להקת החברה מתפרקת?

כן...

דובר על זה בתוכנית מוצ"ש חסידי ונאמר שהם כנראה התפרקו בגלל בעיות תקציביות ומקצועיות. אני בכל אופן מקווה שזה לא נכון ובמיוחד אחרי הדיסק השני שהיה משובח מאוד חבל מאוד אם השמועה הזאת נכונה.

MENIMEN M

New member
דיסק שני משובח?

הרי חוץ מ 3 וחצי שירים יפים, לא להיטים, יפים, אין מה לשמוע בו ודרך אגב עכשיו קמה להקה בריטית של 4 בחורים בשם "ילדיך" או משהו כזה אז יכול להיות שיהיה תחליף לחברה (שלא תחשבו שיש לי משהו נגד החברה אני אוהב אותם פשוט אלא העובדות)

אלה העובדות לשיטתך...

לשיטתי יש שם הרבה יותר משלוש וחצי שירים להיטים ואני לא חושב שאף להקה לא תהיה תחליף ללהקת החברה.

וטוב שכך...

להקה שניסתה לרכוב על גבי האופנה העכשוית, של סגנון הדאנס השמאלצי והדוחה, וגם לזה היה ברור שיהיה סוף. אני חייב לציין שהמוזיקה שלהם היתה גועלית ודוחה.

לא ניסתה ולא נעליים...

להקה מצוינת בזכות עצמה שלא היה מתחרה בקולות וכן קולות שניים בכל המוזיקה החסידית, אז אל תגיד לי שהם ניסו לרכוב על נושא הדאנס כי לא זכור לי עוד להקת דאנס בסגנון של החברה.

t a p u z 1 1

New member
מילא החברה אבל מה עם?

אבל מה עם "החבריה" החלום של מונה שדיבר כל כך הרבה עליהם,האמת היה איתם פה ושם הופעות אבל לא יותר מזה ,מישהו יודע איפה זה עומד והאם זה עדיין קיים? או שמתי שמונה צריך זמרים להופעה הוא פשוט קורא להם ואז המושג חבריה מתעורר לחיים חדשים.....ובכלל יש רק שיר אחד שאפרים מנדלסון,אברימי רוט,ושלמה כהן,נמצאים בו מי שלא זוכר קראו לזה "נהורא" של הלל פלאי שיצא לכבוד הדינר של ישיבת נהורא אבל יותר מזה לא היה כלום...אז מה ידוע לכם על זה?

לא ידוע כלום...

זה נמוג בערפל. האמת שלא כל כך אהבתי את הסגנון של הלהקה הזאת והיא לא כל כך התאימה זו גם כנראה הסיבה שכמו שהם פרצו ברוח סערה עזה כך הם גם נחתו ונעלמו מהאופק. סיבה רצינית לדבר יכולה להיות בעקבות זה שהזמרים שהרכיבו את להקת "החבריא" שהם מנדלסון כהן ורוט העדיפו לצאת בדיסקים פרטיים משלהם ולא להיות להקת מבוגרים בניצוח מונה דבר שאף פעם לא היה קיים במוזיקה ואלו שניסו לעשות את זה לא נסקו.

למעלה