להרגיש

ה מוזה

New member
להרגיש

להרגיש כאב להרגיש מגע להרגיש את הלב עטוף באהבה להרגיש תמימות להרגיש פשוט מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש בשקט להרגיש צלילים להרגיש כשגשם להרגיש פנים להרגיש את הקרקע להרגיש לעוף ילדה במגרש משחקים ענקי שנקרא חיים רוצה לעלות על כל המתקנים ..היא בחרה ברכבת הרים ..הרוח היכתה בפנים ..הלב קפא מרוב פחדים היא החלה צועקת וזועקת .."אני רוצה לרדת תעצרו את החיים".. אך הרכבת לא עוצרת לאיש..אין לה תחנות .. כולם נוסעים עד סוף המסלול . מדי פעם הרכבת תאט .. ומי שעייף יוכל לבחור מתקן אחר ..העיקר להיות בתנועה .. מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב להרגיש כאב להרגיש מגע להרגיש את הלב עטוף באהבה להרגיש צבעים להרגיש חשוב מה זה משנה העיקר זה להרגיש שוב היא רוצה לנסות שוב את הגלגל הענק ..אולי סוף סוף היא תביט על העולם מזוית של ציפור דרור ..אחרי מסע רכבת ההרים הגלגל נראה לה ..אתגר ,להרגיש שוב את החיים משתנים .. ומה זה משנה בעצם ... באיזה מתקן בוחרים בגן המשחקים של החיים .. העיקר שמרגישים . אולי פעם היא גם תשלח לעצמה את זה המכתב .. להזכיר לה .. את מה שחשוב במסע .. לא המתקן ..ולא המשחק .. כי פעם הגלגל למעלה ופעם הוא למטה .. פעם היא תיסע נסיעה מפחידה ברכבת הרים מאיצה ..ופעם היא תהיה שם .. למעלה על הגלגל ..מרחפת באושר מביטה על העולם .. העיקר להרגיש .. את מקצב החיים .

../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שתרגישי שתרגישי והרבה את כל הרגשות שאת אוהבת את כל מה שחסר לך שתתנסי בכל המתקנים במגרש המשחקים של החיים ולדעת שאת אי שם מרחפת באושר מביטה על העולם .. ומרגישה את מקצב החיים. יאלה ה מוזההההההההההההההה הספירה החלה 1 2 רגעעעעעעעעעעעעעעע עוד
אחד ועוד
זהו עכשיו את משוחררת
רק אל תשכחי לרדת רגע לשתות איתי/איתנו
ביי ביי

ה מוזה

New member
חחחחח אני משוחררת? ../images/Emo6.gif

יש לי עוד קצת זמן ל
ולעוד כמה
ולהרהורי הלב .. מחר בבוקר צוות המכתב נראה לי יצטרך לזרוק אותי מכאן
אז כל עוד החוטים והמחשב מחוברים
אני אשתה לי פה עוד קפה .. ואתענג על כל רגע ודקה .. כי אם למדתי משהו .. מהנסיעה ברכבת ההרים זה שאם מסתכלים לצדדים .. אז זה פחות מפחיד ..וגםםםם יש נוף אנושי מדהים
שנותן חיבוקים .. ומילים חמות .. כך שהמשך הנסיעה כבר לא נראה כל כך נורא .. וחשוב להעריך ולהוקיר ולשמור בלב כל שניה .. ומי שלא טועם צמר גפן ורוד מתוק לא יודע מה הוא מפסיד בלונה פארק של החיים ... אז לעיתים טועמים וורוד ..לעיתים טועמים פחות .. אבל הטעם .. של הוורוד נשאר תמיד בפה .. עד שטועמים שוב.. צמר גפן וורוד מתוק ... שמישהו יזרוק אותי מפהההההה
קשה ולו לכמה ימים לומר .. להתראות חברים וחברות

י ו ל י ק

New member
רגע,מוזי......

שיהיה לך ברור,שאנחנו משחררים אותך מפה,להרגיש בלעדינו, אבל רק לקצת..... שלא תשכחי,שגם פה מרגישים,הרבה,מהכל,והמילה החמה שלך,והחיבוק, עושים לנו להרגיש...יותר טוב

תודה

תודה מוזה, שבימים כמו אלו שנראה כאילו לא מרגישה דבר עשית לי חושבים הרבה חושבים כנראה, שאני בתור, בהמתנה לעלות לגלגל ענק או לרכבת.. לא אכפת לי לאן, העיקר לנוע, העיקר להרגיש שוב להרגיש את מקצב החיים תודה ובהזדמנות זו, רוצה לאחל דרך צלחה היכן שלא תהיהי אנחנו נתגעגע ונחכה כאן בשקט ובסבלנות לשובך

למעלה