להרגעת הרוחות בפורום - כנסו

to the future

New member
להרגעת הרוחות בפורום - כנסו

1) שום להקה לא המציאה משהו ממש מאפס. גם הביטלס שנחשבים (אפילו אצל המומחים הכי גדולים) כמייסדי הרוק, לקחו מכל מקום ולהקה שהם יכלו. 2)אני מבין שחוץ ממני ומנהל הפורום, בר, הרוב פה ילדים. לכן לא למדתם אזרחות ואתם לא מבינים מה זה חופש להביע דעה. זכותי לא להתלהב מלד זפלין. 3)לעניין שלנו, הנה כמה נקודות להשוואה בין זפלין ומיידן- א) איזה סולן יותר מרשים ועם קול יותר טוב?- דיקינסון או פלאנט ב) איזה מלחין יותר מוכשר? האריס או פייג' ג) למי טקסטים יותר עשירים ועם מקורות מגוונים יותר? ד) איפה הגיטרות נשמעות יותר טוב? אגב לגבי עניין הסולו גיטרה - ויכוח טעון אצל אוהבי רוק/מטאל - דעתי וזו דעתי היא שהסולו ב- tornado of souls מהאלבום rust in peace של מגד'ת הוא הגדול ביותר מסוגו.

naring

New member
להרגעת הרוחות, מה?

לפי דעתי זה הולך להוציא כמה מחברי הפורום מכליהם. 1) "שום להקה לא המציאה משהו מאפס" באמת? אז הכל ממוחזר? נעזוב לרגע את העובדה שאפילו לפי התאוריה שלך *מישהו* היה חייב להמציא, ונעבור לדוגמאות. מה עם דיפ פרפל? החומר שלהם נשמע לך מוכר מאיפשהו? אם כן, אני רוצה לדעת מאיפה (אני מתכוון למישהו שבא כרונולוגית לפניהם). 2) "אני מבין שחוץ ממני ומנהל הפורום, בר, הרוב פה ילדים. לכן לא למדתם אזרחות ואתם לא מבינים מה זה חופש להביע דעה." זה אחד הדברים הכי מתנשאים ומגעילים ששמעתי בחיים שלי. נתחיל בזה שאין לך בסיס נתונים להסתמך עליו (אני למשל, סיימתי י"ב ), נמשיך בזה שיש כאלה שלומדים אזרחות לפני כיתה י"ב (יש לי חברים בבי"ס אחר שהתחילו ללמוד אזרחות כבר בכיתה ז') ונסיים בזה שהחופש להביע דעה הוא מובן מאליו, גם בלי ללמוד אזרחות. חוץ מזה, אף אחד (עדיין) לא התרעם על כך שאתה "תוקף" את לד זפלין. אז אתה לא מתלהב מלד זפלין. למה אתה ישר תוקף? 3) טוב, כאן זה כל אחד ועניינו האישי. לפי דעתי לדקנסון יש קול יותר טוב. זו דעתי. מלחין יותר מוכשר? יכול להיות שפייג' (אני מסתמך על זה שהוא הלחין לזפלין, לא בדקתי את העניין). אפשר להמשיך, אבל זה לא כל כך מעניין. לסיום, מה בדיוק אתה מנסה להגיד בהודעה הזו? (הערה: אם הטקסט נראה מג'וברש, זה רק כי אני לא משתמש באינטרנט אקספלורר, נא לא לסקול אותי...)

to the future

New member
הבהרות...

1) לא דיברתי על כולם בפורום. למשל אותך אני לא מכיר. 2) "אף אחד לא התרעם"- דפדף למטה בפורום וראה מה זו התרעמות. 3) אל תגיד לי שאין פה ילדים בני 15 ומטה שיורים שטויות. שלא יהיו אי הבנות- הפורום פתוח לכולם - אבל שילמדו להתנהג. 4) אני מנסה להגיד שאצלי מיידן היא מס' 1 בהבי מטאל. כל מה שאמרתי הוא שאני לא מכיר אוהב מיידן ותיק שמתלהב מזפלין. לרוב הם אוהבים יותר את סבאת ופרפל. תסכים איתי שזפלין יותר נגישה ל"קהל הרחב". 5) נראה לך שאני יכול למצוא שיר של פרפל שהועתק מלהקה לפניה? לא התכוונתי לזה! אבל אתה באמת חושב שהבי מטאל נולד סתם מעצמו? לא, הוא התפתח מרוק, בלוז וכו'. גם הג'אז נולד ממשהו. גם מוסיקה קלאסית עתיקה יצאה משירי עם ומקצבים כלשהם. הרי אף מוסיקאי לא נולד וגדל על אי בודד, חף מכל השפעה. הם גדלים תוך כדי שהם סופגים מהסביבה, בדיוק כמונו. 6)שבת שלום

naring

New member
אוקיי...

