להשיג כרטיסים לקולנוע יחסית בזול

גלעד#

New member
להשיג כרטיסים לקולנוע יחסית בזול

מקווה שזה לא יישמע כמו פרסומת, אבל יש מבצע ברשתות השיווק (קלאבמרקט, חצי קופה ושכל מה שקשור לרשתות הללו) שאם קונים ב-30 שח מוצרים של עלית (לא משנה שוקלדים, קפה וכו') ניתן לרכוש 4 כרטיסים לקולנוע ב-80 ש"ח. קניתי את השוברים הללו, טרם ניצלתי אותם. אפשר לנצל את השוברים עד סוף השנה ברשת גלובס/גיל (למשל בקניון עזריאלי). אין הגבלה - אפשר לבוא גם להצגות של יום שישי. (תוקף המבצע עד סוף אוגוסט או עד גמר השוברים, אז לפני שאתם מעמיסים שוקלדים על העגלה, תשאלו בקופה הראשית אם נותרו שוברים). אז אם גם ככה אתם הולכים לקולנוע, אפשר לעשות זאת יחסית בזול. אגב נדמה לי שברשת רב חן (או רשת אחרת לא זוכר) בימי א' בלבד יש הצגות ב-19 ש"ח, ובכלל מחירי הכרטיסים ברוב המקומות (למעט מקומות ספורים כמו למשל סינמה סיטי) ירדו לכ-25 ש"ח. הצרה היא שעכשיו יש סרטים גרועים, אבל אני מניח שאחרי שהדרדקים יחזרו לבתי הספר יתחילו לשים פחות סרטי הורמונים וגיל ההתבגרות ואז יהיה שווה לממש את השוברים או ללכת לקולנוע בכיף. אשמח לקבל המלצה על סרט טוב, דרך אגב.

bennyTKD

New member
ומנוי לבלוקבסטר בזול

אם קונים ברשת הום סנטר בסכום מסויים (לא זוכר כמה, אבל לא משהו בשמיים), יציעו לכם בקופה לקנות מנוי ל-10 סרטים של בלוקבסטר (בכל אחד מהסניפים שלהם) ב-60 שקל. זה יוצא 6 שקל לסרט - המנוי הכי זול שתמצאו בארץ לסרטי וידאו או DVD. שווה. מומלץ. וסליחה שאני נשמע כמו ג. יפית (אבל אני מבטיח שאני לא נראה כמוה...) בני

גלעד#

New member
בדקתי: צריך לקנות מעל 129 ש"ח

ולשלם 59 עבור מנוי של 10 סרטים במימוש בוידיאומטים או לחלופין בסניפים של בלוקבאסטר. ניתן לממש את הסרטים רק עד סוף השנה. המשמעות היא לראות סרט אחד לשבועיים לערך, פחות או יותר.

יעלת

New member
עדכון מחירי סרטים

ברשת רב חן סרט עולה 25 ש"ח.ואם יש חבר מועדון אז יש סיכוי גם לפופקורן. בגיל עולה סרט 31 ש"ח. וביום ראשון 19 ש"ח.נדמה לי שהצגות יומיות(לפני 17:00) עולים קצת פחות. אני הולכת לסרטים לפי הסרט ולא לפי הקולנוע,אחרת הייתי מעודדת את החברה שהורידו את המחיר.

למעלה