להקת "דבש"??? במופע "גלגל ענק" ???

עדי 345

New member
להקת "דבש"??? במופע "גלגל ענק" ???

מצ"ב לינק מתוך האתר של מועדון בארבי 2 באוקטובר, בארבי ת"א, להקת "דבש" במופע "גלגל ענק". האם מישהו מנסה לחזור על ההיסטוריה ???? אי אפשר בלי גלי, לצערי

שרית7

New member
הזכיה באירוויזיון

כשגלי זכתה עם חלב ודבש באירוויזיון, הייתי בת7 לא הייתי מסוגלת להחזיק עד סוף ההצבעה והלכתי לישון. בבוקר אמא שלי העירה אותי ואמרה לי שזכינו במקום הראשון. אי אפשר היה לתאר מה שהיה...אנשים רקדו ברחובות. למחרת בבית הספר השיעור נפתח בשיחה על הזכיה ועל הכבוד הגדול לישראל. המורות רשמו את מילות השיר הללויה על הלוח ולימדו אותו

../images/Emo12.gif../images/Emo59.gif

מוזר
כמובן שאין מצב, אי אפשר בלי גלי

כמה מלים על "חלב ודבש" אז והיום

למיטב הבנתי, לא מדובר בהרכב של חלב ודבש המקורי. מדבור בהרכב חדש וכנראה ששם הלהקה תואם את שם משפחתו של המתופף גל דבש. אין באתר של בארבי שום מידע על מה שהם הולכים לשיר ואיזה סגנון של להקה הם יהיו, אבל אם הם יעשו קאוורים לחלב ודבש או אפילו לגלי- זה יהיה מעולה בשביל גלי שוב לחזור לתודעה (אפילו שנראה לי שגלי לא מתה על ימי "חלב ודבש") ולעניות דעתי, אם הלהקה אכן תשיר קאוורים- היא צריכה לזכות לעידודנו, כי זה רק יעזור לגלי. אגב, עדי, ל"חלב ודבש" המקוריים היו שירים מצויינים גם בלי גלי והם המשיכו להתקיים גם אחריה. כמו שהיא אחריהם. כמובן שהלהקה לא נחלה הצלחה רבה כשל גלי ובכל זאת, היתה להם הצלחה לא מעטה עם לאה לופטין. למותר לציין את "אולי עוד קיץ" (אפרופו שירי סיום תיכון), "מיס אמריקה" (עד היום אני זוכרת את הקליפ שהיה ב"עוד להיט"), "דון ז'ואן" (המקבילה של "ולנטינו"
ועוד. והערה לכולם: מעתה אמרו "אמוטיקונים" (יעני emotional icons) במקום הביטוי הסתמי הפשוט והעממי והשגור בפינו- "אייקונים". תלונות וגערות לתפוז...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאמוטיקונים../images/Emo3.gif

אפרת, אני מקווה שקיבלת את המייל שלי, כי וואלה התפגרו, אני ממש בעצבים עליהם...בכל מקרה שלחתי לך העתק במסר
*אל תסכלי אותי*

שרית7

New member
אולי עוד קיץ ומיס אמריקה - יפים מאד

אין כל ספק. אבל הלהקה לא הצליחה לשחזר את ההצלחה שהיתה לה כשגלי היתה הסולנית והם לא החזיקו מעמד

שרית7

New member
איזה קטע... איך עלית על זה?

מישהו מנסה להיות מקורי? מכתבות שקראתי כנערה, חברי הלהקה והאמרגן הידוע שלמה צח. הספידו את הקריירה של גלי והשמיצו אותה אמרו שבלעדיהם הקריירה שלה גמורה... אך כמו המשפט "צוחק מי שצוחק אחרון" ימים הגידו: מי הספיד את מי...

למעלה