להשלים עם המצב

shin2shin

New member
להשלים עם המצב

אמ.. בזמן האחרון למדתי לשפריץ.. זה לא ממש בשליטתי.. לפני כ 3 חודשים עינגתי את עצמי עם הויבטור והשפרתי בפעם הראשונה.. בהתחלה גמרתי רק עם הויבטור וכשהייתי לבד.. ועכשיו זה גם עם הפרנטר.. עכשיו לא ממש נעים לי עם כול המצב שנוצר שמה מגבות.. אבל לא משנה כמה אני שמה זה חודר להמזרון.. אני יודעת שלא יהיה לכם מה להגיד קצת מתוסכלת ומובכת מהמצב בחדש..

82RER

New member
זה בסדר גמור

אין לך ממה להיות מובכת
יש הרבה נשים שאפילו לא חולמות להגיע למה שאת חווה אז פשוט תהני מזה
אני אישית הייתי מאוד רוצה לגרום לפרטנרית שלי להשפריץ אפילו אם זה יהיה תוך כדי שאני בפנים
(אולי תשימי שקית מתחת למגבת)

ערן65

New member
זה בכלל לא אמור להפריע

זה כמו שגבר משפריץ זרע בסילון, זה ממש לא אמור להפריע. להיפך - זה מעיד שהאורגזמה שלך חזקה ואמיתית ושאת מרוגשת כולך מהסקס ומזה שאת גורמת לגבר שאיתך להיות חרמן, או - אם זה עם ויברטור - למגע שבתוכך לגרום לך התרגשות עזה. בעיניי זה נהדר.

בדיוק

אגב, אני ממש לא חושבת שזה מעיד על אורגזמות יותר חזקות או חרמנות גדולה יותר. זה כן דורש שיחרור גדול והתמסרות לגוף.
מה את מרגישה?
&nbsp
לדעתי האישית זה מאוד מדליק גברים כי הם ויזואליים ונראה להם שהרבה נוזלים שווה הרבה הנאה ומעיד עליהם כיותר גברים או משהו כזה..

אישית השפרצה נשית לא עושה לי את זה .. יותר מידי לכלוך
טוב .. בכ"ז אני סוג-של פולני

&nbsp

האמת שאני נוראית בקטעים האלה

בלי המגן מזרון אני רק עסוקה בלדאוג שהכל ירטב ושאני אצטרך לעשות כביסה אחרי הסקס
&nbsp
הכי פולניה שיש

אימי הרגילה אותי לשים שעוונית\מגן מזרן ישר על ההתחלה ..
לא זכור לי מצב בשלושים השנים האחרונות שישנתי על מיטה ללא שעוונית חוץ מבתי מלון + מילואים

&nbsp
הקטע איתי שאני אפ'פם לא התחברתי לקטע הזה של גמירה נשית עם השפרצה .. זה תמיד נראה לי יותר כמו קטע של פורנו מאשר משהו שאני *חייב* או בכלל צריך לגרום לבת זוגי לחוות ..
אני מעדיף גמירה עוצמתית עם רעידות,"זרמים" בכל הגוף ומלמולים של דיסאוריינטציה מאשר השפרצה ..

מני180

New member
למשפריצה שלום

בעבר הייתה לי חברה שהיא הייתה משפריצה במקום להתעסק אחרי סקס בכביסה פשוט שמנו מתחת לסדינים שמשונית וכך המזרון לא נרטב הסקס הכי יפה שהיה לי מאוד אהבתי את טעם ההשפרצות שלה שהיה טעם חמוץ מתוק במיוחד בסופי שבוע שהסקס היה מתחיל ביום שישי אחר הצהריים ונמשך על למוצאי שבת לפי מחקרים שקראתי יש כ 15 אחוז מהנשים שמשפריצות ולצערי היכרתי רק אחת כזו

Sharoman

New member
כבר דיברנו על זה, לא?

אני גבר וזה ללא ספק מדליק אותי אבל מעטות הפעמים שזה היה ויזואלי.
עבורי, התחושה ואפילו הידיעה מספיקות לי ואין לי באמת צורך מהותי לראות את זה (למרות שאני כן נהנה גם מהמופע עצמו).
אני חושב שזאת אותה חיבה שיש לשנים לזרע (לאלו שיש להן), יש משהו נורא מגרה וממחרמן בנוזלים של בת הזוג שלך ועיקר ההנאה היא שהם הנוזלים שלה ולאו דווקא שאני אהיה מסוגל לראות אותם.

Sharoman

New member
לדעתי זאת אחת החוויות שיש!

להיות מוצף בנוזלים שלה בזמן סקס פשוט חוויה מדהימה ומאוד מחרמנת!

כפי שאמרו לך (וזה בעיקר תלוי בכמות ההשפרצה) הכי פשוט לקנות חבילות של מגני מזרן חד פעמיים ולהשתמש בהם לפני הסקס.
או במקרים אחרים, פשוט לעשות את זה במקלחת, בסלון (בתנאי שאין שטיח) או אפילו במטבח כדי שיהיה קל יותר לנקות אחר כך.
מעבר לכך, ישנם תנוחות בהם כשאת משפריצה רוב הנוזלים נשפכים על בן הזוג עצמו ובכך את מצמצמת את הנזק בזמן שכל מה שהוא צריך לעשות זה להתקלח.
בגדול, אחת החוויות האהובות עלי בסקס ואני שמח ונהנה לחוות אותה כל פעם מחדש :)

shin2shin

New member
אמ..

לא זןכרת האקס קנה לי אותו. אוכל לשלוח תמונה שיהיה בבית ואני לא חושבת שזה קשור ויברטור

panki29

New member
מגן מזרון

הכי פשוט... מגן מזרון באיקאה... בערך 70 שח... קניתי 2 שיהיה ספייר שהראשון מתיבש

magellanxxx

New member
תמיד תהיתי אם זה אמיתי

יש ז'אנר כזה, כנראה יש לזה מספיק חובבים.
תמיד זה נראה לי כמו שתן, כלומר מבחינה ביולוגית זה מנגנון שבאמת קיים אצל נשים?

Sharoman

New member
קיים ועוד איך

וזה לחלוטין לא שתן, לא טעם של שתן, לא עם ריח של שתן ולא בצבע של שתן.

Aיש

New member
בלוטת ברטולין

אותן בלוטות שמספקות את חומר הסיכה הטיבעי שנמצא בנרתיק בזמן גירוי.

אצל חלק מהנשים הם יותר מפותחות כמובן מאשר אצל אחרות...

Bartholin's gland

יהואר

New member
מגן מזרן..אטום למעבר נוזלים יש דבר כזה , ותמשיכי להנות בכיףף

למעלה