להשתמש ברכב שלי לעבודה

להשתמש ברכב שלי לעבודה

חזרו אלי עם הצעת עבודה ובה אמרו שאני צריך להשתמש ברכב שלי לתפקיד שכולל הרבה נסיעות. שאלתי כמה מתגלמים ואמרו לי בסכום קבוע ללא קשר לקילומטרים.כל יום נוסעים באופן שונה. מה דעתכם?

תלוי בגודל ההוצאות.

אם זו עבודה שאתה רוצה ותפקיד מעניין, יכול להיות ששווה לך לספוג את ההוצאה על הרכב. מצד שני, זה גם תלוי במהו הסכום הקבוע שהמרום מוכן לשלם, והאם זה מכסה פחות או יותר את ההוצאות. יכול להיות שזה מתקזזז - יום אחד פחות נסיעות ויום אחד יותר, ואז הסכום הקבוע הוא מספק, ויכול להיות שאין פרופורציה בין הסכום הקבוע לבין מה שתצטרך להוציא בפועל.

Sea Urchin

New member
דעתי היא כי אם אתה שכיר

והיעוד של הרכב שלך הפך להיות עבודה במקום זה, על המעביד לשאת גם בהוצאות התחזוקה של הרכב, אבל זה כבר עניין לפורום "דיני עבודה".

החלטתי כמובן לוותר

ומדוע? מדובר חברה מן הגדולות במשק. עד לפני זמן לא רב עבדתי בעסק קטן עם 6 עובדים בלבד, עסק שבו עובדים עם הרכב. אם הבוס שלי הרשה לעצמו לתת לי את הרכב לערב ולסופשבוע, אני מניח שגם החברה הזו יכולה לקחת רכבים בליסינג במקום שהפראיירים שלה ישתמשו ברכב שלהם. חוץ מזה אני גם יודע מה יהיה . נותנים למשל תשלום של 1000 לחודש על הרכב כשההוצאות על הדלק הן 800 למשל. ומה עם הבלאי? הרכב שלי עם קילומטרז' נמוך יחסית, אני לא רוצה להרוס זאת. מעבר לכך, אם הרכב יהיה חס וחלילה במוסך, האם לא תהי עבודה באותו יום? מחיר הדלק גם עולה כל הזמן, ואני בטוח שהתשלום על הדלק לא יעלה בהתאמה. אולי אני אכתוב על זה בבלוג.

למעלה