להקת טראנסוויסטים מייצגת את סלובניה

אהוד_

New member
להקת טראנסוויסטים מייצגת את סלובניה

השנה באירוויזון, שלאגר היסטרי!!!!! ראיתי אתמול את ההופעה שלהם, הן גדולות!!!!!

לירוי25

New member
מעתיקנים...

ראו את דנה ורצו לחקות אותנו...טפו!! חכו עד ששרית תראה לכן מאיפה משתין הדג!

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif ג´וליה רוברטס כמובן

אם כבר אישה - אז עד הסוף... פשוט הייתה לי תמונה שלה בגודל המתאים אז שיחקתי עם זה קצת... הורדתי מהרשת את פיינט שופ פרו - וזאת תוכנה נורא כיפית... אז יוצא לי לשחק איתה המון. דרך אגב - זו ההדבקה הראשונה שעשיתי אז קח בחשבון שהיא לא משהו. אני מבטיח לשפר את הביצועים בעתיד

MARMELAD

New member
אני לא ממש יודע מאיזה אתר זה

אבל אני אשמח לשלוח לך את זה דרך האייסיקיו

אהוד_

New member
עוד על הסלובנים....../images/Emo45.gif

אז בסלובניה דברים זזים, בעקבות הזכייה של הטרנוויסטיות בתחרות הקדם אירוויזיון הסלובני, שמה לוקחים את התחרות ברצינות. מייד לאחר הזכייה התאספו חברי הקהילה ההומוסקסואלית בבניין הטלוויזיה וחגגו, בסלובניה להיות הומוסקסואל זה לא קל בכלל, מדובר במדינה מזרח אירופאית. בקיצ קץ, מתחיל שם אולי תהליך שינוי בעקבות הלהקה שנקראת אגב "אחיות", ולדעתי גם באירוויזיון הן יפתיעו ובגדול, אולי יקרה שם מה שקרה לנו אחרי הזכייה של דנה אינטרנשיונל תראו מה אירוויזיוון יכול לעשות, זה יותר ממוסיקה! יש כאן תמונה שלהן מההופעה, אגב הן מעולות!, אני ראיתי אם אתם רוצים לראות עוד אז --> http://www.ljudmila.org/siqrd/index.php?id=93

Yaniv-DC

New member
עוד על הסלובנים....../images/Emo31.gif

זזים, זזים, אבל חרא של שיר...

אהוד_

New member
ששומעים אותו אז הוא באמת לא מובן

גם לי הוא היה ככה, אבל שראיתי את הקדם הסלובני לפני יומיים הן ממש מעולות שלא זיהיתי את השיר, אחרי שראיתי אותם הם נשמעו לי כמו אחד השירים של צביקה פיק בסרט "שלאגר".... בינתיים אין ממש שירים טובים רק אסטוניה, פינלנד צריכה לשפר, גם מלטה, השיר של הקפריסיאים עם אנגלית ברמה של כתה ד´

למעלה