להרגיש בבית? עדיין לא

לזרוס

New member
להרגיש בבית? עדיין לא

אחרי כמה שנים ב-אי או אל קשה להגיד שכבר מרגישים בבית, הכל שונה נכון הקהל מתחיל להיות מוכר ואולי כך המעבר יהיה קל יותר אך הזמן יעשה את שלו. חברה נא לא לשכוח את גיל אשר השקיע את נשמתו ולבסוף האכילו אותו קש . אנשי קהילת תפוז אם תשכילו זה זמנכם לקליטת פליטי אי או אל , רק תרוויחו מכך. דרך אגב האיקונים ממש עלובים אולי משהו יחליף אותם?

palm molive...

New member
קצת נימוס ודרך ארץ לא יזיקו לך (-H

מתי בפעם האחרונה נכנסת למשהו בפעם הראשונה הביתה ואמרת לו ``תשמע חביבי, הבית שלך ממש עלוב...`` וגם אם את (חושב) שאתה צודק, המילים עושות את המנגינה, והפעם היא ממש צורמת

לזרוס

New member
צודק ! נכון התגובה היא ריגשית ולא

כל כוונה לפגוע כאן באף אחד, קבלו התנצלות אם מישהו נפגע, לגבי האייקונים אני עדיין חושב כך. יש לצפות בתקופה הקרובה לתגובות כאלה מנפגעי אי או אל

מקבל את ההתנצלות

אך לא הבנתי את תגובות נפגעי IOL? תפוז לא עשה לכם דבר, כל התגובות הרעות בבקשה בפורום אחר אדם

לזרוס

New member
התגובות הם לא נגד תפוז אלא נגד...

הקנוניה וואלה & אי או אל

הממשק כאן דווקא מאד נוח ומסביר פנים

יחסית לIOL בכל אופן צריך להתרגל ואיפה נתרגל? ימים יגידו בינתיים נחמד גם פה

אז תציין את זה בבקשה

כי מהצד זה נראה שאתה יורק לבאר שרק כרגע שתית ממנה ולגבי הקנוניה מסכים בהחלט, להרוס פורום שכזה בפחות מ-24 שעות רק IOL יכולים

EyWeB

New member
אני דווקא אוהב פה

נכון שהלב (והפאלם) עדיין שבורים מתרגיל המסריח של IOL, אבל תפוז בראשות אדם מארחים יפה, ולטעמי האישי, הממשק פה הרבה יותר נוח, אפילו אם האייקונים שונים קצת. אני מקווה שכל נאמני גיל וIOL יעברו לפה כדי שהפורום הזה יחייה קצת יותר במרץ...

למעלה