להקת אימו-רוק ראשונה בארץ - ANY

Pig Latin

New member
להקת אימו-רוק ראשונה בארץ - ANY

פתחנו מייספייס אתם מוזמנים להכנס ולשמוע ולהשאיר תגובות ! :)

Hosh17

New member
מה אתה רוצה מהם?

שכמה שיותר אומני איכות יעלו בזמנים הקשים האלה של התרבות בארץ חחח והשיר אחלה

TairAtias

New member
אמני איכות?

אימואים זה מגעיל גם המראה וגם המוזיקה וגם את אביב לא אהבתי עם כל האיפור

Hosh17

New member
איכות זה משהו יחסי

כי גם המיזרחים חושבים שדיכאון ים תיכוני זה איכות וגם המעריצות של הגיים בויז חושבות שהגיים בויז זה אומנות לשמה ואני חושבת שמוזיקה עם העזה, עם אמת, עם כישרון מעבר לשירה למקרופון, עם הבעת דעות וכו' - זו איכות. את זה יש לאלה שעושים אימו. אני לא מתה על המראה שלהם ושל הפאנק וכל זה, במיוחד כשהמוזיקה באנגלית ויש כל כך הרבה צרחות חסרות טעם , אבל יש הרבה אומץ וכאב בשירים. זה מה שיפה כאן.

TairAtias

New member
תיקון טעות

זה לא יחסי זה דעתני לדעתך זמר X איכותי וזמר Y חרא ולדעתי הפוך

AVS1987

New member
אוי נו אימואים תתבגרו כבר

אני לא מבין תקטע הזה לחקות אנשים אחרים אימו יכולה להיות אחלה מוזיקה חביבה נחמדה וסימפטית אבל שזה נוצר בצורה כזו פתאטית זה עצוב אין לי בעיה עם המוזיקה יש לי בעיה עם הפוני לצד והפוזה הזו שבגלל שהם עושים אימו הם צריכים להיות מוצגים ככה זה נורא פתטי ועל זה נאמר If You EMO and you know that cut your vains If You EMO and you know that cut your vains if you EMO and you know that and you realy wanna show at i If You EMO and you know that cut your vains if you ENO and you know that cut your hair if you ENO and you know that cut your hair if you EMO and you know that and you reaky wanna show that if you ENO and you know that cut your hair

אימוטיב/אימושל

מין תת קבוצה ב"פריקים"

מעיין51

New member
תגידו שאני לא יודעת מה זה אימו..

אבל ממה שאני קצת יודעת.. זה לא נראה\נשמע כמו אימו.. אולי המוזיקה מזכירה קצת רוק.. אבל.. שיהיה לכם בהצלחה בכל מקרה.. רק אם זה מה שאתם באמת רוצים לעשות...

למעלה