להתאבד בגלל אהבה נכזבת,בלתי נתפס,מצ"ב הכתבה-

magenta73

New member
לא יודעת אם זה בלתי נתפס

אנשים מתאבדים מכול מיני סיבות, גם מאהבה נכזבת. מחשבה שאין עתיד וכו'. גם היה כתוב שהוא נכנס לדיכאון, אז אולי היתה גם הפרעה במצב הרוח... בכול מקרה, יהיה זכרו ברוך.

Old Girl

New member
מסכן הבחור

ומסכנה הצעירה הזו שצריכה עכשיו לחיות עם אבן על הלב.

magenta73

New member
ומסכנים ההורים שלו

והחברים שלו וכו'... וכן, לא כיף לדעת שאת כנראה היית קטליזטור של מישהו לשים סוף לחייו. ממש לא.

קשה לי לתפוס התאבדויות

קשה לי עם זה שמישהו נפרד ממישהי וחושב שזה סוף העולם ועושה מעשה קיצוני ואכזרי כל כך לעצמו, ולמשפחתו ולחבריו שמדבריהם משתמע שהם היו מודעים לדיכאון בשל הפרידה, אך לא מודעים לרמת הדיכאון שלו. כואב לי שבגלל פרידה אדם מאבד את שמחת חייו ואפשר לומר למרות שאיני פסיכיאטרית מאבד "את שפיותו" בגלל פרידה מבחורה שאהב. אם היה מחכה מעט אולי היה יוצא מזה. גם אני ניפרדתי ממישהו שהיה עבורי "מלך העולם" אהבתי אותו ממש אבל ממש בכל ליבי ובכל זאת בחרתי לעזוב, בגלל שהפסדתי הרבה דברים בגללו, אני זוכרת שכאב לי כל הגוף, הייתי מאוד מדוכאת והסתגרתי רוב הזמן, אך בחיי למרות הקושי, לא חשבתי לרגע לשים קץ לחיי, כל רצוני היה להיות כמה שיותר מאחורי זה וקיוויתי שהזמן יעשה את שלו...עברה שנה ואכן הזמן עשה את שלו. אם אותו בחור בכתבה, היה חושב על עצמו ואוהב את עצמו יותר ומדמיין שיש חיים גם בלעדי האקסית שלו, לבטח יוצא מזה. כואב לי על כולם בסיפור הזה. כואב לי שהנפש שלו בחרה לברוח במקום לנסות להתמודד כל דבר ניתן להתמודדות גם דברים קשים וכואבים, אין דבר כזה שלא. חבל..ז"ל לעלם הצעיר ואני באמת משתתפת בצערם של משפחתו.

אישון36

New member
זאת פשוט חוצפה

חלשים את התמונה שלה ולשים את השם שלה ולזהות אותה. פשוט גועל נפש של עיתונות צהובה. אישון. נגעל.

לא אני כתבתי../images/Emo70.gif

אבל צודק, יש פה אפקט צהוב, העיתוך חיפש כתבת "סקופ". לפחות את הכותרת, מפני שלאחר שממשיכים לקרוא מבינים שהמקרה ארע לפני כל התהילה ולאחר מספר רב של חודשים. מה לעשות שעיתונים מתפרנסים לעיתים בזבל..כמה פעמים ניתקלנו בנפלאות עריכה בפרומואים וכשניגשנו לתוכנית זה כלל לא היה קיים או לא היה בכלל באותו הקשר..פסיכולוגיה בגרוש. אך עזוב, בכל אופן למרות החשיפה של האקסית, אף אחד לא מצביע עליה כאשמה או כתורמת למקרה ההתאבדות".

לא מאשימים אותך, חלילה, בפרסום.

