להתאהב מחדש

../images/Emo32.gifהיהודים בהופעה../images/Emo32.gif

היהודים LIVE מועדון האומן 17 - ירושלים במוצ"ש 17.1.04 בשעה 22:00 כרטיס בקופות הערב - 120 ש"ח כרטיס אצל יחצ"ן - 100 ש"ח!!! רצוי לקנות כרטיסים כמה שיותר מהר! פרטים\כרטיסים, אצלי
ליצירת קשר - או במסרים אישיים או באיסיקיו - 149784940 בוטן

שאלה

מה בדיוק גורם לכך שהכרטיס יעלה 120 שקל? כאילו, קאם און, בכל זאת הם לא גילו את הגלגל או משהו, ואני לא רואה שום הצדקה לכזה מחיר מוגזם.. הייתי לפני חודש בהופעה של רוני פיטרסון, 95 שקל עלה, (ועוד בהרצליה), זה היה שווה כל אגורה, כמעט שעתיים של שירים נהדרים, שירים מקוריים, קאברים מעולים של קלאסיקות טקסס בלוז. אפשר להגיש שזאת הייתה הופעה מאוד אינטימית וחמה, בייחוד שהייתה כזאת אינטראקציה עם הקהל כל הזמן, (ללכת בין השורה הראשונה והשניה עם הגיטרה ולנגן) אבל היהודים? למה מי הם?! אחרי שהמחיר ירד בכמה עשרות שקלים, אז נדבר..

להתאהב מחדש ../images/Emo99.gif

למה להסתפק ב - 15 דקות של תהילה כשאפשר לקבל 24 שעות? yesZone, פורטל הצעירים של yes (ערוץ 68) בשיתוף עם תפוז אנשים, מציע לכם להופיע בפינת ה- Mix & Match בערוץ. אם עדיין לא הגעתם לגיל 20, וגם אתם רוצים שיתחילו איתכם, יכירו אתכם ואולי אפילו ינסו להתחיל איתכם באמצעות תא קולי שיפתח במיוחד עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בפינת ההיכרויות של ערוץ yesZone. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת: mixnmatch.tapuz.co.il ולמלא את פרטיכם. מי אמר שצריך להיות לבד בחורף?
תפוז אנשים וערוץ הקולנוע הישראלי של יס פתחו היום אתר אינטרנט חדש המוקדש כולו לקולנוע הישראלי. כל הסרטים, כל הכוכבים וכל הפרטים הקטנים באתר אחד ומיוחד! yes.tapuz.co.il
אוונסנס נכנסים הישר למקום הראשון ב"קופסא" של תפוז אנשים, ומורידים משם את...עצמם. האם ג'סטין טימברלייק יצליח לקחת את זה מהם בשבוע הבא? ואולי "בלו"? כריסטינה? בריטני? מדונה? - אתם תקבעו!
ו... עדיין יש הזדמנות לקבל כרטיסים להופעה של "נקמת הטרקטור"... הכנסו עכשיו לפורום רוק ישראלי ועקבו אחר ההוראות.

blues brother

New member
../images/Emo32.gifליל 4 אגדות הרוק....../images/Emo32.gif

שליחי הבלוז בהופעה!!!! ליל 4 אגדות הרוק: LED ZEPPELIN, DEEP PURPLE, PINK FLOYD, THE DOORS יום חמישי, 15/01, בארבי ת"א, 22:00!!!!! לכל מי שהחמיץ את ההופעה בבארבי כפ"ס, ולמי שהיה... כל הופעה שונה מקודמתה!!!!

blonji

New member
../images/Emo35.gif

מישהוא היה בהופעת מחווה של שליחי הבלוז? שווה ללכת לזה?....או להוציא את הכסף על משו אחר?..

הולי פאק!!!

הרגע חזרתי מההופעה.. מטורף!! פשוט מטורף!!! כמעט 3 שעות של רוק, בלוז רוק, פסיכודלי, והארד רוק..

WhiskyBar 1

New member
היי מגניב, גם אני הייתי ../images/Emo9.gif

למרות שהם די חיפפו,אולי בכדי להספיק את כל השירים..

כן.. יכל להיות יותר טוב

אם הם לא היו עושים 70 מההופעה דורז ודיפ פרפל.. ולמה לעזאזל צ'לי מנגן לד זפלין כאילו הוא אדי ואל היילן? ג'ימי אף פעם לא ניגן ככה.. חבל.. אגב, מי אתה היית? איפה ישבת? (אני הייתי זה שם בפינה של הבאר, ליד הכניסה)

WhiskyBar 1

New member
כן,הם קצת הגזימו עם דיפ פרפל

ודווקא מהדורס הם עשו הכי מעט. נדמה לי שצ'לי מנגן את זפלין הכי יפה מכל שלושת ה"אגדות" שהם ניגנו. אני בת, ואני ישבתי במרפסת (?) למטה.

Long Distance

New member
Guidance & Onion God - ****רשמי****

Guidance ו-Onion God בהופעת "סופרגרופ" ע-נ-ק-י-ת במועדון הבארבי תל אביב ב-20/2 שזה יוצא יום שישי, ב-22:00. נראה אותכם שם

../images/Emo32.gif פורום Mis-teeq קורא לך

סברינה וושינגטון ממכרת אותך?
אלישה MC מסובבת לך את הראש?
סו-אליז נאש מעבירה בך צמרמורת?
אין לך מושג על מה אני מדבר?
אבל בא לך לדעת בכל זאת? הפורום הישראלי הראשון ללהקת הגאראג'\R&B הבריטית Mis-teeq מחכה לך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=946 בואו לדבר, להחליף דיעות או סתם לגלות מי הן בדיוק שלוש הבנות. (תודה למנהל הפורום על אישור הפרסום)

למעלה