להשיג אותו בחזרה

להשיג אותו בחזרה

אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותו,איך הוא נכנס לכיתה שלי,מסתכל סביב באדישות כזו,מחייך את החיוך המושלם שלו, מתנצל וסוגר את הדלת אחריו..פותח את הלב שלי. אני זוכרת את הפעם האחרונה שראיתי אותו, איך הוא היסתכל עלי במבט כל כך כועס,בכלל לא אידש,ניסיתי לגלות בקמטי הדאגה שלו רגשות אהבה, וכל המ שראיתי זה תמיהה וניכור. עדיין אותו אהוד שהתאהבתי בו,עדיין אותו חיוך מקסים,אך כבר לא בשבילי. זה כבר היה לפני שלושה חודשים..כל הכעס הזה,שאני אפילו לא יודעת מאיפה הגיע. לקח לנו כל כך הרבה זמן למצוא אחד את השניה,וכל כך מעט זמן להיפרד. אני מפחדת מהיום שאני אפסיק לחשוב עליו,להיזכר בנו ביחד,להתגעגע אליו...אני לא רוצה שזה ייקרה. רוצה להרגיש אותו שוב,אתץ העניים שלו מביטות בי,קוראות אותי,כמו רק שהוא יכל לעשות. איך אני משיגה את כל זה בחזרה!?

רותי ב.

New member
איך משיגים את זה בחזרה,

את שואלת, ובטח מתכוונת רק לדברים השווים. לעיניים שידעו לקרוא אותך, ולא לכעסים, לא לתמיהות ולניכור שקראת בו, לא למצבי אי-הוודאות. לא בטוחה, אבל חושבת שאת רוצה חזרה את החלק הטוב שבו, ואצל כולנו זו עיסקת חבילה, הטוב עם הרע, עם התמיהות, עם הכעסים. בדרך כלל את הכעסים אפשר לפתור, לנסות לפחות. אולי עיניים אחרות יביטו בך אחרת, יקראו אותך נכון, אבל גם יספרו לך סיפורים אחרים, טובים יותר, לא ישאירו תמיהות, יאהבו ולא יגרמו לך למצבים של חוסר ודאות. מקווה שתשיגי את המבטים הנכונים והעיניים הטובות שיביטו בך ויאהבו, תמיד.

dafna l

New member
כריסטאניה

פרידה היא חלק מחיינו כל יום אנו נפרדים ולא נותנים את דעתנו על כך נפרדים מאתמול כל רגע בחיינו הוא פרידה וכל פרידה הוא סוף והתחלה חדשה אנו תמיד מסתכלים על הסוף ושוכחים להביט אל ההתחלה התחלות חדשות מרגשות מסעירות מלאות הפתעות צחוק וגם בכי סוף יש לזכור מביא התחלה ומדוע שתעצרי בו בסוף רק פסע אחד ממך להתחלה הביטי אליה אמצי אותה ללא חשש קבלי את הבלתי ידוע מראש בשמחה בצחוק וחיוך בעיקר הרפי(להרפות) מהעבר הוא לא נחוץ לך הלכי לי בשביל הביטי מסביב הביטי למטה לאבנים הביטי למעלה לשמים וראי את האור הניבט אליך אל תחמיצי אותו הוא שלך דפנה

כריסטיאנה לא הבנתי...

למי את מתכוונת שאת רוצה בחזרה? את תומר?.... אבל הוא לא היה בכיתה שלך...או שזה בכל לא תומר ז``ל?... ביי ניצן

למעלה