אבל, ממש כמו שכבר כתבו בשרשור, אף אחד לא צריך להאשים אותה ישירות. ממש לא. מספיקה כותרת "התאבד בגלל אהבה נכזבת לנערת ישראל" יחד עם תמונה שלה והשם, את ייסורי המצפון, שממש לא אמורים להיות מנת חלקה, כבר יביא הגיל הצעיר שלה ו-"החברים" הטובים בתיכון שאני מבטיח לך כבר הספיקו להמציא לה כינויים מפה עד הודעה חדשה שקושרים אותה למוות של אידיוט קטן (ואני ממש לא מתנצל על כך שאני קורא לו במילים האלו) שלא מסוגל היה להתמודד עם מה שכולנו חווינו ועדיין אנחנו פה לספר על זה. נדיר ככל זה יהיה הפעם אני מסכים עם אישון. מעניין מה יש למשפחת הבחורה לומר בנושא. אישית אני מקווה שמה שיהיה להם לומר היא תביעת דיבה ונזיקין נגד העיתון בכמה מיליוני שקלים.

אישון36

New member
הוא טיפש ומת

משהו שאל אותה ? היא אשמה שהוא מת ? הולי היא הייתה צריכה להתחתן איתו שנפשו הצעירה לא תיעלב ? אישון. עדיין לא מבין.

magenta73

New member
יש לי בעיה אם התאבדויות

אין ספק שזה מעשה די אגואיסטי, לדעתי, אבל... טיפש הוא לא. תגיד חלש. תגיד מבולבל. תגיד חסר אונים. לא טיפש. הוא כנראה סבל. מאוד. גם לא יודעים אם ההתאבדות היא בגללה, רמזו שם שהוא סבל מדיכאון ושגם היו חיים קשים. אבל זה הרבה יותר רומנטי ו"צהוב" כשזה קשור לאיזו נערת ישראל, כנראה... מג'נטה. עדיין נגעלת.

אישון36

New member
תראי.

את חייבת לדעת משהו אחד. כולם חלשים, לכולם נשבר, לא מעט מאיתנו במשבר, ועל החולצה של הצמ"פ שלי (צוות מחלקה פלוגה בשיריון) נרשם "עדיף למות". ואולי מאחורי ההומור השחור קיימת מציאות. אבל...להבנתי..........בגיל כה צעיר לקטוע את הכול בגלל משהו שהוא בר חלוף - זו טיפשות. את יודעת למה זאת טיפשות ? כי לא מצליחים מנקודת הזמן לראות שזה בר חלוף........הכול נראה ניצחי, שום דבר אינו שכזה, פעם יצאתי עם משהי שכול הזמן שאלה מה מצבי אל מול הנצח - היא רק שכחה שהמציאות לא הייתה קיימת כאן ועכשיו - אבל זה כבר דיון אחר. שאת הולכת לרופא שיניים וזה מאוד כואב................את יודעת שזה יסתיים, נכון ? אם לא וזה ישאר מצבך עד סוף הדורות אז ללא ספק - עדיף למות. ואני הציע לך להאמין, הוא חלש, הוא טיפש הוא טיפש כי הוא לא הצליח להבין שזה בר חלוף, והוא הפך את כולם למיסכנים לצידו. ואני רוצה לומר לך, להבנתי, אם זה היה נמנע, והוא היה איכשהו חוזר לחיי, עם כל הקשיים, שנה מהיום הוא היה מתקשה לזכור, חמש שנים מהיום היא אפילו לא הייתה קוריוז. אישון. כעולם חלשים, תאמיני לי.

הרבה יותר פשוט...

הוא טיפש, גם לדעתי וכתבתי את זה, מפני שהוא ידע, ואין לי ספק שהוא ידע, מה הוא הולך לעולל למשפחה שלו שתשאר אחריו ועדיין הוא עשה מה שעשה. טיפש ואגואיסט. (ואני מדבר בתור מי שכבר ניהל כמה וכמה שיחות "נו, תנו לי סיבה להשאר איתכם פה בעולם" עם אנשים, חלקם היה אנשי מקצוע, חלקם היו הדיוטות גמורים, ולמעשה אני בכלל לא בטוח שדווקא השיחות עם ה-"מקצוענים" היו אלו שעזרו יותר).

magenta73

New member
דוחה

בן אדם מתאבד, דבר עצוב ומרגיז לכל הדעות, והצהובונים רק רבים זה עם זה מי יביא את הסקופ הגדול יותר, ועקב כך מערבים שם של סמי-סלבריטי שלא עשתה כלום ומערבים אותה בפרשה הזאת ורומזים/לא רומזים שהיא כנראה הקטליזטור לפעולה שלו. פשוט דוחה.

למעלה