להקיא עליו

maayankr

New member
להקיא עליו

קיא יצירתי שעת הקיא מצייר על הרצפה זו שעת הקיא של הסרט את המונה ליזה נשמת אפי מטונפת או אולי זה ענן נשמט גופי לאלתר או,הו,הנה- וכך אני נשאר כל כך דומה רגליי בשלולית למדינת נברסקה צלי בעקבותיי, לאוקלהומה הוא משען לפנים ופולט למדינת ישראל. קטן ושחור אבל בולט. קיא יצירתי, למי ששואל אשריי העמוד זו שעת הקיא של הסרט שפת גופי מדברת העמוד שמחוץ לפאב אני שיכור בלוט מאוד סבלני וכבר שעה אחר חצות אני שותק,הוא שותק איתי ורק רציתי לקוות אני שותה, הוא שותה אותי שהכל ייגמר ואלי, אני מקיא את מעיי העמוד שמחוץ לפאב את נשמתי בבת אחת, חבר ותיק צלי בבבת עיני אני נשען עליו ואז מקיא ופתאום הוא נופל העמוד שמחוץ לפאב ומתגלגל חבר אמיתי קום,עצל! קום,צל.קום! אפשר להישען עליו,לדבר אני משתדל והוא יקשיב אפשר למלמל ולהקיא (כתב מתן שירם) חבר אמיתי העמוד שמחוץ לפאב קצת ספרות באהבה.. :) חבר ותיק מכיר אותי כבר שנים מקיא למרגלותיו פעם בכמה חודשים או שבועות או כמה ימים. אבל מי סופר? בטח לא אני העמוד שמחוץ לפאב אני שם כתף,נשען עליו הוא לא נגעל אף פעם לא יוצא מכליו

itaystud

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

הלו!!! d s d s !!! מה הבאת לנו פה?? איזו מין אחות זו? אולי אחות חורגות? מה, גידלו אותה שבט אפריקאי?? הוצאת לי את החשק לשתות אלכוהול או בכלל להכניס משהו לפה, ב 20 שנה הקרובות..

maayankr

New member
מבצע ערק

הכנסתי כביסה למכונה וכבסתי בערק הלבנים לבנים והבית מתמלא בריח אניס שמזכיר מטע של זיתים בחורף וכשהשומר הוא עשב בר וצריך לפזר זבל חמוץ מסביב לגזעים וגשם יורד ואני מתעקשת את הרצפה שתפתי בוויסקי חשבתי שמישהי מסויימת תאהב את זה בחרתי שיבס יש בלטה אחת שיש בה שבר חור ונקבע בה אגם קטן זהוב מצמיא על שפת האגם ישבתי , הראש קצת ועישנתי סיגריה ועוד הצחיקה אותי המחשבה שאין עבר בגבי ניקיתי את השירותים בשרטרז שורף את כל החיידקים שרתי בקול את השיר שרטרז שרטרז נשרפו לי העיניים וראיתי בבירור את אני עצמי אור שחור זמר גם פסנתרן והג'אז הוא הבית שלי אני בשדה של כותנה והפסנתר פועלות שחורות וחצאיות רחבות באילתור עמוק הבוס מגיע על סוס אבל לנו יש ג'אז נגמר השרטרז עברתי לוודקה מטבח כיור שיש גז מקרר בפנים ובחוץ את שולחן האוכל וקצת פורטו שנשאר לי ומעורר תאבון זה מזכיר לי עוד אלף תבלינים במקרה שהייתי בשוק כמון התפזר עם הרוח חתול נצבע בכורכום חשבתי בית בירושלים. אני מקווה שזה יחזיר לך את החשק האלכוהולי..

maayankr

New member
תבואי בכל מקרה

אני כבר הולכת לעבודה אני אראה מה קורה שם התגעגעתי רצח לטעם האספרסו הטוב תבואי היום לבלות ואם נצטרך תיגבור אז..

למעלה