להשמין או להרזות?

Lil Kitty

New member
להשמין או להרזות? ../images/Emo4.gif

שלום לכם, חברי פורום מקסימים. הייתי רוצה שתעזרו לי להבין את הרמזים והמעשים של בן זוגי. לפני שהתחלנו בקשר, היינו ידידים טובים ואפשר לומר גם פתוחים אחד עם השני. היו מקרים שהיינו מדברים על הטעמים שלנו, ואני בתור אחת שאין לה בעיה לתת מחמאות - הייתי יושבת איתו בבית קפה ו"מדרגת" את הנשים. היו מקרים, שהוא היה רואה בחורה שלטעמי נראית טוב, במשקל מעולה חשוב לציין, והיה מעיר הערה בסגנון "היא קצת שמנמנה". למדתי להכיר את הטעם שלו והבנתי שהוא אוהב בחורות רזות, לא רזות מדי, אבל בהחלט עם בטן חטובה, ירכיים צרות ותחת חביב. אני האמת היא לא הכי מתאימה לקטגוריה - אני 1.64, במשקל 51. אני נראית טוב, יש לי ירכיים צרות, תחת אמ... סביר אפשר לומר, אבל מה - הבטן שלי בהחלט לא חטובה. יש לי קצת "כרס", לא משהו רציני, בהחלט נורמלי ושיגרתי. לאחר שהיינו בסביבות החודשיים ביחד, היה מקרה שהוא לחבק אותי מאחור, החליק את הידיים שלו על הבטן שלי ואמר "מה את בהריון?". בעיקרון אני צחקתי יחד איתו, אבל בתור אחת שמכירה אותו, הבנתי מיד שמדובר ברמז לכך שקצת השמנתי. התחלתי בדיאטה קלה, בנסיון להוריד קילו, אולי שתיים. הוא מצידו, לא הפסיק לקחת אותי למסעדות, פיצריות, גלידריות למיניהן, ובנוסף המשיך להאכיל אותי בעוגות קטנות, עוגיות, לחמניות, קוראסונים וכ'ו. התחלתי להעיר לו על כך שאני לא מעוניינת להשמין. הוא מצידו אמר שההפך, הוא לא היה רוצה שאני ארזה, שאני נמצאת במצב טוב. עכשיו, מה אני אמורה להבין מכך? מצד אחד, הוא רומז לכך שאני טיפה שמנמנה, ובנוסף להערה היו גם רמזים נוספים, אך מצד שני, הוא לא מפסיק להאכיל אותי ואומר שהוא לא רוצה שאני ארזה. מה דעתכם? מה מסתתר במוחו?

Vdrums

New member
אני אומר דברי איתו.

שיגיד לך אם משהו מטריד את מוחו. אתם חברים לא ידידים אני בטוח שיש לכם אחלה פסי תקשורת.

Lil Kitty

New member
כל פעם שאנחנו מדברים

הוא טוען שהוא לא מעוניין בכך שאני ארזה, אבל אני פשוט מקבלת ממנו רמזים שלגמריי סוטרים את מה שהוא אומר. ניסיתי להסביר לו שאני מקבלת ממנו תחושה לגמריי שונה, אך הוא ממשיך לטעון שהוא ממש לא רוצה שאני ארזה, ואם זאת, ממשיך לרמוז. מאחר ושאף פעם לא קרה מצב שהוא אמר לי משהו שפגע בי, אני לא יודעת אם הוא היה אומר לי אם באמת הייתי משמינה. אני זוכרת איך שפעם עשינו הסכם שאם אני משמינה, הוא אומר לי, היה לי מבט של ספק מסויים... כאילו שהיה משהו שהוא רצה להוסיף אך התחרט. הוא מעולם לא אמר לי משהו שהייתי צריכה לשמוע ושהיה פוגע בי, חוץ מהעובדה שהחבר לשעבר שלי נמצא איתי רק כדי להכניס אותי למיטה, אך גם את זה, הוא אמר מתוך אינטרס שאני אגמור עם הקשר ואהיה איתו. לכן אני פשוט לא יכולה לדעת מה עובר לו בראש. הוא ממשיך לטעון שאם משהו מפריע לו - הוא אומר זאת. אך אני פשוט מתקשה להאמין בכך.

