להתאהב ב 5 דקות

מיטללל

New member
להתאהב ב 5 דקות

לא מזמן קראתי שיש אפשרות נוספת למציאת אהבה ובצ'יק צ'אק - " דייט ב- 5 דקות". כלומר מתארגן ערב לפנויים-פנויות. במהלכו נפגשים עם מלאן בחורים, אבל כל דייט הוא ל- 5 דקות בלבד. בסוף הערב צריך לבחור מי משלל הדייטים הכי מצא חן בעינייך ואם זה הדדי-מארגני הערב מחליפים את הפרטים שלכם. מה דעתכם על "דייט ב-5 דקות" ? הייתם הולכים על זה ?

Cobe Anan

New member
מעבר לזה שזה ממש עלוב להשתתף בזה..

זה גם נשמע ממש דבילי. כאילו מה? שוק? מחלקים שם גם קונדומים כדי `לבדוק את הסחורה` של מי שעלה לשלב השני (של חצי שעה כל אחד)?

pain is MY love

New member
זה ממש לא ככה!

לדעתי זה דבר מגניב! לא שאני עד כדי כך נואשת כדי להשתתף במשהו כזה.. אבל זה ממש לא נראה לי כמו סחורה. תחשוב, כמו שאתה יוצא למועדון ויש סביבך נגיד 300 בחורות שאתה יכול להידלק עליהן, אז פה יש לך נגיד 30 בחורות שאתה יכול להידלק עליהן רק שנותנים לך גם הזדמנות להחליף איתן כמה מילים שיהיה לך מושג במי מדובר. לא בהכרח אתה צריך ישר לשלוף קונדומים.. אל תראה את זה בתור משהו מעליב אלא בתור משחק מהנה. וכן, תוך 5 דקות אפשר קצת לקלוט אם אתה רוצה לראות את הבן אדם שוב או לא וזה יכול להיות מאוד נחמד לדעתי..

לא

תדעו לכם שהדרך הטובה ביותר להכיר היא בעזרת חברים משותפים ולא כל השיטות שממציאים כל פעם משהו אחר.

זה נחמד..

לפי דעתי.. הרי תוך 5 דקות יודעים אם יש כימיה ואם הבן אדם מוצא חן בעיניכם.. אז אם כן כולה מחליפים טלפונים.. לא חתונה.. חוץ מזה.. אפשר לחשוב שבמועדון רועש מכירים יותר טוב... מי שרוצה להכיר לעומק.. מוזמן ללכת לספריה במכללה.. ולנסות לפתח שיחות עומק עם מי שנמצא שם..

d e m o sthenes

New member
לדעתי זה סביר, פוגשים מלא אנשים

ומי שממש מוצא חן כולה קובעים איתו לדייט, לא חתונה.

ספיד-דייט../images/Emo23.gif

אני בספק אם הייתי הולכת לכזה דבר, כי בחיים אי אפשר לקבוע ולהכיר מישהו תוך חמש דקות- התבססות על חמש דקות היא התבססות על מראה נטו.

נועם m

New member
קצת פתטי, לא?

ומעבר לכך, אני יכולה לחשוב על כמה אנשים שלא עשו עלי ממש רושם בדקות הראשונות, ואחר כך התבררו כהפך הגמור...

למעלה