"להרגיש כאב זה עדיף על לא להרגיש, לא?"

רעוּת

New member
"להרגיש כאב זה עדיף על לא להרגיש, לא?"

"אני אקבור את הרגשות שלי עמוק בתוכי." "למה אתה מתכוון, תקבור את הרגשות שלך?" "לא משנה כמה אני מרגיש, אני לא אוציא את זה החוצה. אם אני ארגיש צורך לבכות, אני אבכה בפנים. אם ארגיש צורך לדמם, אני אעשה לעצמי חבורה. אם הלב שלי יתחיל להשתגע, אני לא אספר לאף אחד בעולם. זה לא עוזר. זה רק הורס לכולם את החיים". זה רק הורס לכולם את החיים. זה רק הורס לכולם את החיים. זה רק הורס לכולם את החיים. זה רק הורס לכולם את החיים. (וגם לי). פעם עוד היו לי מילים, אני לא כותבת כדי שזה יהיה קל יותר (זה לא) אלא בשביל שאני אוכל לנשום ואז לישון ואז לחיות ואני כבר לא מצליחה יותר, ...... (לא יכול לצאת מזה שום דבר טוב). "מה אני אבחר? לקפוץ או להישרף? אני מניח שלקפוץ, כי אז אני לא ארגיש כאב. אבל אולי להישרף, כי אז לפחות יהיה לי סיכוי לברוח איכשהו, וגם אם לא, להרגיש כאב זה עדיף על לא להרגיש, לא?" (EL&IC, ג'ונתן ספרן פויר)

noosh

New member
...

את מפרידה את עצמך מכולם, זה גורם לי לחשוב כמה הקשר הזה היה חזק בטח. גם אם היית קטנה. ממה לא יכול לצאת שומדבר טוב, מהמוות, או מהכתיבה? את כותבת כי כואב לך, כי את צריכה לשחרר, זה כמו קיטור שחייב להתפרץ, אי אפשר להאבק בזה, זה חוקי הטבע, זה פיזיקה, זה מעבר ליכולת שלנו. זה מבעבע בפנים אז את חייבת להוציא את זה החוצה. זה חייב לפרוץ. לא, זה לא יחזיר אותו. וזה גם לא יפסיק את הכאב. או יעשה את הדברים קלים יותר, זה פשוט יכול אולי להקל עלייך באותו הרגע. לפרוק ממך. אפילו לתעד, את יודעת, את השינויים. (לא הגבתי לך הרבה זמן, ודווקא רציתי. ותדעי שקראתי הכל).

רעוּת

New member
.

הוא באמת היה חזק, אני חושבת (דווקא את זה אני חושבת שאת יכולה להבין יותר מאחרים), ועדיין.....אוף, לא יודעת. (לא יכול לצאת שוםדבר טוב מהמוות שלו. וגם מהכתיבה, בעצם) |סניהליזם| תודה וזה

רעוּת

New member
הרסת לי ת'חיים ../images/Emo7.gif

האמת שלאחותי יש טרנד חדש שנקרא "בואו נדבר במילות פסיכומטרי ונעצבן את כולם", כאילו, כבר עדיף שתחזור לדבר על הארי פוטר לפחות את זה אני לא מבינה

למעלה