ivory

New member
סליחה שאני מתערבת

פעם ראשונה שאני כותבת פה, ואני לא מכירה את הנפשות הפועלות. אבל לי דווקא נראה שהמסרים של החבר שלך לא סותרים. את יכולה להיות רזה וחטובה ואת יכולה להיות רזה ורפויה. הוא כנראה מאוד אוהב את המשקל שלך, רק היה מעדיף שתהיי קצת יותר חטובה. אבל הכי חשוב זה איך שאת מרגישה עם הגוף שלך.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני חושבת שהכי חשוב זה איך את מרגישה. והאם את חיה בשלום עם הגוף שלך (לפי ההודעה שלך נראה שלא כל כך ) וכל ההחלטות שתקבלי צריכות להיות בהתאם לתשובות לשאלות הנ"ל. ואני תוהה מה זאת אומרת "מאכיל אותי"? האם הוא אונס אותך לאכול? ואגב במושגים האוניברסלים את במשקל תקין BMI 19. יום נפלא

דנה551

New member
להשמין או להרזות?

תהיה את עצמך . אם את מרגישה עם הגוף שלך לא בנוח - אז תרזי אם את מרגישה טוב עם הגוף שלך - השארי כמו שאת אף פעם אל תעשי דיאטה בגלל בחור זה או אחר. יש בחורות שמנות שנראות טוב ומטפחות את עצמן ומשדרות סקס אפיל יותר מהרבה בחורות רזות מכיוון שהן משדרות בטחון בעצמן. המשיכה של החבר אליך צריכה לנבוע מאהבתו אליך ולא בגלל שהנתונים הפיזיים שלך כאלה או אחרים. בהצלחה ....ואגב מה דעתך שתפגשו לפעמים לאחר שהוא אוכל כבר ואז תנצלו את הזמן של הפגישות שלכם לראות סרט, לטייל איפשהו או סתם לשבת מול הים ולצפות בשקיעה .

Savage Garden

New member
לי נראה שהוא פשוט נהנה לתת לך

מסרים סותרים, הוא עלה על זה שזה מעסיק אותך ולכן הוא משתעשע איתך.. תבדקי אותו.

cottoneyejoe

New member
לא אמרו לך כבר?

גברים לא יודעים לרמוז, הוא אתך כרגע משמע טוב לו אתך, וברגע זה את זה מה שהוא רוצה, זה שהוא מעריך נטונים פיזיוליגים אצל נשים אחרות לא אומר כלום על זה שהוא לא מעריך את היופי שלך ומרוצה ממנו,ובכל אופן תדעי לך שרוב הגברים כל הניראה לי אוהבים נשים על כל גוונם, אין בדרך כלל העדפות, העיקר שהיו נשיות ולא יוצאות דופן(יש מוטאנטים בעולם...ממש מפלצות מאקס מן, מפחיד.), ושיסתדרו ביחד טוב, ושתאהב להיות בחברתו, ולפעמים תעשה לו טוב לאיגו (לא כולם),זה כל מה שגבר חושב עליו שזה מגיע לנשים, והוא לא רומז, אין לנו עכבות, אנחנו לא מתביישים במה שיש לנו, אם בא לנו משהו אז אנחנו אומרים את זה בדרך כלל באופן כזה שכולם יוכלו להבין את הצרכים שלנו, לפעמים היצאות שלנו אכן גובלות בחוסר רגישות... כמו שקורה במקרה שלך, אבל יש אומרים שזה משתפר עם השנים :), או עם אשה חכמה ליד, על תרגישי רגשות מיותרים, רוב הסיכויים שזה רק המוח שלך מתעטע בך, או במילה אחת: פנטזיה, שיהיה רק טוב.

תמיד Opal

New member
הוא בסדר את דפוקה

וסליחה שאני ככה אומרת לך בפרצוף אבל אם הוא לא היה אוהב אותך הוא לא היה איתך. אהבה זה הרבה יותר ממראה מיופי ומלהיות כוסיתשל החיים. לפי מה שרשמת את אומרה להיות מקל מהלך. אני הרבה יותר שמנה ממך באיזה 10 קילו ואני 166 או 5 ואני עדיין נחשבת לרזה. אם כל הזמן תתנהגי ככה ותעשי מה שהוא רוצה ולפי הדרישות שלו בסוף תתפגרי.

למעלה