להתאבד להתאבד...

להתאבד להתאבד...

להתאבד להתאבד להתאבד להתאבד לפעמים רק על זה אני חושב אני חושב אני חושב (עדכונים חדשים בבלוג שלי אתם מוזמנים

ישראל ../images/Emo24.gif

אני חושבת ומתלבטת בליבי מה לכתוב לך, מה לרשום לך שתבין שאתה כל כך חשוב לנו וכל כך חשוב שיהיה בנאדם מקסים כמוך בעולמנו. החיים לא קלים, זה נכון אבל לפחות ככה אנחנו לומדים להעריך את רגעי האושר הקסומים שחווים. נסה לחשוב חיובי, נסה לחשוב על התרומה שלך לעולם ויש לך הרבה תרומה, תחשוב הכי אופטימי שאפשר, כי התאבדות זאת בריחה וחבל לברוח ולהפסיד את כל הטוב שבעולם הזה. אל תשכח שאנחנו פה למענך תמיד- באש ובמים

כרגע המוות הוא הכי אופטימלי

כרגע המוות הוא הכי הדבר הכי אופטימלי שיש מבחינתי הכי מרגיע הכי נוח והכי טוב .... איין כבר תקווה בעולם הזה הכל באמת שחור משחור איין אהבה איין משפחה איין עתיד אני לא יודע איפה תהיה דירת העתיד שלי ואם יהיה לי שם טוב ואם אני אהיה בריא פיזית ונפשית נמאס לי להרגיש כזה נכה הלוואי שלא הייתי נולד הלוואי שלא הייתי קיים אני מקנא במי שלא נושם

המוות הוא אופטימלי?

זו סתירה. אין שום דבר אופטימי במוות ישראל. מאוד קל להרים ידיים. לוותר. אבל הדרך האמיתית היא להמשיך הלאה. למה אתה אומר לעצמך את הדברים הללו? למה אתה נכנס מרצונך למקום הזה של חוסר אמון, חוסר תקווה וחוסר כוחות? מה קרה?

למעלה