להשתתף בשרשרת מחוץ לתכנית

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך

apk

New member
להשתתף בשרשרת מחוץ לתכנית

שלום לכם! על הרעיון המבורך הזה של "תעביר את זה הלאה" שמעתי כבר לפני מספר חודשים בחדשות של HOT. אני ומשפחתי נמצאים במצב בו אנו בהחלט נזקקים לעזרה, ומצד שני יש לי בהחלט מה להציע את עצמי לו (את כל אלו אני לא מעונינת לחשוף כאן). אבל כל החודשים הללו אני מחפשת איך ליצור קשר ולהציע את התנדבותי במה שביכולתי לתרום, ולבקש עזרה במה שאני נזקקת, ולא מוצאת את הדרך. כעת מששמעתי על התוכנית חשבתי שהנה נמצאה לי הדרך, אבל מצפיה בתוכנית הראשונה אני לא רואה את זה. אני רואה שגם העזרה שמקבלים וגם הדברים להם מתנדבים כל אלו הם לדברים מאוד כלומניקים (קטיף פרחים, פעילויות חד יומיות וכך הלאה) ושאין מהם תרומה אמיתית לאף אחד. אני מחפשת גם לתת וגם לקבל דברים משמעותיים יותר, ולא כאלה שסלבריטאים יוכלו לעשות למעני. האם יש דרך בה אוכל סוף כל סוף לאמר מה אני מציעה ומה אני מבקשת, ושיהיה גם סיכוי להענות?

TheBlackFairy

New member
אם הבנתי אותך נכון../images/Emo60.gif

את רוצה שיעזרו לך ובתמורה לעזור לאנשים, אם כך, מלאי את הטופס באתר הרשמי
.

apk

New member
הבנת באופן חלקי

מה שהתוכנית מציעה זה סתם גימיקים ולא מתאים לי. מה שאני רוצה להציע, וגם מה שאני נאלצת לבקש אלה דברים הרבה יותר רציניים, ולו דברים שסלבריטאים יכולים לעשות בכך שיקדישו כמה דקות או שעות וזהו ושאני בתמורה גם אקדיש דקות בודדות מכל החיים שלי. אני מעונינת בעזרה משמעותית לחיים ולבצע התנדבות לאורך שנים. זה ממש לא מה שניתן לבקש באתר. באמת, איזו עזרה אני יכולה לבקש ממאיה בוסקילה או מציפי שביט? מה הן תוכלנה לעשות למעני? היות שאני יודעת מה אני צריכה, אז מהן אני יכולה רק לבקש שתמשכנה לעשות את מה שעשו עד היום, ואני מאוד נהנית מזה וזה עושה לי טוב. אבל אני זקוקה לעזרה הרבה יותר רצינית ממה שהן יכולות להציע, וגם יש לי להציע דברים יותר רציניים ממה שהמבקשים מציעים בתמורה בתוכנית. אז אני מחפשת איך ליצור קשר ליצירת שרשרת של עזרה רצינית ולא של מה שהתוכנית מציעה (למרות שמדובר בתכנית נחמדה מאוד ומועילה מאוד להפיח את רוח ההתנדבות)

wildcat6

New member
אם מה שאת מחפשת לעשות

הפורום בשבילך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=954

mary lou

New member
את יכולה לנסות...

לפנות לתוכנית ואולי הם יעשו דברים מעבר לגימיק אני מאמינה שאם יתנו להם את ההזדמנות לעשות באמת טוב הם יעשו את זה... לדעתי תכתבי לתוכנית את הרעיון שלך, והם יעשו עם זה מה שהם ימצאו לנכון אם ימצא חן בעיניך מה שיציעו לך- מה טוב ואם לא אז לא

apk

New member
זה רעיון

הבעיה שאין שם את המייל של התוכנית, רק את הטופס העלוב. אבל בהחלט זה רעיון אם יסכימו לעשות משהו בלי לשדר אותו לגבי הפורום האחר, זה עדיין פומבי מידי, אני מחפשת גם לקבל וגם לתתת בצורה הרבה יותר דיסקרטית

TheBlackFairy

New member
אם הבעיה שלך היא להגיע להפקה../images/Emo60.gif

אני יכולה לברר מחר את האי מייל שלהם או את הטלפון שלהם ולהודיע לך, אני אשלח לך מסר מחר בצהריים
. וגם את יכולה לצפות בתוכנית ביום שלישי ובטוח מופיע שם טלפון להזמנת קהל ואת יכולה לדבר שם איל שהוא עם ההפקה
.

apk

New member
נקווה שזה יעזור

אני פשוט מחפשת להגיע לאנשים שרוצים באמת ליצור שרשרת של מעשים טובים, ולא סתם גימיק תקשורתי. רק שוב, שלא יובן מזה שהתוכנית אינה לטעמי, אני כן אוהבת אותה, כי גם מעשים טובים קטנים שנעשים כגימיק תורמים לחברה, רק שלי אין הם מתאימים

apk

New member
נקווה שזה יעזור

אני פשוט מחפשת להגיע לאנשים שרוצים באמת ליצור שרשרת של מעשים טובים, ולא סתם גימיק תקשורתי. רק שוב, שלא יובן מזה שהתוכנית אינה לטעמי, אני כן אוהבת אותה, כי גם מעשים טובים קטנים שנעשים כגימיק תורמים לחברה, רק שלי אין הם מתאימים

TheBlackFairy

New member
מה שאת מתכוונת../images/Emo60.gif

זה לבקש טובה ממפורסם ולהעביר טובה הלאה, כמו שיאיר לפיד חיתן זוג והם התחייבו להעביר משנהו הלאה בתמורה
.

apk

New member
לא ../images/Emo70.gif

אני מבקשת שבקשותי לא תגענה לסלבריטאים , רק לאנשים שבאמת יכולים לסייע ולהסתיע. הדוגמא שהבאת כאן היא בדיוק דוגמא לגימיק וזה בדיוק מה שאני לא רוצה

למעלה