושי זוכרת חצי מפה...

Rock Bottom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אכן אחלה פורום, אנשים טובים. מקווה שתשתלבי מהר.

למעלה