להתאמן עם גופיית ספורט או חולצת בטן

alona b25

New member
להתאמן עם גופיית ספורט או חולצת בטן

יש כאן כאלו שמתאמנות במכון כושר או לדוגמא עושות ריצה עם גופיית ספורט שהבטן חשופה?

אני אישית אחת כזאת,כשאני הולכת למכון כושר אני לובשת גופיית ספורט לנשים שאפשר להגיד שחצי מהבטן חשופה(היא מגיעה קצת מעל הפופיק) וגם עם מכנס יחסית קצר
אני הולכת ככה כי פשוט נוח לי להתאמן,אבל לאחרונה אני שמה לב בעיקר לגברים שפשוט שמים עליי עין ומסתכלים עליי בצורה דיי מטרידה
חברה שלי שגם מתאמנת איתי אמרה לי שהיא שמעה וראתה בזמן שהתאמנתי ש2 גברים פשוט נועצים בגוף שלי מבטים במבט של "מה הייתי עושה לה"(משפט שלה)

שמתי לב שרוב הבחורות שאיתי במכון פשוט מתאמנות עם חולצה רגילה ולא בטן,גם חברה שלי הציעה לי פשוט לרדת מהרעיון הזה
אני באמת מנסה שלא לשים לב לזה אבל העניין הזה די מטריד אותי.רציתי לדעת אם יש כאן עוד כאלו שאולי לובשות גופיית ספורט קצרה והאם הן מוטרדות מהעניין או לא

יצא לי לרוץ בחזיית ספורט

חם בקיץ... מעדיפה ללבוש כמה שפחות.
אבל אני מודה שלא הייתי מתלבשת כך לחדר כושר. לי אישית זה לא נעים. גם בים או בבריכה אני בבגד ים שלם (חוץ מבזמן ההריון, שדווקא אהבתי שהבטן בחוץ). בריצה את חולפת ועוברת, ובחדר כושר את נשארת, מבחינתי זה ההבדל.
אבל לגבי המבטים -
את המבטים האלה את תקבלי ולא ממש משנה מה תלבשי. אולי בבורקה לא... אבל בגדול גברים (וגם נשים) שולחים מבטים, זה טבעי.
אז מה שחשוב הוא אם את מרגישה בנוח או לא, ולא אם החברה שלך מרגישה עם זה בנוח.
זה גם תלוי בנורמות באותו חדר כושר - נגיד יש מקומות שגברים מרגישים חופשיים להוריד חולצה.

נכון
אבל חזיית ספורט זה לא רק מראה זה גם נוחות
הייתי בחדר כושר שגברים מורידים חולצה אבל לא הרגשתי להשאר רק חזיה, אולי בגלל נורמות חברתיות שלי

זה מושך תשומת לב

אפילו בחדר כושר המאד חנוני שהייתי בו זה משך תשומת לב, גם אם לא במובן של הטרדה אבל כן מושך מבטים באופן טבעי (גם מנשים)
מצד אחד אני באמת מבינה למה זה נוח כשחם ולפעמים מצטערת שזה לא יותר מקובל ואז הייתי עושה את זה גם, מצד שני לא הייתי רוצה שהגברים בחדר כושר יתאמנו גם בלי חולצה. אז זו באמת סוגיה שאין לי עליה תשובה מוחלטת

יצא לי רק פעם אחת לרוץ ככה - בשעה של "נשים בלבד"
&nbsp
בקיצור - אין חוק נגד זה אז תעשי מה שמרגיש לך נוח, ולא לפי מה שיחשבו עלייך.

alona b25

New member
זה עניין של נוחות

אני לא הולכת עם בגד כזה כדי למשוך תשומת לב(כמו שאני מכירה מישהי שעושה את זה)
זה פשוט נוח,גם לרוץ איתו גם להתאמן,אני מרגישה יותר חופשית וגם פחות מזיעה וזה פשוט יותר נוח.אבל המבטים מטרידים.יצא לי לעשות סקווטים ואני קולטת מהצד גבר שפשוט בוהה בי כל האימון.מצד אחד זה מחמיא אבל זה בעיקר פשוט מטריד ולא נוח

alona b25

New member
וזה ממש לא כמו חזייה

אומנם החולצה מעל הפופיק אבל זה אפילו לא קרוב לחזייה.אבל כן אני מניחה שבגדים מסוג זה מושכים אבל מה לעשות להתאמן עם זה נוח לי אבל כשמביטים בי ככה אני מרגישה נבוכה
לא יודעת מה לעשות

לא התכוונתי שהמטרה שלך היא תשומת לב

אני יודעת שזה נוח.
האמת שאם זו חולצת בטן ולא נראה כמו חזית ספורט אז יש מצב שהייתי הולכת ככה וראיתי לא מעט נשים כך בחד"כ
&nbsp
לגבי אנשים שבוהים - אל תתביישי להחזיר מבט כועס ואם צריך להעמיד אותם במקומם.

זה קל להגיד שזה לא צריך להביך אותך

אבל מה לעשות, זה מביך אותנו כשבוהים בנו, וזה טבעי.
את יכולה להעיף אותו (תגידי לו "אני מרגישה שאתה בוהה בי וזה לא נעים לי", או משהו יותר עוקצני), ואת יכולה פשוט לבהות בנקודה בקיר ולנסות להתעלם. מניחה שדי מהר מתרגלים, אם מחליטים שזה לא יפריע.

זכותך להתאמן איך שאת רוצה

כל עוד זה תואם את חוקי המקום והתקנון שלהם. שימי פס על מה שאחרים חושבים העיקר שיהיה לך נוח

In Another Time

New member
תעשי מה שנוח לך...

לי אישית לא נוח כשמסתכלים עליי... והאמת זה מה שמנע ממני להתחיל להתאמן בציבור ולא בבית - הליכות ברחוב, חוגים, חד"כ...
אני מעדיפה להתלבש בצנעה [עד כמה שאפשר] לאימונים.
עדיף להזיע קצת יותר, אבל שלא ינעצו בי מבטים...

dare devil ית

New member
זוכתך להראות-זוכתם להסתכל

אני לא חושבת שיש פה זכות להתלונן, בדיוק כמו שלגבר לא תהיה זכות להתלונן שאת הולכת חשוף

.

לאה361

New member
אז שיסתכלו

מסכימה עם מי שמעליי,זאת זכותם
אז שיסתכלו.כשאת הולכת לים עם ביקיני(בהנחה שכן) אנשים לא מסתכלים?אנשים מסתכלים על צורות גוף גם אם לא תחשפי אפילו חלקיק מהגוף שלך

כשהייתי מתאמנת גם הייתי הולכת עם גופיית ספורט,וכן הייתי שמה לב למבטים,וכן גם זכיתי מ"מחמאות" מחלק מהאנשים..אז מה?אני מבינה שזה יכול להיות לא נוח אבל בכל זאת,את נותנת לזה יותר מדי תשומת לב.

למעלה