להשתדל להיות

rotem wave

New member
להשתדל להיות

משהו שאכן הולך לכיוון בינלאומי. אני מקווה שהמוסיקאים במדינה ייראו יותר לצדו של נוף מחו"ל. מה יהיה עם השירים של נימרוד באנגלית, נראה שזה הולך לכיוון?

ייפתח88

New member
אפשרי

שדבר זה יקרה ובוא נקווה שאכן נהפוך נציגי מוסיקה בעולם עם השירים של נימרוד. אולי זה נשמע מטורף אבל לי נראה אפשרי, טוב הוא טוב אז מה שנישאר זה לחכות.

rotem wave

New member
יפתח88 אתה צודק

זה לוקח זמן, השאלה היא האם יש כאן איזו דרך לצאת, האם יש מישהו שיוצר את הקשר עם מישהו מחו"ל.

E l i a n

New member
ובכן,רותם,יפתח.. ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אם זה הכיוון הבא של נימרוד,לצאת מחוץ לגבולות הארץ שלנו,אך עם היכולת שלו והכישרון,הוא באמת מוכן לכך. המוסיקה שלו,אם באנגלית,אם בעברית, מצויינת! אני מקווה שיש לו איזה איש קשר החוצה.. ביום מן הימים,נימרוד יהיה מפורסם גם בחו"ל,אני מקווה,ואז נהיה גאים שהוא מפה! אתם יודעים,אני מקווה,שהוא לא יהיה הראשון,בנושא הזה.. הייתה עפרה חזה,היה דיויד ברוזה,ולאחרונה גם עברי לידר,שעשה מופע מיוחד לנפגעי הטרור. כל יציאה של ישראלים,גם מחוץ למדינה,טובים בעיניי,כל עוד הם לא שוכחים את מולדתם..(כמו ש..אסף אמדורסקי עשה..). בקיצור,נימרוד יכול לעשות את זה! אוהבת, אליאן

E l i a n

New member
תיקון טעות...מאוד חשוב...

(טעות:)"אתם יודעים,אני מקווה,שהוא לא יהיה הראשון,בנושא הזה"= (תיקון:)"אתם יודעים,אני מקווה,שהוא לא היה הראשון,בנושא הזה"... וזו טעות מאוד מבלבלת,אבל לצערי,אף בנאדם אינו מושלם.. אני מצטערת מראש אל הטעות. מעתה,אבדוק יותר בדייקנות.

למעלה