עכשיו אני מבין אותך, אף על פי שאני לא מסכים איתך. אני כותב תגובה לכל סעיף, כך שההערות שלך יהיו מסונכרנות עם התגובות שלי: 1) זה היה נראה כאילו אתה מתכוון לכולם. כנראה אי הבנה. 2) צודק, יש שם איזה שניים שלושה "ילדים", כהגדרתך, שאמרו דברים שלא ברוחך. כפי שציינת, מותר להם להביע את דעתם בפומבי, גם אם היא מעליבה (זה לא יפה, ואני שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה לגיטימי). 3) מסכים עם כל מילה. 4) כן, יש בזה משהו. 5) בדיוק כך. כל מי שממציא משהו , מסתמך על קודמיו. זה לא סותר את העובדה שהוא המציא משהו חדש. בכל מקרה, כנראה הייתה אי הבנה. מישהו עצבן אותך, וכתבת תגובה מעוצבנת בהתאם. תנסה פשוט לא להגיע לרמה נמוכה מידי, ולשמור על תרבות דיון נאותה. שבת שלום

barlevy

New member
אז ככה

1 - ברור שאף אחד לא המציא את הגלגל -כל אחד מושפע מהמוזיקה שהוא שומע, (אך לעיתים הגבולות בין "מושפע" ל "מעתיק" מיטשטשים.) 2 - החופש להביע דעה קיים במסגרת המגבלות (פגיעה במישהו אלר וכו' -קרא את התקנון) . אין הגבלת גיל בפורום - כל מי שכותב לעניין ומכבד את האחרים - מוזמן. לעיתים הנושאים שעולים פה ילדותיים (שירים ראש בראש , איזו להקה יותר טובה וכו' - נטייתי היא בד"כ להשאיר אותם למרות הסתייגותי מנושאים אלו באופן כללי. 3 - הדעה לגבי "מי יותר טוב" היא דעתך , ואין פה טעם לפתוח ויכוח- הרי זו דעתך. לא מדובר באולימפיאדה עם מדד מדויק מי רץ יותר מהר או קופץ גבוה יותר. בכל מקרה מיידן מן הסתם מושפעים בין השאר מלד זפלין , כפי שכל אחד מושפע מהמוזיקה שעליו גדל.. - הבחירה שלהם להקליט גירסת כיסוי שליר של זפלין COMMUNICATION BREAKDOWN לא הייתה סתמית.

AsafGur

New member
בקיצור (בערך)

למשל אני נורא נורא מתלהב מזפלין כי לדעתי הם להקה ענקית ואין לכם מה לומר...למרות שזה כל אחד והסגנון האהוב עליו!! ומזאת אומרת "אני לא מכיר מישהו שאוהב מיידן וגם זפלין"?!?!?! מה קרה?!?!!אני מת על מיידן אבל גם אוהב פינק פלויד, לד זפלין, גאנז אנד רוזס!!!אין שום חוק שאומר שכל אוהבי מיידן צריכים לאהוב את סאבאת ופרפל!!ולדעתי פייג' הוא אחד המלחינים והיוצרים הכי גדול בכל הזמנים!!!כנ"ל לגבי המתופף שלהם, הוא נחשב לאחד הגדולים (עד שהוא מת..:\). ומה רע בפלאנט?!?!?!אחלה של זמר!!!יש לו אחלה קול!! ולדעתי זה סתם ילדותי להשוות!!"דיקנסון או פלאנט, פייג' או האריס" מזה פה?! קיצר כל אחד וטעמו שלו!!!וחוץ מזה כל אחד גודל עם סגנון מוזיקה ואח"כ בונה עליו...זה כמו להגיד שהכל התחיל מהמוזיקה הקלאסית...מוצרט, שופן, בטהובן, באך...)

dvirshwar

New member
גור שתוק!!!

חכה חכה בישיבה מה אני עושה לך... יחתיכת ילד כאפות מפגר!! מה אתה משחק אותה?! אני אוהב גם גאנז גם פרפל וגם לוידע מה.. אתה כולה ילד בן 10 חובב רוני ובריטני. שיהיה לך יומטוב..

ironman

New member
על מה אתה מדבר בן אדם ????

to thr future , אתה הבן אדם הראשון שאשכרה הוציא לי את המילים מהפה אחד לאחד . כל מה שכתבת הוא פשוט נכון , אני בן 25 , אני שומע את מיידן מגיל 12 , והם אכן הפכו לפרה קדושה שלפי דעתי פשוט אסור להגיד עליהם דברים רעים . הם הראשונים שהתפרסמו בזכות הסגנון היחודי שלהם ( למרות שיש סתומים שיגידו שהם דומים לJUDAS PRIEST ) , אגב - לגבי הסולו של טורנדו - אני לא חושב שיש סולו יותר טוב .... - בקיצור לכל הילדודס כאן - כמו שנאמר - לכו ללמוד אזרחות , זה נכון שאיירון הם לא היחידים אבל הם הביאו איתם סגנון ואוירה שכבר נעלמה מן העולם , לדוגמא - SOMEWHERE IN TIME , תקשיבו לסאונד המתכתי שם - כמה מחשבה הושקעה במילים - הסימיוטיקה שקיימת בין הדימויים לבין המוזיקה , אין ספק שאיירון הם להקה אביבלנטית לגמרי שאין לזלזל בה . ואם כבר משווים ללד זפלין - אז מבחינת ליריקה זה בכלל לא מדד .

למעלה