להשאיר רסיבר דלוק או לכבותו

להשאיר רסיבר דלוק או לכבותו ../images/Emo22.gif

שאלה פשוטה לי, רסיבר (דנון 3801), מומלץ לכבות בסוף היום/השימוש ולהדליקו בפעם הבאה ? או שעדיף להשאירו דלוק ברצף ?

מני.ת

New member
שלום מיקי,

אני מניח שכדאי שתכבה את הרסיבר בלילה, או תבדוק בחוברת ההוראות מה החברה ממליצה. חלק מהמכשירים בנויים בצורה כזו שהם צריכים להיות דלוקים כל הזמן. את הרוקסן,הCD, לדוגמא, מדליקים עם סוויץ´ מאחור, והוא אמור להיות דלוק כל הזמן, כך גם המגברים של מיוזיקל פידליטי. יש לי מגבר אחר שדלוק רצוף , במשך 13 שנה, למעט מספר מועט של פעמים שכיביתי אותו כשיצאתי לחופשה ארוכה. הרעיון של מכשיר דלוק כל הזמן נובע מכך שאין צורך לחכות מספר דקות עד שהמערכת תתחמם, וגם בגלל שלפעמים הדלקה וכיבוי מזיקים יותר מאשר מכשיר שדלוק רצוף. אבל בכל אופן הכי מומלץ להתייחס להוראות היצרן. מני

oz_kol

New member
מה הכוונה לכבות אותו? אתה מתכוון

ל STANDBY? אני חושב שכן, כי אם לא - לא היתה אפשרות זו... אבל פיני מכיר את הרסיבר הנ"ל בטח שיותר ממני. המתן לתשובה שלו.

לעיתים אני מכבה, לעיתים אני משאיר

הכל בהתאם למידת העצלנות שלי. לכל אורך התקופה שיש לי מכשירי סטראו, אני נוהג כך. אין שום בעייה לכבות אותם, ואין שום בעייה להשאירם עובדים. (למעט, כפי שציין מני, כאשר יוצאים לחופשה ארוכה). או, אם יש לך הוראה מפורשת מהיצרן לכאן או לכאן.

תודה חברה, פיני מבסוט מהדנון ?

מני תודה, אני זוכר לגבי הרוקסן וגם בגלל זה שאלתי כי אמרו לי פעם שעדיף להשאיר את הרסיבר עובד במקום לכבותו ולהדליקו כ-4 פעמים במהלך היום (המצב הנוכחי אצלנו). אולי פשוט אדליקו עם החזרה מהעבודה ואכבה אותו (סטנד-ביי) לפני השינה ? פיני, האם אתה מרוצה מהמכשיר ? היכן רכשת אותו ? מה השימוש העיקרי שלך איתו ? אני מניח שקולנוע בייתי...

למעלה