להרוג את ברק, להעמיד לקיר ולירותתתתתתתתתתתתת

ומאידך, ברק שוב מזדחל ומתחנן-תני לי הפסקת אש!

גורם ביטחוני בכיר: קיווינו שצה"ל יקבל יותר זמן לפעולה בעזה ========================================= על רקע הדיון בקבינט שיקבע אם פניה של ישראל להפסקת אש או להמשך הפעולה, אמר גורם ביטחוני: "אם הזמן לא יספיק - לא נחל בשלב הבא של המבצע". NRG. מישהו מבין את זה ?

s h o o s h a

New member
בסוף אתה תבין

"החלטת האו"ם לא מעשית, צה"ל ימשיך בלחימה" רה"מ אמר בתום ישיבת המטבחון כי "מאז ומעולם ישראל לא הסכימה שגורם חיצוני יקבע את זכותה להגן על אזרחיה. ירי הרקטות מוכיח שהחלטת האו"ם לא מעשית" השילוב של ראש ממשלה, שר ביטחון, שרת חוץ ורמטכ"ל הוא שילוב מנצח. ובסוף, גם אתה, מרקי, תיאלץ להודות שטעית.

תמי121

New member
תדעי לך שושה, שבטוח שמרקי מרגיש...

זוועה לנוכח המילים הללו שאמר סולן אותה להקה... מה נראה לך...שמרקי...איש ציוני ארצישראלי יחוש אמפטיה לגועל כזה...? לא נראה לי..... אם יודה בטעות באשר לתוצאות הלוחמה?.....את זה עוד נראה....לדעתי..אהבתו הגדולה והבלתי נדלית לביבי תנצח..

s h o o s h a

New member
פינוי חוות פדרמן

זוכרת את האירוע? זוכרת מה נאמר שם על ידי אחד המתנחלים? [אזכיר לך] "אנחנו מייחלים שהם יינגפו לפני אוייביהם, שכולם יהיו גלעד שליט, שכולם יהרגו ושכולם ישחטו כי זה מה שמגיע להם". את זוכרת את התגובות לדברים? חושבת שאין צורך להוסיף...

s h o o s h a

New member
ראיתי קקקטוס, ראיתי

ולא שווה שום התייחסות! פשוט. לא שווה התייחסות או נכון יותר? לא שווה!

די עם הדמגוגיה, אפשר ?

את רואה שביבי מתנהג "ממלכתי" עד הסוף, שאפילו אני כבר לא מבין את זה. אז תפסיקי עם הרמיזות. הבעתי את השקפתי באופן ברור. אני מוכן להתבדות ולו כדי שהתוצאה הסופית תהיה טובה. אבל, כריאליסט, אני בספק.

בואי ואספר לך מה קורה

יש כאן את ציפי שנהייתה נץ יותר מהליכוד בגלל שיקולי בחירות. יש את אולמרט שמצדד בה, בגלל שיש לו טראומת ה"נצחון" מ 2006. ויש את ברק, ההולך נגד השנים. כל הזמן ויכוחים וחוסר תאום, אפילו תקשורתי. אכן, הרכב "מנצח". משמע, הבעיה הנה שוב בדרג המדיני. ויש את הצבא שעושה עבודה מקצועית, בגלל רמטכ"ל אחר, שהוכן אחרת ומוטיבציה גבוהה כעת תחליטי אם זה הרכב מנצח, או הרכב שיפדח...

למעלה