להרוויח כסף מבניית אתרים לאחר שנה?

loway

New member
להרוויח כסף מבניית אתרים לאחר שנה?

שלום,
אני מחפש ללמוד תחום מסויים שאפשר לעסוק בו מהבית במסגרת של משרה חלקית (עד כ20 שעות בשבוע)

משיטוטים ברשת הגעתי לתחום של בניית אתרים.
באתרים של פרילנסרים ראיתי שרובם עוסקים שנים בתחום.
אני לא בטוח שהתחום הזה בשבילי, אז אני לא רוצה להשקיע שנים במשהו שלא בטוח שארצה לעסוק בו בסופו של דבר.

השאלה שלי היא בעצם, האם ללומד הממוצע (לא גאון ולא מוכשר) בתקופה של שנה-שנתיים אפשר יהיה לרכוש כלים וידע שיאפשרו לי לעבוד במשרה חלקית מהבית? (אני לא מדבר על לעשות כסף גדול, אלא כסף כלשהו) ואם כן באיזה מסגרות זה יתאפשר?

אשמח לעצתכם.

RoyceGracie

New member
לפי דעתי צריך תכונות מאד ספציפיות וכישרון

לפני כמה זמן לימדתי בניית אתרים במכללה לאנשים "רגילים", כלומר, אנשים שהם לא טכנולוגיים מאד מטבעם. הם בקושי הצליחו לקלוט את הבסיס של הבסיס. גם אני רואה הרבה מאד קבלני אינטרנט (אנשים שקוראים לעצמם בוני אתרים אבל בעצם מעבירים את העבודה למתכנתים), כל דבר קטן זה עינוי סיני בשבילם.

יתרה מכך, בניית אתרים זה תחום מאד מאד תחרותי ואתה צריך גם לדעת לשווק וגם מה אתה עושה. גם כן התוצר כמעט תמיד יהיה גרוע מאד והלקוח יבקש ממך דברים שלא תדע לעשות. אם אתה מטפס רמה אחת מעל ונהיה מתכנת - אז שם כבר יש הרבה כסף והרבה פחות תחרות אבל להגיע לשם צריך רמת יכולת הרבה הרבה יותר גבוהה

באופן כללי אני מציע להמנע. אם אתה רוצה לעשות כסף מאינטרנט ואין לך יכולות טכניות-ריאליות מאד טובות, תוכל לנסות להתעסק עם שיווק באינטרנט (כמו קידום אתרים בגוגל למשל). אבל גם פה יש הרבה תחרות ואתה צריך לבנות את עצמך.

אני בעניינים באופן מקצועי מאז 2007 ולקח איזה 3-4 שנים עד שקהל הלקוחות שלי היה רחב מספיק כדי שאוכל ממש להתפרנס מזה

אתה רוצה להרוויח כסף מבניית אתרים ללקוחות?

אתה רוצה להרוויח כסף מ- בניית אתרים ללקוחות?
פשוט לא ככ הבנתי

למעלה