להרחיב את הפורום!!!

• פותח הנושא gesus
  • פורסם בתאריך

gesus

New member
להרחיב את הפורום!!!../images/Emo54.gif

יש מגזר מסוים שגם ממלצר אבל בצורה שונה ממלצר רגיל,שליחים. בתור שליח קצת קשה לי לכתוב בפורום אופנועים על העבודה שלי כי שם די שונאים שליחים אבל כאן אפשר לדבר על זה כי העבודה שלנו די דומה לשלכם. אז מה אתם אומרים,לקרוא לשליחים לפורום הזה?

get well

New member
../images/Emo4.gifלא יודעת האמת..

חשבתי על זה רבות ובעיקרון זה פורום מלצרים שלא ממש קשור לשליחים. אין לי כלום נגד שליחים והפורום בעיקרון חופשי לכולם אבל זה לא נושא הפורום ואני לא רוצה שיגלוש לנושאים אחרים.. וחוץ מזה שחברי הפואום יגיבו אומנם אני המנהלת אבל זה פורום דמוקרטי..

gesus

New member
תראי..../images/Emo54.gif

שליחים בהרבה מקומות דומים למלצרים.אני לא מדבר על שליחים של פיצריות. חלקנו עושים שליחויות למסעדות ברמה. בואו נגיד ככה,יש למישהו התנגדות עקרונית להרחבת בהגדרה של הפורום? אם יעלו כאן טיעונים הגיונים אני ארד מהרעיון אבל אם לא אני אזמין לכאן שליחים,בסיידר?

get well

New member
מה זאת אומרת תזמין שליחים??

ועל מה בידיוק תדברו פה??? חוץ מעניין הטיפים מלצרים ושליחים זה 2 דברים שונים...ונראה לי שאת נושא הטיפים חרשנו מכל הכיוונים...

gesus

New member
יש הרבה נושאים משותפים../images/Emo54.gif

חוץ מטיפים אפשר לדבר על יחס ללקוחות(שיטות להוצאת טיפים),יחס של מעביד (שכר מינימום,סנג'ורים במסעדה),הטבות ועוד כל מיני דברים שכרגע לא עולים לי לראש. תראי,גם אני מלצרתי ומשבוע הבא אני חוזר למלצר ואני לא הייתי רוצה שזה יהיה פורום של ילדים בני 16 שיכתבו הודעות מפגרות בפורום. בתור אחד שעובד בשתי העבודות האלו אני מוצא הרבה דברים דומים,למשל הייתה כאן הודעה של בחורה שהמעסיק שלה מוסיף לה עוד עבודות במסעדה בנוסף למלצרות.גם אצל שליחים זה ככה.המון מקומות חוסכים טבח,שוטף כלים ופיקולו ונותנים לשליח לעשות את כל הדברים האלה. כל מה שאני רוצה לעשות זה לעלות הודעה בפורום אופנועים שתפנה שליחים לפורום הזה,בלי שום כוונה להציף את הפורום בשליחים (לא נראה לי שיש שם יותר מ-5 שליחים).

לי זה נשמע רעיון מצויין

בלי להעליב, ולא שיש בזה משהו רע, אך אין מי יודע מה הרבה הודעות בפורום. יכניס משב רוח מרענן אם ידונו בתחום השליחים, שגם לדעתי מאוד קרוב למלצרות.

champ

New member
אני הייתי ממליץ לך ../images/Emo26.gif

לפנות לפורום משוב ולמלא את הטופס הזה
וחוצמזה, אני בטוח שאתה וחברייך מוזמנים להשתתף בכל דיון שמעניין אתכם

למעלה