להקשיב לרוכבים

להקשיב לרוכבים

ארמסטרונג אמר אחרי הדופינה: "אנחנו מתכננים להגיע לטור כמעט בכושר שיא ולהיות בשיא רק בשבוע השלישי" וזה בדיוק מה שקרה הראס אמר בשנה שעברה: "כשארמסטרונג בשיא, אף אחד לא יכול לנצח אותו" ושוב זה בדיוק מה שקרה באסו אמר: "אני אנסה להיצמד לאולריך וארמסטרונג ולאבד רק 4-6 דקות בנג"ש"- ושוב, הוא כנראה מכיר את עצמו יותר טוב מכולם. ועוד: ארמסטרונג על הרוכבים שנצחו אותו בנג"ש בעלייה בדופינה: "אני בספורט הזה מספיק זמן כדי להבין שמי שנמצא בשיא הכושר בחודש יוני לא בהכרח יהיה באותו מצב ביולי", "בדופינה רכבתי בלי להיקרע, לא הייתה לי כוונה לנצח", בשנה שעברה רכבתי חזק מדיי בדופינה וכתוצאה מזה הייתי פחות חזק בטור" אפשר לטעון לקונספירציות, מלחמות פסיכולוגיות, אבל בסוף, כל מה שאמרו, קרה. ואולריך? אולריך אמר "אני לא הולך להתאמן בדרכי אבנים או באלפ-דואז, עלייה זה עלייה, אני אמשיך להתאמן באלפים בשוויץ". לדעתי, אולריך התאמן חזק מדי לטור, זה מסביר טוב מאוד את הבעיות שלו בפירנאים. הוא גם אמר שהיה קצת חולה. אולריך לדעתי הוא הנעלם הגדול ביותר של ענף הכביש והטור. אז מי היורש של ארמסטרונג???

Yarnin

New member
אכן, נכון.

הרוכבים אומרים לנו אתמה שהם יודעים והם יודעים הרבה יותר מאיתנו על עצמם. לגבי אולריך, דעתי היא שהוא חוזר על אותן שגיעות שנה אחר שנה אחר שנה. בפעמים היחידות שהוא הפר את שיגרת האימונים שלו הוא גם הביא תוצאות הרבה יותר טובות - 2003. שנה שעברה ראינו את אולריך בונה את עצמו לאורך השנה ומגיע לטור בכושר שיא. השנה, כמו בשנים לפני ובעיקר נזכור את 1998, הוא לא הגיע ליעד בזמן ואז רץ הביתה וניכנס למשתר אימונים רצחני. בתחילת הטור הוא ניראה מ-צו-ין אבל בהמשך ראינו כולם שזה רק ניראה מצוין. צר לי על כך - ובתור אוהד של אולריך - שכמו כל אוהדי הפועל תל-אביב בכדורסל מתאחזב שנה אחר שנה וללא כל סיבה הגיונית לא יכול פשוט להפסיק לקוות לניצחון נוסף שלו בטור והכי רצוי מול לאנס. לגבי לאנס - הוא פשוט עושה את העבודה שלו בצורה המושלמת ביותר שאפשר!!! ועד שלא יבוא מישהו שיהיה מוכן לעשות ולהקריב כמוהו הוא ימשיל לנצח את הטור עד שימאס לו. כל הכבוד ללאנס, ברוייניל ולכל הקבוצה - הם פשוט מ-ד-הי-מי-ם! ירנין

eran45678

New member
שלום - שואל שוב

למישהו כאן ש ניסיון (כרוכב) במרוצי אופניים בכביש, כמו בטור דה פרנס או משהו דומה ? או כולם פה 'אןהדי כדורגל' מהספסל ?

אף ישראלי (להבדיל מישראלית)

לא הגיע לרכיבה ברמות של הטור. הישראלית היא שני בלוך, שרכבה בטור לנשים והגיעה במקום 18 וכן בג'ירו לנשים.

אני, מאז חצי תחרות בימי סמוכה...

שומר על מעמד של חובב מקצועי, בעל תעודות מהוועד האולימפי.

שמתם לב../images/Emo23.gif

לפני כמה ימים, בזמן השידור הישיר ביורוספורט, דבר הכתב על רוכבים לא מאירופה, והתעכב ארוכות על ישראל, והתנופה שהענף מקבל בארץ. הוא אף העלה משאלת לב לראות רוכב מישראל באחדש הטורים הבאים.

שאלה לגבי יהודה גרשוני

מה הטופ שהוא הגיע אליו? אם אני לא טועה, הוא השתתף בתחרויות בחו"ל בשנות ה-80???

miko1810

New member
זה לא נכון

וכבר כתבתי על כך! יהודה גרשוני היה בקבוצה הראשונה של שון קלי! הוא בהחלט היה ברמה של הטור!

עניתי על תחרויות כמו הטור...

למיטב זכרוני, גרשוני לא הגיע לרמה הזאת. אשמח לכל מידע שיסתור את מה שאמרתי.

לגבי יהודה גרשוני - אני זוכר

ידיעה באחד ממוספי הספורט בשנות ה-80 שבה צוין שגרשוני ניצח קטע באיזה תחרות חשובה בחו"ל או שהוביל (סטייל לבש חולצה צהובה) תחרות חשובה כלשהי בשלב מסוים שלה. כמובן שאני נאחז רק ברסיסי מידע ובאמת יהיה מעניין ונחמד אם מישהו יוכל לאשר זאת.

למעלה