להתאהב ב--- קיר...!

להתאהב ב--- קיר...!

את רוני הכרתי לפני חודשיים וחצי.. בתחילה, בשבועיים הראשונים, התכתבנו ברצף.. הוא היה בחור קר מאודד, יבשש! הרגשתי כאילו אני מכריחה אותו לכתוב.. איכשהו עברו השבועיים האלו, ו.. החלטנו להפגש. ראיתי אותו, הוא נראה דיי טוב.. דברתי איתו.. זה היה קצרר ו.. יבש! חזרנו לשגרת ההתכתבויות. הייתי מתכתבת איתו כל היוםם.. מכורה אליו! יום אחד הוא מתקשר ואומר לי:` ירדן, אני מסטול. אני לא מפסיק לחשוב עלייך.. אוהב אותך!` חטפתי שוק.. הוא בחיים לא אמר לי אתזה.. וגם לא נתן לי להרגיש אתזה.. האמת היא, שדיי חבבתי אותו.. ובמשך הזמן.. התאהבתי. הייתי כותבת לו:`רוני, אתה החיים שלי, אני אוהבת אותך!` והוא, היה מתעלם.. הוא אף פעם לא הגיב כשאמרתי לו.. יום אחד, יצא לו לדבר עם חברה שלי.. (בטלפון) והיא, שאלה אותו עלי.. הוא אמר לה:` אני מאוד מחבב אותה, אני לא אוהב אותה.. היא בחורה מושלמת, מי שיקח אותה ירוויח.. אבל, לי, היא לא עושה אתזה..` היא ספרה לי אתזה והייתי בהלם.. בכיתי. בכיתי המון..... אהבתי אותו. רציתי אותו. יום למחרת הוא אמר לי אתזה. הוא אומר לי:`אני רוצה להיות רק ידיד שלך.. ו..זהו.` מאז שהוא אמר לי אתזה, לא עבר עלי יום בלי בכי.. ירדתי 7 קילו. הרגשתי שלקחו לי את הלב.. הייתי יושבת לבכות שעות.. הייתי צל מהלך. והוא ידע אתזה.. הוא ידע שאני לא אוכלת בגללו, שאני בדיכאון, שאני בוכה, שאני לא ישנה.. הייתי אומרת לו שמבחינתי גמרתי את החיים שלי. שאני לא רואה את עצמי חיה בלעדיו. ו.. הוא, כמובן.. לא היה מגיב. יום אחד הוא שוב היה מסטול, הוא כתב לי:`ירדן, אני רוצה לראותותך, לנשק אותך, לחבק אותך, בואי אליי..` לא יצא לי לבוא אליו אותו יום.. המשכנו להתכתב. הוא היה יבש, אבל עדין יותר.. יום אחד הוא אומר לי: `בואי, אני רוצה לפגוש אותך, לראות אותך`. חיכיתי לו, והוא בא.. אני מביטה עליו מרחוק, ו.. אני רואה מולי גבר יפהההה!!! העיניים שלי ברקו.. עמדתי לבכות.. מצאתי את עצמי אומרת ` אלוהים, היופי הזה שווה את הדמעות שלי...` ישבנו, דברנו, צחקנו, ו.. זהו. כלוםם... הוא לא אוהב אותי, אני לא עושה לו אתזה.. ועדיין, אין יום שאני לא בוכה! מיום ליום אני אוהבת אותו יותר ויותר.. וממשיכה לרדת במשקל.. תעזרווו לי!!!!!!! לעזאזל!!! איך אני גורמת לבנאדם להתאהב בי????? תענו לי... פליזזזז!!!! תודה..

Lir האחת

New member
היי ירדן..

אם את יודעת שהוא לא מעוניין בך באותה המידה שאת מעוניינת בו, אין לך הרבה ברירות: את חייבת להמשיך הלאה בחייך
"הייתי אומרת לו שמבחינתי גמרתי את החיים שלי"
הקשבת לעצמך אומרת את זה בקול רם? חוק מלחמת המינים הראשון: לא אומרים משפט כזה לאף גבר
(
) ועכשיו ברצינות, את לא באמת מתכוונת לזה נכון? "איך אני גורמת לבנאדם להתאהב בי?????"
תיקון: איך ירדן גורמת לעצמה לאהוב את עצמה
אם לא תאהבי את עצמך, ולא תעריכי את עצמך כאדם שמגיע לו שיאהבו אותו, לא תכירי לעולם בחור שיעניק לך אהבה. הוא לא רוצה? אין הרבה מה לעשות. לא גורמים לאנשים לאהוב אותנו, אפשר לדבר להגיון של אנשים, ולנסות לשנות אותו אבל כשמדובר ברגש, זה משהו שצריך להגיע אך ורק מאותו אדם. מהלב שלו
"הרגשתי שלקחו לי את הלב.."
לא לקחו לך את הלב. שברו לך אותו
. התרופה הטובה ביותר ללב שבור היא זמן. אך לא רק, במקביל את צריכה להתחיל לדאוג לעצמך. לאט לאט. להתחיל לאכול, לעשות הליכות (שזה טוב לתיאבון ולמצב רוח) לצאת עם חברות וידידים, לדבר הרבה עם אנשים שאוהבים אותך ואכפת להם ממך, כל דבר שיכול לעזור להרים אותך מהדיכאון, שלא תשקעי בו. החיים קצרים מידי, קחי את עצמך בידיים. זה לא קל, אבל זה אפשרי. שיהיה בהצלחה

מסכים עם מנהלת2 + תגובה לירדן

אם הוא לא מעוניין, צריך להמשיך הלאה. אין מה לעשות. אני מסתכן להעליב, אבל זה מה זה מוריד לי מבנות כשהן משתפכות עם "אתה החיים שלי, אם תלך אני כלום" וכל זה. לדעתי לא אומרים את זה גם לאישה. זה מראה על תלותיות ועל אפס הערכה עצמית. בן אדם צריך להעריך את עצמו לבד, הוא לא צריך בת זוג כדי להיות שלם, וכך גם הפוך. מישהו/י שרק מחכים שבנזוג ישלים אותם הם די פגומים לדעתי.. . . אם היינו יודעים איך לגרום למי שאנחנו רוצים מהמין השני להתאהב בנו, היה לכולנו הרבה יותר קל. מה שמעסיק אותי במיוחד בהודעה של ירדן, אם הוא כל כך יבש - מה את עושה איתו בכלל? הבהרה: שרשרתי לאן שהתכוונתי, לירון פשוט חילקה יפה את הנקודות, אז היה לי יותר קל להגיב אליה.

למעלה