להקת סה טו למה לא מראים את הקליפ ?

מאיה1991

New member
להקת סה טו למה לא מראים את הקליפ ?

ראיתי את הקליפ של להקת הבנות סה טו- מין להקה חדשה הקליפ היה קצת מוזר אבל אני ממש נפלתי מהשיר ממש לפנים אבל לא ראיתי את הקליפ אף פעם מאז מישהו יכול להסביר לי למה לא רואים אותם ? מי מחליט על זה ? אם אתם יודעים מתי משודר הקליפ בבקשה תודיעו לי. תודה.

אחותי אנחנו לא מחליטים מה יפה

אם עוד לא הבנת אנחנו לא מחליטים כלוום !!! גם אם ה"סה טו" האלה נראות סוף ונשמעות לפרצוף הם צריכות את רוברטו שיעשה מהם משהו רק ככה יש להם סיכוי אנחנו הקהל המושתן שאוכל בכפית רק מה שנותנים לו לאכול. אני אפילו לא שמעתי אותם למרות ששמעתי עליהן המון. טוב בטח ימחקו את ההודעה שלי !!! אם יש למישהו לינק או משהו תעדכנו .

dsol

New member
חח להפך נשאיר אותה !_../images/Emo189.gif

לא יודע כמה זמן אתה נמצא פה, אבל אני דיי באותו דרך שלך, המוזיקה של היום בנויה לצערי על קידום של אנשים מאינטרסים אישים ולא בגלל היותם אמנים מוצלחים ככה שיכול להיות ש"סה טו" טובות (לא שיצא לי לשמוע) אבל כל עוד אין להם גב מאחוריהן הדרך הולכת להיות מאוווד קשה

|אז מה ??? אי אפשר לעשות מוזקה ???

כל מי שעושה מוזיקה רוצה להשמיע אותה לקהל ולתת לו להחליט !!! מה שקורה בעצם זה שאיזה שהו עורך ששומע אלף דיסקים ביום כבר מאה שנה מחליט אם היא טובה בשביל הקהל או לא . מזל שיש אינטרנט לדעתי רק מכאן יצא השינוי הגדול של התעשיה . אבל בינתיים הטלביזיה שולטת ואותו עורך שכבר לא יודע מה הוא שומע משמיע כל מני סלב כדי לא להסתכן יעני ללכת על בטוח ואנחנו הקהל נשאר תקוע בדיוק כמו הרדיו או הטלביזיה !!!

מאיה1991

New member
לפחות תדעו על מה אתם מדברים ../images/Emo8.gif

הנה הלינק לשיר של סה טו !!! את הקליפ אין לי . sory http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/556/237.html זה ממש חו"ל או שאני מתבלבלת ?!?!?! אולי הם משחקות במגרש שהו קצת גדול עליהן . אבל ממש לפרצוף !!! אם את זה לא משמיעים בערוץ - מה נשאר ?

partyboy1

New member
ויקי

הקליפ והשיר שלהן.... מדהים.. קצת מבלבל מה שקורה שם- אז צריך לראות שוב ואז מבינים... :) יש המון אומנים בארץ.. רק אלה שמתעקשים באמת והולכים אחרי החלום שלהם בסוף מגיעים לפסגה!! והבנות האלה נראות מאוד חזקות.. מייצגות משהו אחר.. כוח ואמונה בעצמן... הן עוד יעוררו השראה להרבה אומנים צעירים בארץ.... הקליפ וכתבה http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=448836&sid=123

שי לנצח

New member
בנות יפות שיר פיצוווץ תפסיקו לחפור

מה אתם רוצים ??? תגידו לי ??? אחלה שיר בנות כוסיות אני נהנה !!! ואם לא משמיעים אותם בערוץ 24 תעבירו ל mtv עד שיקרה כאן משהו אני שם !!! ביי

שי לנצח

New member
זה בדיוק העניין - להקה מעולה ועדיין

על זה בדיוק אני שואלת - איך יכול להיות שלהקה כזאת מעולה עדיין לא שמעתי ברדיו וגם בערוץ 24 כמעט לא מראים את הקליפ משהו כאן לא בסדר - איפה כל העורכים מה אף אחד לא שומע ???

למעלה