להקת הרבנות הצבאית

להקת הרבנות הצבאית

היא הוציאה הרבה שירים ואני חושב שהיא בניצוחו של מונה רוזנבלום. מישהו יכול להוסיף עוד פרטים עליהם.

t a p u z 1 1

New member
שהם שרים עם פליבקים ....

בחידון התנ"ך העולמי וכל פעם מחדש זה מעורר בכולם גיחוך וציחקוקים...איפה קצת מקצועיות? מה אתם חושבים שאנשים לא מבינים ? אמממ מה עוד אפשר לומר שפעם הם היו יותר על המפה ויותר משקיענים היום הכל מנוהל בצורה חפיפניקית וחבל מאוד ....סוף כל סוף זה מונה רוזנבלום....

פעם היה בלהקות הללו ,

ערכים ואידאולוגיה ופטריוטיזם , ואילו היום זה יותר עשוי בשביל מילואים ושירות צבאי , למקורבים ובעיקר לג`ובים בלבד .

לא תמיד הם עם פלייבקים...

לפעמים התזמורת מנגנת, ובנגע הפלייבקים נגועה כל המוזיקה החסידית כך שאל לך לבוא בטענות דוקא ללהקת הרבנות הצבאית, בכל מקרה אני אהבתי את הייחודיות שלהם.

אני יודע...

שהרבה זמרים חסידיים עברו והיו בלהקת הרבנות הצבאית שהיא אכן בניצוח משה מונה רוזנבלום (אני חושב שמנשה לברן היה לפני מונה) אגב רוב השירים שלהם הם מוכרים אך המילים מוחלפים (כגון שושנת יעקב-למען ציון, ועוד) דוקא יצא לי לשמוע אותם כמה פעמים ואפילו לראות אותם והם יחסית לשאר הלהקות הצבאיות הם די טובים, אגב עמית ליסטוונד (ילד הפלא בדימוס) חבר בלהקה הזאת, וחבל שהם לא מוציאים דיסקים.

עכשיו הם מבצעים את השיר אך טוב...

בתחרות חידון התנ"ך העולמי והם נשמעים מצוין.

ו......................

אם הבנתי נכון ואני מאמין שהבנתי אז הם הופיעו עם פלייבק מלא, כלומר גם השירה היתה מוקלטת ולא רק המוסיקה. בסך הכל הם היו בסדר אבל השיר הזה שהם שרו דווקא קצת איכזב אותי.

t a p u z 1 1

New member
שיר של מונה יחסית חדש ...

מהזמן האחרון ? תקנו אותי אם אני טועה...הם שרו גם את המילים ביידיש שמונה שר על זה או רק בעברית ?

למעלה