להשכיב סטרייט ?!

ז י ק ו

New member
להשכיב סטרייט ?!

יש למישהו רעיון איך עושים את זה, ואיך מקדמים את הרעיון !? (חוץ מהרעיון הישיר של "בא לך להזדיין ?")

לשם מה? חסרים גייז?

אגב, בכך אתה מספק תחמושת להומופובים שאומרים שכל ההומואים זוממים להפוך סטרייטים להומואים, ושהם לא שולטים בצרכים המיניים שלהם. ----- שומר נפשו - יירחק

Hoova2x

New member
אני מסכים עם הכותרת של תשובתך

אבל לא עם התוכן. מז"א אספקת תחמושת להומופובים? לא צריך לספק להם תחמושת - הם ממילא חושבים כמו שהם חושבים, בלי קשר לאיך תתנהג ולמה תגיד. הרי זה בדיוק כמו להגיד לפרסי "אל תהיה קמצן" רק בשביל שהסטריאוטיפ לא יתממש, או להגיד להומו "תתנהג כמו גבר" בשביל שלא יפגין סימני נשיות. סטריאוטיפים תמיד יהיו, אבל אסור להגביל התנהגות אנושית רק כי אנחנו פוחדים ממימוש הסטריאוטיפ. מי ששונא הומואים תמיד ימצא מה להגיד עליהם - הוא כל הזמן ישנה את הסטריאוטיפ כך שהומואים תמיד יהיו לא בסדר. אנחנו לא צריכים ליפול לבור הזה.

stefan10

New member
אומר רק

שבין הסטרייטים יש מבולבלים או כאלה שרוצים לנסות או לא גיבשו לגמרי את הבחירות שלהם. אם אני נפגש עם אחד כזה שמוצא חן בעיני . אני מספר לרב על עצמי ולפעמים נהיה אירוטי יותר אבל בזהירות בלי שום קשר של השלכה על ה"סטרייט" אם הצד השני מתעניין ומסתקרן והשיחה זורמת ואולי לפעמים יש נגיעה קלה וכו.. ומשם הדרך ידועה מי שלא יודע שיבוא להסמכה אצלי.

אז מה אתה ממליץ? "לנסות להשכיב"....

אז מה אתה ממליץ, "לנסות להשכיב" סטרייטים, או להימנע מכך?

stefan10

New member
אני אומר

שלא מתכננים דבר כזה ולא לקבוע מדיניות של "המרת" סטרייטים לגיי. כל מקרה לגופו. לפי המשיכה והתנהלות השיחה והדינמיקה עם אותו בן אדם.זה לא מתכון או קסם. וזה בכלל היחס לכל בן אדם אם הוא גיי או סטרייט . אין כללים וחוקים . יש רק משיכה ודינמיקה של שיחה ועוד.. תלוי מה קורה. אם אין שיתוף עם הצד השני ומרגישים מין על תתקרב בשיחה או תרד מהעניין בתוך בין השורות של השיחה . אז לא לנסות .לרב הצד השני מתעניין ויוזם וכו...

השכבתי הרבה סטרייטים../images/Emo13.gif

חוויות מענגות ובלתי נשכחות! אבל תמיד יש לי חשק לעשות גם עם גייז....... לא רוצה להישמע כהומופוב אבל אם תהיה לי בחירה בין הומו וסטרייט, אבחר בסטרייט. להומואים תמיד יש מבט בקרני ...הם יכולים לפסול בן אדם בגלל חצ'קון אחד בפנים או בטן מלאה או נשירה בשיער או סתם בגלל כובע על הראש (כי זה נראה להם מפחיד...) מקווה שלא פגעתי באף אחד אבל תבינו אותי אני מדבר מתוך ניסיון....

stefan10

New member
זה נכון לצערי

אבל לשמחתי אני לא נכלל על אלה הפוסלים.

Dark Muse

New member
בהחלט...

שמים לו רגל, או שמביאים לו בעיטה חזקה לחלק האחורי של הברכיים. מבטיח השכבה מלאה!

Coolioo

New member
בואנה יהומואים

מה זה צריך להיות,תזיינו בתחת את עצמכם כמה שאתם רוצים,אני לא מבין למה לפגוע באנשים נורמליים..

stefan10

New member
קודם תרגעיי

מה אתה עושה פה באתר של לא "נורמליים" ??? לך לך לאתרים של האנשים ה"נורמלאליים" .שלך לא תמצא מישהי שתנענע אותך. שאתה הולך בלילה שמור על הטוסיק שלך שלא יטרפו אותך זאבים והו.........ם.

למעלה